به گزارش کنکاش فردا، احمد آریافر گفت: از ابتدای سال جاری ۱۶ فقره پروانه بهرهبرداری معدنی با سرمایهگذاری سه هزار و ۳۲۰ میلیارد ریال در استان صادر شده که از نظر تعداد پروانه ۱۹ درصد و از نظر حجم سرمایهگذاری بیش از هفت برابر افزایش یافت.
وی بیان کرد: در این مدت ۱۶ معدن جدید در استان به بهرهبرداری رسیده و با صدور این تعداد پروانه بهرهبرداری معدنی برای ۲۲۹ نفر شغل ایجاد شده که از نظر اشتغال رشد سه برابری دارد.
دبیر شورای معادن استان خراسان جنوبی گفت: بیشترین تعداد معادن به بهرهبرداری رسیده در این مدت به ترتیب در شهرستانهای طبس هفت مورد و نهبندان چهار مورد بوده و در شهرستانهای قاینات، درمیان، سرایان، سربیشه و خوسف نیز هر کدام یک معدن بهرهبرداری شده است.
وی با اشاره به وجود ۷۴۱ معدن با ذخیره قطعی ۶ میلیارد و ۹۰۰ میلیون تن در استان گفت: سالانه از این معادن ۲۵ میلیون تن ماده معدنی استخراج میشود و ۱۳ هزار نفر در بخش معدن مشغول فعالیت هستند.
آریافر همچنین از افتتاح ۱۵ واحد صنعتی در نیمه نخست امسال خبر داد و گفت: این تعداد پروانه بهرهبرداری با هفت هزار و ۴۲۰ میلیارد ریال سرمایهگذاری در شهرستانهای بیرجند، قاینات، طبس، زیرکوه، فردوس، سربیشه و خوسف صادر شده است.
وی ظرفیت تولید سالیانه واحدهای صنعتی جدید را بیش از ۸۰۰ هزار تن اعلام کرد و افزود: با ایجاد این واحدها زمینه اشتغال برای ۳۸۵ نفر در بخش صنعت استان فراهم شده است.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت خراسان جنوبی بیان کرد: در حال حاضر ۵۲۳ واحد صنعتی با سرمایهگذاری ۹۸ هزار و ۴۵۸ میلیارد ریال و اشتغال ۱۳ هزار و ۲۰۰ نفر در استان خراسان جنوبی وجود دارد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
رئیس انجمن سنگ ایران با اشاره لزوم سرمایه گذاری جدید در حوزه معادن کشور گفت: بخش معدن از اکتشاف تا استخراج و فرآوری، صنایع پایین دستی و زنجیره معدنی نیاز به سرمایه گذاری دارد تا از خام فروشی فاصله بگیرد.
صنایع آهن و فولاد از بخش های پیشرو و پربازده در بازار سرمایه به شمار می روند که هم در زمینه فروش داخلی و هم صادرات به بازارهای جهانی توانسته اند موفق عمل کنند و به نظر می رسد این پیشتازی نه تنها دامنه دار خواهد بود بلکه با رفع موانع می تواند این صنعت را به پیشران توسعه صادرات غیرنفتی تبدیل کند.
انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران، تولید فولاد در سال ۱۴۰۳ را معادل ۳۰ میلیون و ۲۰۰ هزار تن اعلام کرد.
وزیر صنعت، معدن و تجارت، نخستین طرح تولید مونازیت (نوعی عنصر نادر خاکی) ایران را افتتاح کرد و با بهرهبرداری از این طرح، کشورمان در ساخت و تولید تجهیزات فوق پیشرفته گامهای جدیدی خواهد برداشت.
دیدگاه بسته شده است.