به گزارش کنکاش فردا، امیر سالاری گفت: با توجه به افت فشار در خط لوله ۳۰ اینچ انتقال گاز میدان سلمان به جزیره سیری، در ۲۶ آبانماه ۱۴۰۰ بلافاصله اقدامهای لازم بهمنظور عیبیابی و بررسی انجام شد که با وجود عمق بالای آب (حدود ۶۰ متر)، با بهرهگیری از امکانات و تجهیزات غواصی عمیق مشخص شد این خط لوله در ۶۸ کیلومتری از سکوی KPP دچار آسیبدیدگی شده و نیازمند تعمیرات اساسی است که متعاقب برگزاری نشستهای پرشمار فنی، تصمیمهای لازم برای آغاز تعمیرات آن اتخاذ شد.
وی با بیان اینکه تعمیر این خط لوله با توجه به عمق زیاد آب و شرایط نامساعد دریا، پیچیدگیهای زیادی دارد، افزود: خوشبختانه این پروژه به یکی از پیمانکاران توانمند داخلی واگذار و تعمیرات مربوطه آغاز شده است.
مدیر امور تولید شرکت نفت فلات قاره ایران ادامه داد: فرآیند تعمیرات این خط لوله شامل برشکاری در عمق زیاد آب، تمیزکاری، توپکرانیها، نصب اسپول، اسمارتفلنج، خشکسازی و… بود و تاکنون پیشرفت خوبی داشته و توپکها از ناحیه KPP ارسال و در ناحیه آسیبدیده دریافت شده و تجهیزات به جزیره سیری بهمنظور ادامه عملیات در حال حمل است که امیدواریم پس از انجام همه این مراحل، حدود یک ماه آینده این خط لوله پس از خشکسازی و آزمون نهایی عملیاتی شود.
سالاری تصریح کرد: با توجه به تاریخچه و تعمیرات پیشین خط لوله موجود و آسیبی که به آن وارد شده، برنامهریزی بهمنظور احداث خط لوله جایگزین در حال انجام است.
وی گفت: از این خط لوله با توجه به عمر مفیدی که آخرین بار برای آن اعلام شده بود، بیشتر بهرهبرداری شده است، البته امیدواریم پس از تعمیرات لازم و بهرهبرداری و نگهداری ویژه بتوانیم تا زمان احداث و بهرهبرداری از خط لوله جایگزین جدید از این خط لوله برای انتقال گاز میدان مشترک سلمان به سیری و عسلویه استفاده کنیم.
شایان ذکر است که روزانه حدود ۱۶۰ میلیون فوتمکعب گاز میدان سلمان با سکوی KPP برداشت و با خط لوله ۳۰ اینچ به طول ۱۴۵ کیلومتر به جزیره سیری انتقال داده میشود، گاز دریافتی در این جزیره پس از فشارافزایی با کمپرسورها، با خط لوله ۳۲ اینچ به طول ۳۰۰ کیلومتر به سمت عسلویه و فازهای پارسجنوبی ارسال میشود.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
مدیرعامل شرکت صنایع آهن و فولاد سرمد ابرکوه یزد گفت: کارخانه کلافسازی با ظرفیت تولید ۴۵۰ هزار تن کلاف فولادی، به رغم چالشها و موانع متعدد از جمله تحریم، مشکلات مالی و انتقال فنآوری که در مسیر هفت ساله ساخت با آنها مواجه بودیم، با پیشرفت صد درصدی تا پایان دیماه امسال افتتاح میشود.
طی معاملات امروز بورس انرژی ایران، برای نخستینبار سوخت سبز در این بورس به فروش رسید.
روسیه در ۲ تا سه سال آینده به رهبر جهانی استخراج ارزهای دیجیتال تبدیل میشود.
جزئیات سند ساماندهی رمزارزها در کمیسیون عالی تنظیم مقررات فضای مجازی کشور بررسی و اهداف و سیاست های این سند به تصویب رسید.
دیدگاه بسته شده است.