به گزارش کنکاش فردا، دیپلماسی قضایی ظرفیت مغفول ماندهای است که با توسعه آن پیشبرد امور ناظر بر سیاست خارجی کشور تسهیل و تسریع میشود و توسعه ارتباطات با سایر کشورها و احیاناً حل و فصل اختلافات فیمابین میسرتر میشود؛ همچنین بواسطه این امر از بسیاری از هجمههای ناروای حقوق بشری علیه کشورمان دفع میشود و باعث گسترش و توسعه تجارت با کشور های خارجی و جذب سرمایه از کشور ها دیگر می شود.
رییس قوه قضاییه در دوره تحول و تعالی تاکید زیادی روی موضوع گسترش دیپلماسی قضایی دارد.
حجتالاسلاموالمسلمین محسنی اژهای هجدهم آبان ماه سال سال گذشته در جمع سفرای بیش از ۶۵ کشور جهان و همچنین رؤسای سازمانهای بینالمللی مقیم با تشریح مقوله دیپلماسی قضایی گفت: طبق آنچه امروزه مرسوم است محتوای دیپلماسی بیشتر متضمن مسایل سیاسی و اقتصادی است لذا ضرورت دارد محتوای قضایی نیز وارد این عرصه شود؛ بر همین مبنا قوه قضاییه جمهوری اسلامی ایران آمادگی کامل دارد تا در راستای توسعه دیپلماسی قضایی به بسط ارتباطات حقوق بشری با سایر کشورهای دنیا بپردازد و با مطالعات مشترک و جلسات مداوم در راستای رسیدن به ادراک و فهم مشترک در امر حقوق بشر با سایر کشورها و جوامع گام بردارد و از این طریق در جهت مقابله با انواع و اقسام ظلمهای روا شده در دنیای کنونی و همچنین مقابله با مفاسدی نظیر جریانات تروریستی، کارتلهای مواد مخدر، پولشویی و … گام بردارد.
همچنین ۲۲ آذرماه سال ۱۴۰۰ رییس قوه قضاییه در گردهمایی روسای نمایندگیهای جمهوری اسلامی ایران در کشورهای همسایه با تبیین مقوله دیپلماسی قضایی و ضرورت کاربردی کردن آن اظهار کرد: توسعه مقوله دیپلماسی قضایی مزایای قابل توجهی دارد و از وقوع بسیاری از مسایل و آسیبها پیشگیری میکند.
در راستای گسترش دیپلماسی قضایی، مسیولان قضایی کشور با مقامات قضایی کشور های دیگر دیدار و گفت و گو داشتند.
۱۹ بهمن ماه سال گذشته دادستان کل جمهوری تاجیکستان به همراه هیاتی با سفر به ایران با حجت الاسلام و المسلمین منتظری دادستان کل کشور دیدار و گفت وگو کرد.
یکی از مسایلی که در جریان این دیدار مطرح شد حمایت از حقوق سرمایه گذاران خارجی بود.
در این دیدار موضوع طلب یکی از سرمایه گذاران ایرانی از ۲ شرکت تاجیکی از سوی مقامات قضایی ایران به مسیولان قضایی کشور تاجیکستان مطرح شد.
بعد از گذشت حدود ۲ ماه، دادستان کل جمهور تاجیکستان با ارسال نامه ای به حجت الاسلام و المسلمین منتظری دادستان کل کشور از وصول طلب این سرمایه گذار ایرانی خبر داد.
در نامه یوسف احمدزاده رحمان دادستان کل جمهوری تاجیکستان آمده است که طلب سرمایه گذار ایرانی به میزان ۸۶۴۱۵۰ دلار که با سوء استفاده از سوی نمایندگان دو شرکت تصرف شده بود به طور کامل پرداخت شد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
معاون امور تعاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: بخش تعاون بهترین مدل و روش تجمیع سرمایههای خُرد مردمی و تبدیل آنها به تولید و اشتغال است که رهبر معظم انقلاب نیز بر آن تاکید دارند.
رئیس انجمن سنگ ایران با اشاره لزوم سرمایه گذاری جدید در حوزه معادن کشور گفت: بخش معدن از اکتشاف تا استخراج و فرآوری، صنایع پایین دستی و زنجیره معدنی نیاز به سرمایه گذاری دارد تا از خام فروشی فاصله بگیرد.
بیتکوین در بالاترین سطح دو ماه گذشته، از مرز ۹۵ هزار دلار گذشت و رکورد جدیدی ثبت کرد.
بررسی شواهد حاکی از آن است که در حال حاضر از دولت الکترونیکی به سمت دولت هوشمند عبور کردهایم و رشد خوبی در کشور در حوزه الکترونیک داشتهایم و حوزه پنجره ملی خدمات دولت هوشمند حدود ۶۲ میلیون کاربر مراجعه کننده به درگاه داشته است که از این میان حدود هفت میلیون کاربر طی دوران فعالیت دولت چهاردهم به این تعداد افزوده شده است.
دیدگاه بسته شده است.