به گزارش کنکاش فردا، محمد مهدی برادران با اعلام این خبر افزود: با مذاکرات صورت گرفته با تولید کنندگان آهن، مس، آلومینوم و پتروشیمی توافق شده است تا آنها قیمت محصولات خود را با تخفیف در اختیار تولیدکنندگان لوازم خانگی قرار دهند.
برادران درباره افزایش قیمت مواد اولیه تولید لوازم خانگی گفت: ما در تلاش هستیم که لوازم خانگی رشد انحصاری و رانتی پیدا نکند، اما در عین حال از ابتدای دولت تلاش کردیم جلوی افزایش قیمت لوازم خانگی را بگیریم. عمده لوازم خانگی امروز قیمتهای شش ماه پیش را دارد.
معاون صنایع عمومی وزیر صمت گفت: همچنین تلاش کردیم روند افزایش قیمت فولاد را بگیریم و تلاش میکنیم در حوزه پتروشیمی با مصوبات جدید روند رشد قیمتها را که به قیمتهای جهانی گره خورده است، بگیریم. این انتظار بجای تولیدکنندگان داخلی است.
وی افزود: دولت مصوبات کاهش قیمتهای محصولات پتروشیمی را ابلاغ کرده است که علاوه بر صنایع لوازم خانگی در سایر حوزهها نیز شاهد کاهش قیمت مواد اولیه پتروشیمی و تعدیل قیمتها خواهیم بود.
معاون وزیر صمت همچنین درپاسخ به این سوال که با توجه به تغییر نرخ محاسبه ارز برای واردات قطعات لوازم خانگی به ارز نیمایی قیمت کالاهای تمام شده افزایش خواهد یافت، گفت: با توجه به کاهش وابستگی صنایع لوازم خانگی و افزایش داخلی سازی الان وابستگی ما به ارز در بخش لوازم خانگی به زیر یک میلیارد دلار در سال رسیده است که کاهش ۴۰ درصدی ارزبری صنایع لوازم خانگی را نشان میدهد، اما هنوز بخشی از قطعات لوازم خانگی از خارج وارد میشود که قرار است با ارز نیمایی محاسبه شود لذا برای کمک به تولیدکننده و در نهایت مصرف کننده و همراهی و همکاری ستاد اقتصادی دولت تلاش کردیم نرخ تعرفههای گمرکی را کاهش دهیم تا این افزایش هزینه جبران و قیمتها افزایش نیابد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
معاون امور تعاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: بخش تعاون بهترین مدل و روش تجمیع سرمایههای خُرد مردمی و تبدیل آنها به تولید و اشتغال است که رهبر معظم انقلاب نیز بر آن تاکید دارند.
رئیس انجمن سنگ ایران با اشاره لزوم سرمایه گذاری جدید در حوزه معادن کشور گفت: بخش معدن از اکتشاف تا استخراج و فرآوری، صنایع پایین دستی و زنجیره معدنی نیاز به سرمایه گذاری دارد تا از خام فروشی فاصله بگیرد.
بیتکوین در بالاترین سطح دو ماه گذشته، از مرز ۹۵ هزار دلار گذشت و رکورد جدیدی ثبت کرد.
بررسی شواهد حاکی از آن است که در حال حاضر از دولت الکترونیکی به سمت دولت هوشمند عبور کردهایم و رشد خوبی در کشور در حوزه الکترونیک داشتهایم و حوزه پنجره ملی خدمات دولت هوشمند حدود ۶۲ میلیون کاربر مراجعه کننده به درگاه داشته است که از این میان حدود هفت میلیون کاربر طی دوران فعالیت دولت چهاردهم به این تعداد افزوده شده است.
دیدگاه بسته شده است.