به گزارش کنکاش فردا، بحث واردات پشم موضوع مهمی است که میتواند روی اشتغال روستایی و اشتغال صنایع بزرگ تولیدی کشور اثرگذار باشد، آخرین آمارها نشان میدهد که در ۱۱ ماه منتهی به سال ۱۴۰۰ بیش از ۲ هزار و ۶۲۳ تن انواع پشم و فتیله پشم از کشورهای مختلف ازجمله آلمان، استرالیا، اروگوئه، نیوزلند، فرانسه، امارات و … وارد ایران شده که ارزش این مقدار واردات نزدیک به ۱۶ میلیون دلار است.
علی حسن زاده، رئیس هیئت مدیره انجمن صنایع چرم ایران درباره، میزان تولید پشم در کشور و توازن بین واردات و تولید گفت: ما در آمار دامی سبک وزن کشور، که در سال حدود ۱۶ میلیون رأس دام گوسفندی ذبح میشود، که روزانه نزدیک به ۶۰ هزار رأس است یعنی در سال حدود ۱۵ الی ۱۶ هزار تن میتوانیم پشم استحصالی داشته باشیم.
حسن زاده تاکید کرد: این ۱۶ هزار یا ۱۵ هزار تن استحصال پشم را نمیتوانیم به شکل ایده آل فراوری کنیم یعنی در کارخانه چرم سازی حدود ۴۰ تا ۵۰ درصد پشم ضایع میشود و از بین میرود.
وی در باره سرمایه و هزینه کاهش ضایعات از ۴۰ به ۱۰ درصد گفتند: این موضوع حدود ۱۰ میلیون تا ۱۲ میلیون دلار هزینه سرمایه گذاری لازم دارد تا در سال از هدر رفت نزدیک به ۵ تا ۶ میلیون دلار جلوگیری شود.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
رئیس هیات عامل سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو) گفت: میزان حفاری های اکتشافی ایمیدرو به همراه شرکت های زیرمجموعه در سال گذشته به ۶۷۰ هزار متر رسید. این رقم بیشترین عملکرد ایمیدرو در حفاری های اکتشافی است که تاکنون به ثبت رسیده است.
به گزارش کنکاش فردا، حجم کل بازار ارزهای دیجیتال در ۲۴ ساعت گذشته، به ۶۷.۸۴ میلیارد دلار رسید که ۳۴.۳۹ درصد کاهش داشته است. ارزش حجم کل در امور مالی غیر متمرکز، در حال حاضر، ۶.۰۲ میلیارد دلار است که ۸.۸۸ درصد از کل حجم بازار ارزهای دیجیتال در ۲۴ ساعت گذشته بوده و حجم […]
معاون امور تعاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: بخش تعاون بهترین مدل و روش تجمیع سرمایههای خُرد مردمی و تبدیل آنها به تولید و اشتغال است که رهبر معظم انقلاب نیز بر آن تاکید دارند.
رئیس انجمن سنگ ایران با اشاره لزوم سرمایه گذاری جدید در حوزه معادن کشور گفت: بخش معدن از اکتشاف تا استخراج و فرآوری، صنایع پایین دستی و زنجیره معدنی نیاز به سرمایه گذاری دارد تا از خام فروشی فاصله بگیرد.
دیدگاه بسته شده است.
Sorry. No data so far.