به گزارش کنکاش فردا، محمدرضا فرزین رئیسکل بانک مرکزی کشورمان در جلسه روسای کل بانک مرکزی و وزرای منطقه خاورمیانه و آسیای مرکزی صندوق بینالمللی پول ( MENAP ) که امروز در مراکش با سخنرانی خانم گئورگیوا مدیرعامل صندوق بینالمللی پول برگزار شد، اظهارداشت: اقتصاد ایران پس از تحمل تکانههای مختلف، هماکنون به پایداری لازم دست یافته است.
فرزین تصریح کرد: دولت و بانک مرکزی در واکنش به تکانههای بیرونی، بسته سیاستی شامل مجموعهای از سیاستهای متوازن بهمنظور تثبیت اقتصادی را طراحی و عملیاتی کرده است.
رئیسکل بانک مرکزی در ادامه این اجلاس گفت: بر این اساس نرخ رشد در دو فصل اول سال ۲۰۲۳ بطور متوسط به ۵.۸ درصد و رشد سرمایهگذاری در سال ۲۰۲۲ به ۶.۷ درصد رسید.
وی تصریح کرد: از موضوعات اساسی کنونی اقتصاد ایران، تورم است که کنترل آن همراه با حمایت از خانوادههای آسیبپذیر از اهداف اساسی سیاست متوازن تثبیت است.
رئیسکل بانک مرکزی با اشاره اجرای برنامه های مربوط به کنترل تورم و نقدینگی در ایران گفت: بانک مرکزی با اجرای سیاستهای کنترلی ترازنامه بانکها و سیاستهای پولی مناسب، توانسته در جهت کاهش نقدینگی و مهار انتظارات تورمی، گامهای اساسی بردارد.
فرزین در ادامه این اجلاس بین المللی گفت: دولت و بانک مرکزی به سیاستهای پولی و مالی احتیاطی متعهد است و با توجه به مذاکرات جاری بین ایران و صندوق بین المللی پول و تلاش دو طرف، برای تقویت ارتباطات امیدواریم.
رئیسکل بانک مرکزی همچنین در ابتدای این جلسه ضمن ابراز تسلیت بابت حوادث طبیعی در مراکش، لیبی و افغانستان به مردم و دولت این کشورها، بابت فجایع رژیم صهیونیستی و بروز فاجعه انسانی در نوار غزه ابراز تأسف و با مردم نوار غزه ابراز همدردی کرد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
معاون امور تعاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: بخش تعاون بهترین مدل و روش تجمیع سرمایههای خُرد مردمی و تبدیل آنها به تولید و اشتغال است که رهبر معظم انقلاب نیز بر آن تاکید دارند.
صنایع آهن و فولاد از بخش های پیشرو و پربازده در بازار سرمایه به شمار می روند که هم در زمینه فروش داخلی و هم صادرات به بازارهای جهانی توانسته اند موفق عمل کنند و به نظر می رسد این پیشتازی نه تنها دامنه دار خواهد بود بلکه با رفع موانع می تواند این صنعت را به پیشران توسعه صادرات غیرنفتی تبدیل کند.
دانشکده فرش دانشگاه هنر اسلامی تبریز به عنوان تنها دانشکده فرش کشور، با هدف تکمیل هرم تحصیلی رشته فرش در ایران، موفق به کسب مجوز پذیرش دانشجو در مقطع دکتری «مطالعات فرش» شد.با تصویب مقطع دکتری مطالعات فرش و اخذ مجوزهای لازم، پذیرش دانشجو از مهرماه سالجاری آغاز میشود.
به صورت عادی برای نتیجه مذاکرات میان ایران و آمریکا دو سناریو پیشبینی میشود؛ اول توافق و رفع تحریمها، دوم شکست مذاکرات و تشدید تحریمها.
دیدگاه بسته شده است.