به گزارش کنکاش فردا، حمیدرضا الله بداشتی گفت: از مجموع این تعداد واحدهای بررسی شده، موانع از سر تولید ۶۷۰ واحد صنعتی برطرف و شرایط تولید دوباره از سر گرفته شد. وی، عمده مشکلات تفکیک شده از نتایج بازدیدهای میدانی توسط فرماندهان حوزه های مقاومت بسیج کارگری وکارخانجات کشور عمدتا در حوزه کمبود سرمایه در گردش و درخواست تسهیلات بانکی وهمچنین مشکلات ناشی از کارگری و کارفرمایی اعلام کرد.
مسوول سازمان بسیج کارگران و کارخانجات کشور با اشاره به اینکه، برنامه امسال این سازمان ارزیابی وبررسی حدود ۲ هزار واحد تولیدی و صنعتی در استانهای مختلف است، گفت : تلاش بر این است تا تعداد واحدهایی که مشکلات آنها رسیدگی و به چرخه تولید بازگشتند تا پایان امسال به ۲ برابر افزایش یابد.
الله بداشتی اضافه کرد: احیای واحدهای راکد تولیدی و بررسی مشکلات آنها، علاوه بر افزایش ظرفیت تولید در کشور، باعث تثبیت اشتغال برای افراد بیکاری که در گذشته دارای شغل بودند، می شود.
وی گفت : بسیاری از واحدها نیز حتی پس از دریافت تسهیلات به دنبال توسعه واحدهای تولیدی وایجاد اشتغال های جدید هستند که در نهایت هم باعث افزایش ظرفیت جدید تولید و اشتغال در منطقه می شود.
الله بداشتی گفت : کارگران قشر زحمتکش و پرتلاش جامعه هستند که چرخه تولید و اقتصاد توسط آنها درحرکت است و به همین منظور هماندیشی و مطرح کردن موانع تولید، بررسی موانع سر راه، بیان راهکارها و حل مشکلات با حضور مدیران دستگاههای اجرایی و صاحب نظران ومدیران تصمیم گیر در هر شهر برای برون رفت از مشکلات واحدهای تولیدی درحال انجام است.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
رئیس هیات عامل سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو) گفت: میزان حفاری های اکتشافی ایمیدرو به همراه شرکت های زیرمجموعه در سال گذشته به ۶۷۰ هزار متر رسید. این رقم بیشترین عملکرد ایمیدرو در حفاری های اکتشافی است که تاکنون به ثبت رسیده است.
رئیس انجمن سنگ ایران با اشاره لزوم سرمایه گذاری جدید در حوزه معادن کشور گفت: بخش معدن از اکتشاف تا استخراج و فرآوری، صنایع پایین دستی و زنجیره معدنی نیاز به سرمایه گذاری دارد تا از خام فروشی فاصله بگیرد.
صنایع آهن و فولاد از بخش های پیشرو و پربازده در بازار سرمایه به شمار می روند که هم در زمینه فروش داخلی و هم صادرات به بازارهای جهانی توانسته اند موفق عمل کنند و به نظر می رسد این پیشتازی نه تنها دامنه دار خواهد بود بلکه با رفع موانع می تواند این صنعت را به پیشران توسعه صادرات غیرنفتی تبدیل کند.
انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران، تولید فولاد در سال ۱۴۰۳ را معادل ۳۰ میلیون و ۲۰۰ هزار تن اعلام کرد.
دیدگاه بسته شده است.
Sorry. No data so far.