کل 6814 امروز 0
  • تاریخ : جمعه - ۷ - دی - ۱۴۰۳
  • برابر با : Friday - 27 - December - 2024
  • ساعت :

    گفت‌وگو

    حرکت مجتمع فولاد میانه در مسیر تولید محصولات ارزش‌افزا
    20 - آذر - 1403
    مدیرعامل مجتمع فولاد میانه مطرح کرد:

    حرکت مجتمع فولاد میانه در مسیر تولید محصولات ارزش‌افزا

    مدیرعامل مجتمع فولاد میانه گفت: ورود به حلقه‌‎های نهایی با تولید محصولات ارزش‌افزا، یکی از استراتژی‌های سازنده برای رشد درآمدهای عملیاتی و نقش‌آفرینی پررنگ‌تر در زنجیره فولاد است؛ موضوعی که مجتمع فولاد میانه به آن توجه ویژه‌ای داشته و در مسیر توسعه خود پروژه‌های احداث واحد فولادسازی با ظرفیت تولید سالانه ۸۰۰ هزار تن فولاد و نورد مقاطع فولاد کیفی (SBQ) با ظرفیت تولید سالانه ۳۰۰ هزار تن را در دستور کار قرار داده است.

    الزامات و پیش‌نیازهای رقابت‌پذیری بخش صنعت و معدن ایران
    20 - آذر - 1403
    مدیر امور فنی و فرآوری معادن شرکت آلومینای ایران عنوان کرد:

    الزامات و پیش‌نیازهای رقابت‌پذیری بخش صنعت و معدن ایران

    مدیر امور فنی و فرآوری معادن شرکت آلومینای ایران گفت: روند تحولات و پیشرفت‌های صنایع و نوسانات بازارها در دنیای امروز، سرعت غیرقابل باوری به خود گرفته است و نوآوری‌های فناورانه یا بروز ریسک‌ها و یا رخدادها می‌تواند این روندها را در مقیاسی عظیم و گسترده تحت تاثیر خود قرار دهد. طبعا در چنین شرایطی، شناخت تحولات روز و افزایش آمادگی بنگاه‌های اقتصادی برای روبه‌رو شدن با آن‌ها، مولفه‌ای تعیین‌کننده در قدرت رقابت و بقای آن‌ها در فضای کسب‌وکار کنونی جهان برشمرده می‌شود؛ اهمیت این موضوع در بخش معدن و صنایع معدنی ایران با توجه به شرایط خاص اقتصادی کشور و نیز ریسک‌های ناشی از تحریم‌ها دوچندان است.

    نقش کلیدی هیمکو در توسعه ظرفیت‌های شبکه تخلیه و بارگیری
    18 - آذر - 1403
    محسن نادری، مدیرعامل شرکت مدیریت بین‌المللی همراه جاده ریل دریا در گفتگو با فلزات آنلاین

    نقش کلیدی هیمکو در توسعه ظرفیت‌های شبکه تخلیه و بارگیری

    سطح بهره‌وری و کارایی سیستم‏‌های لجستیک که نقطه عطف زنجیره تامین خصوصا در بخش معدن و صنایع معدنی محسوب می‌‎شود، به صورت مستقیم به رشد اقتصادی تاثیر می‌گذارد. با این وجود، بهره‌وری پایین شبکه حمل‌‎ونقل و لجستیک کشور در پایانه‌‏‎های تخلیه و بارگیری منجر به کاهش سرعت سیر در کل شبکه شده است.

    چشم‌اندازی مثبت پیش روی پروژه آهن‌ اسفنجی آرتاویل
    13 - آذر - 1403
    محمدعلی عزیزمحمدی، مدیرعامل مجتمع آهن و فولاد الماس آرتاویل در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

    چشم‌اندازی مثبت پیش روی پروژه آهن‌ اسفنجی آرتاویل

    پروژه آهن‌ اسفنجی مجتمع آهن و فولاد الماس آرتاویل یکی از چهل‌ و‌ هشت طرح پیشران اقتصادی کشور به شمار می‌آید که در استان اردبیل قرار دارد. گفتنی است که در میان طرح‌های پیشرانی که شرکت سرمایه‌گذاری توسعه معادن و فلزات متولی انجام آن‌ها محسوب می‌شود، این پروژه از بیشترین پیشرفت فیزیکی برخوردار است. این در حالی است که کل تامین مالی این پروژه تا کنون صرفا توسط سهام‌داران آن صورت گرفته و این شرکت از تسهیلات بانکی استفاده نکرده است. با این حال، باید در نظر داشت که تامین مالی با استفاده از سیستم بانکی می‌تواند سرعت پیشرفت پروژه را چندین برابر کند که این موضوع با توجه به اینکه پروژه آرتاویل یکی از طرح‌های پیشران اقتصادی کشور است، اهمیت دو چندان دارد. گفتنی است که سرمایه‌گذاری لازم برای پروژه آهن‌ اسفنجی آرتاویل با احتساب ایجاد زیرساخت‌هایی مانند خط انتقال گاز، پست اختصاصی برق، تصفیه‌خانه اختصاصی، پست (CGS) و… که بر عهده شرکت آرتاویل است، حدود ۱۵۰ میلیون یورو برآورد می‌شود.

    تقویت ارتباط صنعت و دانشگاه نیازمند اعتمادسازی
    5 - آذر - 1403

    تقویت ارتباط صنعت و دانشگاه نیازمند اعتمادسازی

    مدیر امور فناوری و ارتباط با جامعه دانشگاه زنجان گفت: فقدان اعتماد متقابل بین صنعت و دانشگاه از چالش‌های پیش روی ماست به طوری که برخی صنایع اعتقادی به سرمایه گذاری بر روی علم بومی ندارند و چندین برابر اعتبار یک طرح دانشگاهی را صرف خرید محصول خارجی می‌کنند.

    رفع موانع شرکت‌های دانش‌بنیان برای توسعه هوش مصنوعی
    30 - آبان - 1403
    رئیس مرکز توسعه تجارت الکترونیکی خبر داد

    رفع موانع شرکت‌های دانش‌بنیان برای توسعه هوش مصنوعی

    رئیس مرکز توسعه تجارت الکترونیکی با اشاره به حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان در راستای توسعه هوش مصنوعی، گفت: دولت و حاکمیت به دنبال برطرف‌کردن موانع در این بخش است.

    رشد ۸ درصدی تولید ورق خودرو در نیمه نخست ۱۴۰۳، واردات ورق گالوانیزه آسیب‌رسان است
    19 - آبان - 1403
    حمید شجاعی، مدیرعامل شرکت ورق خودرو چهارمحال و بختیاری در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

    رشد ۸ درصدی تولید ورق خودرو در نیمه نخست ۱۴۰۳، واردات ورق گالوانیزه آسیب‌رسان است

    ايران به واسطه توسعه و پيشرفت‌های صنعتی حاصل شده طی يک دهه اخير، در حال حاضر به عنوان يکی از 10 توليدکننده برتر فولاد در جهان شناخته می‌شود که جای بسی افتخار و خشنودی است. در حالی که انواع محصولات فولادي با کيفيت و قيمت مناسب توسط شرکت‌های داخلي توليد و در بازار عرضه می‌شود اما با اين حال، شاهد واردات برخي از توليدات مانند ورق گالوانيزه به کشور هستيم که همين مسئله عملکرد توليدکنندگان داخلی را تحت تاثير قرار داده است.

    سرمایه انسانی رمز موفقیت ماست، پیشتازی تافکو در حوزه بومی‌سازی و نوآوری
    19 - آبان - 1403
    سعید قاسم‌زاده، مدیرعامل شرکت توسعه اقتصادی پایدار فراگیر (تافکو) در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

    سرمایه انسانی رمز موفقیت ماست، پیشتازی تافکو در حوزه بومی‌سازی و نوآوری

    يکی از نکات برجسته که اهميت توسعه صنعت استراتژيک فولاد در داخل کشور را طی ساليان اخير دو چندان کرده، بومی‌سازی قطعات و تجهيزات مورد نياز فولادسازان بر پايه دانش و تجربه متخصصان داخلی و شرکت‌های دانش‌بنيان بوده است؛ از طرفی، مقوله نوآوری نيز به خوبی توسط دانش‌بنيان‌ها و استارت‌آپ‌های فولادی در حال اجراست و از اين رو مي‌توان گفت صنعت فولاد ايران مسير درستی را در پيش گرفته است. شرکت توسعه اقتصادی پايدار فراگير (تافکو) به عنوان يکی از شرکت‌های زيرمجموعه گروه فولاد خوزستان، از جمله شرکت‌هايی به شمار می‌آيد که به نتايج قابل‌توجهی در اين دو حوزه يعنی «بومی‌سازی قطعات و تجهيزات» و «نوآوری» دست يافته و...

    حرکت پرشتاب مجتمع فولاد قائنات در مسیر تکمیل زنجیره ارزش
    18 - مهر - 1403
    هادی عبدی، مدیر مجتمع فولاد قائنات در گفت‌وگو با «فلزات‌آنلاین»:

    حرکت پرشتاب مجتمع فولاد قائنات در مسیر تکمیل زنجیره ارزش

    بر اساس طرح جامع فولاد و هدف‌گذاری آن مبنی بر تمرکز‌زدايی از اين صنعت، هشت طرح فولادی تعريف شد تا به واسطه راه‌اندازی آن‌ها، بخشی از ظرفيت هدف‌گذاری ‌شده در اين طرح تامين شود. مجتمع فولاد قائنات يکی از همين طرح‌ها محسوب می‌شود که در راستای توسعه غيرمتمرکز توليد فولاد و رفع محروميت‌ها در نقاط کم‌برخوردار کشور، فعاليت خود را آغاز کرد. روند رو به جلوی مجتمع فولاد قائنات به نوعی از احداث واحد احيا مستقيم آغاز شد و...

    برو بالا