به گزارش کنکاش فردا، در ماه های ژانویه و فوریه سال جاری میلادی مجموع تولید فولاد خام ایران به ۵٫۳ میلیون تن رسید. همچنین طبق تخمین این انجمن، تولید فولاد کشورمان طی ماه فوریه نیز به ۲٫۵ میلیون تن رسید که ۳٫۷درصد بیش از عملکرد مدت مشابه سال گذشته میلادی بوده است. از سوی دیگر مجموع تولید ۶۴ عضو انجمن جهانی فولاد به ۲۹۹٫۴ میلیون تن رسید که ۵٫۵درصد کمتر از عملکرد مدت مشابه سال ۲۰۲۱ بوده است. در مدت مورد اشاره چین با منفی ۱۰درصد، برزیل با منفی ۵٫۸درصد، ترکیه با منفی ۵٫۷درصد، کره جنوبی با منفی ۲٫۶درصد و ژاپن با منفی ۲٫۴درصد در تولید فولاد مواجه شدند از سوی دیگر هند پس از ایران با افزایش ۶٫۶درصدی بیشترین رشد را کسب کرد و آلمان با ۱٫۱درصد، روسیه با یک درصد و امریکا با ۶دهم درصد در جایگاه های بعدی قرار گرفتند. میزان تولید چین به عنوان بزرگ ترین تولیدکننده فولاد در جهان در دو ماه نخست ۲۰۲۲ به ۱۵۸ میلیون تن رسید. تولید فولاد امریکا به ۱۳٫۴ میلیون، ژاپن به ۱۵٫۱ میلیون، هند به ۲۰٫۹ میلیون، کره جنوبی به ۱۱٫۲ میلیون، آلمان به ۶٫۵ میلیون، ترکیه ۶٫۱ میلیون، برزیل به ۵٫۶ میلیون و روسیه به ۱۲٫۴ میلیون تن رسید.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
معاون امور تعاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: بخش تعاون بهترین مدل و روش تجمیع سرمایههای خُرد مردمی و تبدیل آنها به تولید و اشتغال است که رهبر معظم انقلاب نیز بر آن تاکید دارند.
رئیس انجمن سنگ ایران با اشاره لزوم سرمایه گذاری جدید در حوزه معادن کشور گفت: بخش معدن از اکتشاف تا استخراج و فرآوری، صنایع پایین دستی و زنجیره معدنی نیاز به سرمایه گذاری دارد تا از خام فروشی فاصله بگیرد.
صنایع آهن و فولاد از بخش های پیشرو و پربازده در بازار سرمایه به شمار می روند که هم در زمینه فروش داخلی و هم صادرات به بازارهای جهانی توانسته اند موفق عمل کنند و به نظر می رسد این پیشتازی نه تنها دامنه دار خواهد بود بلکه با رفع موانع می تواند این صنعت را به پیشران توسعه صادرات غیرنفتی تبدیل کند.
بیتکوین در بالاترین سطح دو ماه گذشته، از مرز ۹۵ هزار دلار گذشت و رکورد جدیدی ثبت کرد.
دیدگاه بسته شده است.