به گزارش کنکاش فردا، همزمان با دور دوم سفر ریاست جمهوری اسلامی ایران و هئیت دولت به استان فارس، با حضور عباس علی آبادی وزیر صنعت، معدن و تجارت، حمید رضا ایزدی مدیرکل صمت فارس، سایر رؤسا و تشکلهای بخش خصوصی، فعالان اقتصادی و سرمایهگذاران، طرح توسعه شرکت نیتل پارس افتتاح شد.
شرکت نیتل پارس، تولید کننده انواع کاتالیست های ناهمگن(هیتروژن) در منطقه ویژه اقتصادی شیراز است. این شرکت با ظرفیت سالیانه ۱۵ هزار تن، با میزان سرمایه گذاری ۱۱ هزار میلیارد ریال و اشتغال ۱۴۰ نفر به بهرهبرداری میرسد.
مدیرکل سازمان صنعت، معدن و تجارت در این ارتباط گفت: طرح تولید کاتالیستهای ناهمگن (هیتروژن) توسط شرکت نیتل پارس با ظرفیت سالیانه ۱۵ هزار تن با میزان سرمایهگذاری ۱۱ هزار میلیارد ریال و اشتغال ۱۴۰ نفر به بهرهبرداری رسید.
حمیدرضا ایزدی افزود: این واحد صنعتی در راستای خودکفایی و جلوگیری از خروج ارز، تأمین نیاز داخلی، توسعه صادرات همچنین تضمین ودسترسی صنایع داخلی به این کالابه بهرهبرداری رسید.
وی با اشاره به آغاز تولید کالای راهبردی در صنعت نفت، گاز، پتروشیمی و فولاد اظهار کرد: کاتالیستها نقش مهمی در فرایند تولید بسیاری از محصولات صنعتی دارند و یکی از پرکاربردترین و مهمترین موادی هستند که امروزه در صنایع مختلف، مورد استفاده قرار میگیرند.
ایزدی تصریح کرد: کاتالیستهای هیتروژن به دلیل مزایایی همچون قابلیت بازیابی، کاهش تعداد مراحل تهیه و جداسازی محصول، کاهش مضرات زیست محیطی، قیمت تمام شده به نسبت ارزانتر، کاهش آلوده ساختن منابع آبی و به تبع آن، اثرات زیست محیطی کمتر، در بسیاری از واکنشها از اهمیت ویژهای برخوردارند.
همزمان با سفر ریاست جمهوری و هیئت دولت به استان فارس، برخی وزرا از جمله وزیر صمت نیز برای افتتاح و بازدید از چند پروژه بزرگ، راهی این استان شدهاند.
رضا محتشمیپور، معاون معادن و فراوری مواد وزارت به همراه فرشاد مقیمی سرپرست سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی در این سفر وزیر صمت را همراهی میکنند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
رئیس انجمن سنگ ایران با اشاره لزوم سرمایه گذاری جدید در حوزه معادن کشور گفت: بخش معدن از اکتشاف تا استخراج و فرآوری، صنایع پایین دستی و زنجیره معدنی نیاز به سرمایه گذاری دارد تا از خام فروشی فاصله بگیرد.
صنایع آهن و فولاد از بخش های پیشرو و پربازده در بازار سرمایه به شمار می روند که هم در زمینه فروش داخلی و هم صادرات به بازارهای جهانی توانسته اند موفق عمل کنند و به نظر می رسد این پیشتازی نه تنها دامنه دار خواهد بود بلکه با رفع موانع می تواند این صنعت را به پیشران توسعه صادرات غیرنفتی تبدیل کند.
مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی ایران از ذخایر استراتژیک گندم تا ۶ ماه آینده خبر داد و گفت: از ۱۵ اردیبهشت ماه دوره اوج خرید گندم از کشاورزان آغاز میشود.
انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران، تولید فولاد در سال ۱۴۰۳ را معادل ۳۰ میلیون و ۲۰۰ هزار تن اعلام کرد.
دیدگاه بسته شده است.