به گزارش کنکاش فردا، عابدین خرّم در جلسهی مشترک کارگروه توسعه صادرات غیرنفتی و ستاد تجارت فرامرزی استان، با اشاره به رشد ۱۶ درصدی صادرات استان در سال ۱۴۰۰ نسبت به سال قبل از آن، گفت: این رقم، رضایتبخش و در حد انتظار نیست که علت آن وجود موانع متعددی است که باید رفع شوند.
وی، برنامهریزی جدی دستگاههای مسئول، حذف تشریفات زاید، پیچیده و خستهکننده گمرکی، تقویت زیرساختها در پایانههای مرزی و بازگشایی مسیر ریلی استان به کشورهای همسایه را از اقدامات ضروری برای توسعه صادرات عنوان کرد.
خرّم با اشاره به اینکه دستگاههای ایکسری کامیونی در مرزهای جلفا و نوردوز از مدتها پیش آماده راهاندازی است، اما هنوز عملیاتی نشده است، خواستار پیگیری جدی گمرکات استان برای تحقق این امر شد.
وی همچنین با اشاره به ضرورت بازگشایی مسیر ریلی استان به کشورهای همسایه، گفت: در صورت راهاندازی این خط ریلی، بخش زیادی از مشکلات استان در حوزه حملونقل و صادرات قابل حل خواهد بود.
استاندار آذربایجان شرقی همچنین بر تعیین متولی امر صادرات در دستگاههای اجرایی، گزارش اقدامات دستگاهها در راستای رفع موانع صادرات و گزارش شرکتهای عمده صادراتی درخصوص عمل به تعهدات صادراتی و بازگشت ارز حاصل از صادرات تأکید کرد.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربایجان شرقی هم در این جلسه از افزایش ۱۶ درصدی صادرات استان در سال ۱۴۰۰ نسبت به سال قبل از آن خبر داد و گفت: از نظر صادرات استان ششم کشور هستیم و شش صادرکننده نمونه ملی مربوط به استان ما است.
صادرات آذربایجان شرقی در سالجاری دو میلیارد دلار میشود
صابر پرنیان با بیان اینکه میزان تحقق بازگشت ارز حاصل از صادرات در سال گذشته، ۸۰ درصد بود، گفت: هدفگذاری صادرات استان در سال ۱۴۰۱، دو میلیارد دلار است که همه دستگاهها باید با برنامه صادراتی استان در سال جاری همراهی کنند.
افزایش ۱۶ درصدی صادرات آذربایجانشرقی در سال گذشته
ناظر گمرکات استان نیز در این جلسه میزان صادرات از گمرکات استان در سال ۱۴۰۰ را ۱.۴ میلیارد دلار در قالب ۲.۸ میلیون تن کالا اعلام کرد و گفت: صادرات استان از نظر ارزش، ۱۶ درصد افزایش و از نظر وزن، ۹ درصد کاهش داشته است.
لیلی اورنگی همچنین میزان واردات استان در سال گذشته را ۱.۱۹ میلیارد دلار اعلام کرد که نسبت به سال قبل از آن، ۱۹ درصد رشد داشته است.
وی در تشریح اقدامات شاخص گمرکات استان در سال ۱۴۰۰ نیز گفت: راهاندازی دو دستگاه ایکسری خودرویی در مرزهای جلفا و نوردوز و تحقق ۹۲۶ میلیارد تومان درآمد وصولی از مهمترین اقدامات گمرکات استان بوده است.
به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی استانداری آذربایجان شرقی، تعدادی مدیران دستگاههای اجرایی و رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی تبریز هم در این جلسه دیدگاههای خود را درخصوص مسائل و مشکلات حوزه صادرات و راهکارهای تحقق برنامه صادراتی استان در سال ۱۴۰۱ بیان کردند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی فارس رزمایش نظارت بر عرضهکنندگان سموم کشاورزی در این استان با هدف پیشگیری از توزیع سموم غیرمجاز و ساماندهی زنجیره توزیع و عرضه آفت کش ها آغاز شد.
مدیر عامل گروه پترو پارس گفت: در راستای کاهش ناترازی گاز کشور، تولید و بهرهبرداری از هفتمین چاه فاز ۱۱ پارس جنوبی در آستانه فصل سرما آغاز شد.
مجری طرح مواد و عناصر معدنی حیاتی و راهبردی ایمیدرو اعلام کرد: این سازمان برای تامین مواد معدنی حیاتی و راهبردی کشور، پنج راهکار را طی امسال اجرایی کرده است.
یکی از مهمترین پیشنیازهای ترقی و پیشرفت بنگاههای اقتصادی در فضای رقابتی کسبوکار امروز، تولید کالاها و محصولات رقابتپذیر و با کیفیت بالا است. کیفیت محصول، همواره عاملی برای اعتبار بخشیدن به جایگاه برند سازمانی در ذهن مشتریان و جلب رضایت آنها محسوب میشود. از این رو، شرکت جهان فولاد سیرجان در سالهای اخیر بر ارتقای کیفیت محصولات مطابق با استانداردهای بینالمللی و همراستا با انتظارات مشتریان متمرکز شده است. گستردگی زنجیره ارزش در این مجموعه که به عنوان مزیت رقابتی ارزشمندی نیز تلقی میشود، بر اهمیت حفظ و ارتقای کیفیت محصول میافزاید. بنابراین راهبردهای این شرکت در سالهای اخیر به سمت مدیریت کیفیت کارآمدتر و جامعتر هدایت شدهاند. دریافت گواهینامهها و استانداردهای ملی و بینالمللی، مهر تاییدی بر کیفیت محصولات این شرکت است. شرکت جهان فولاد سیرجان با توجه به توانمندی در تولید محصولات باکیفیت و چشماندازهای خود، طرحهای افزایش ظرفیت تولید و توسعه سبد محصول را در دستور کار دارد و با بهرهبرداری از این طرحها و عرضه محصولات باکیفیت، نقش و جایگاه این شرکت در بازار داخلی و بینالمللی ارتقا مییابد.
دیدگاه بسته شده است.