به گزارش کنکاش فردا، حمزه جانبازی مدیر شیلات سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد اظهار داشت: دست کم ۴۰ درصد از مزارع پرورش ماهی کهگیلویه و بویراحمد برای تهیه غذای آبزیان، بچه ماهی و دارو نیازمند تسهیلات بانکی سرمایه در گردش هستند.
وی بیان کرد: این بهره برداران ۶۵۰ میلیارد ریال تسهیلات بانکی برای ادامه تولید نیاز دارند.
مدیر شیلات سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به خسارت های زلزله پارسال شهرستان دنا و سیلاب تابستان استان به زیرساخت های مزارع پرورش ماهی تصریح کرد: خسارت ناشی از این بلایای طبیعی در مزارع استان ۳۵۰ میلیارد ریال برآورد شده است.
وی عنوان کرد: امسال اعتباری برای تامین سرمایه در گردش یا جبران خسارت های ناشی از سیل و زلزله اختصاص نیافته است.
جانبازی با اشاره به تصویب ۱۰ هزار میلیارد ریال اعتبار در سفر رییس جمهوری و هیات همراه به حوزه کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد ابراز امیدواری کرد: با تخصیص اعتبارات کافی به حوزه شیلات جایگاه استان به عنوان یکی از قطب های ماهی قزل آلا در کشور حفظ شود.
وی اظهار داشت: ۲۵۸ واحد تولیدی پرورش ماهی در کهگیلویه و بویراحمد وجود دارد که ظرفیت تولید سالیانه ۱۸هزار تن ماهی را دارد.
مدیر شیلات سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد تعداد فرصت های شغلی مستقیم ایجاد شده صنعت استان را ۲هزار و ۶۰۰نفر ذکر کرد.
کهگیلویه و بویراحمد یکی از قطبهای تولید ماهی قزل آلا در کشور است بهطوری که حدود ۱.۶ درصد تولید ماهیان سردآبی جهان و ۱۰ درصد تولید ماهیان سردآبی کشور را تأمین میکند.
این استان با دارا بودن حدود ۱۰ درصد منابع آبی و ۱۱ و نیم میلیارد مترمکعب روان آب، ۱۰ درصد تولید ماهیان سردآبی کشور را در خود جای داده است.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو) اعلامکرد: متوسط پیشرفت ۱۳ پروژه راهسازی ایمیدرو در نقاط مختلف کشور به بیش از ۵۳ درصد طی هفت ماهه امسال رسید.
طبق اعلام موسسه توانمندسازی اقتصادی بنیاد علوی در 3 ماه اخیر در 15 روستای کشور 30 هکتار گیاهان دارویی کشت شد و ۱۱۰۰ نفر به صورت مستقیم شاغل شدند.
کهگیلویه وبویراحمد را سرزمین گنج ها و رنج ها می نامند؛این خطه پر ظرفیت، با استعداد و غنی از داشته های متعدد در حوزه های گوناگون آب، خاک، طبیعت بکر، کشاورزی و صنایع نفت و گاز و کشاورزی اما همچنان از محرومیت های عمیق تاریخی و توسعه نیافتگی رنج می برد و بی گمان معادن نیز گنجی پنهان و یکی از ظرفیت های مهم و البته از حلقه های مفقوده در توسعه و شکوفایی اقتصادی مردم محسوب می شود.
وزیر جهاد کشاورزی گفت: با فراهم شدن پایه و اساس جهش تولید در آبزیپروری، اولویت نخست این وزارتخانه جذب سرمایهگذار، تسهیلگری صدور مجوزها و ایجاد جهش تولید در صید و صیادی و آبزیپروری به ویژه در استخرهای دومنظوره است.
دیدگاه بسته شده است.