به گزارش کنکاش فردا، نشست انجمن توسعه انرژیهای سبز، با حضور جمعی از کارشناسان انرژی تجدیدپذیر برگزاری شد.
در ابتدای این نشست، محسن عرب، رئیس انجمن توسعه انرژی سبز با اشاره به اهمیت توسعه واحدهای تجدیدپذیر گفت: توسعه نیروگاههای تجدیدپذیر یکی از مهمترین راهبردهای حاکمیت در حوزه انرژی به حساب میآید. مسئلهای که در تمامی اسناد بالادستی مورد تاکید قرار گرفته، اما عملکرد اجرای برنامههای توسعه و اسناد مذکور به سمت صفر میل کرده بود.
وی با بیان اینکه از ابتدای سال ۱۴۰۰، برنامه ساخت ۱۰ هزار مگاوات نیروگاه تجدیدپذیر با محوریت ساخت نیروگاههای خورشیدی، بادی با مشارکت بخش خصوصی در دستور کار قرار گرفت، تصریح کرد: تا نیمه سال ۱۴۰۰، ظرفیت نصب شده نیروگاههای تجدیدپذیر کشور به جز واحدهای نیروگاهی برقابی از ۸۰۰ مگاوات تجاوز نمیکرد.
رئیس انجمن توسعه انرژی سبز گفت: به معنای دیگر در قالب برنامه دولت سیزدهم زمینه ارتقای ۱۳ برابری انرژی تجدیدپذیر در ایران مهیا خواهد شد. با توجه به روند طولانی تغییر سازوکار ساخت نیروگاههای تجدیدپذیر و همچنین تغییر راهبرد لازم از پخش مجوز به سازوکار برگزاری مناقصه، با گذشت ۱۷ ماه از عمر دولت، روند بهرهبرداری از طرحهای تجدیدپذیر در دستور کار قرار گرفته است.
عرب با اشاره به لزوم احیا روشهای متفاوت تامین مالی گفت: خارج کردن دولت از مسیر تعرفهگذاری برق سبز و واگذاری سازوکار به طرف عرضه و تقاضا میتواند زمینه جهش در نیروگاههای برق تجدیدپذیر را فراهم کرده و تابلوی برق سبز برکات فراوانی در این زمینه دارد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
صنایع آهن و فولاد از بخش های پیشرو و پربازده در بازار سرمایه به شمار می روند که هم در زمینه فروش داخلی و هم صادرات به بازارهای جهانی توانسته اند موفق عمل کنند و به نظر می رسد این پیشتازی نه تنها دامنه دار خواهد بود بلکه با رفع موانع می تواند این صنعت را به پیشران توسعه صادرات غیرنفتی تبدیل کند.
انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران، تولید فولاد در سال ۱۴۰۳ را معادل ۳۰ میلیون و ۲۰۰ هزار تن اعلام کرد.
وزیران «آموزش و پرورش»، «نیرو » و «تعاون، کار و رفاه اجتماعی» با انعقاد تفاهمنامهای سه جانبه همکاریهای جدید خود را برای کاهش ناترازی آب و انرژی در کشور آغاز کردند.
مدیر توسعه اقتصادی و سرمایهگذاری سازمان منطقه ویژه اقتصادی پارس از معرفی ۱۲ طرح صنعتی، رفاهی و زیربنایی به سرمایهگذاران خبر داد و گفت: شرکت نفت و گاز پارس نیز طرحهای مهم توسعهای خود در میدانهای گازی و نفتی را که در مناطق سهگانه ویژه اقتصادی انرژی پارس قرار دارند، به زودی به سرمایهگذاران نفتی معرفی میکند.
دیدگاه بسته شده است.