به گزارش کنکاش فردا، “مالک رحمتی” در نشست ستاد استانی مولدسازی دارایی های دولت در استان یزد با بیان اینکه ظرفیت مولدسازی در کشور، قانونی بود که از سنوات قبل وجود داشت، افزود: مولدسازی، نه ابتکار این دولت بلکه قانونی بود که اجرایی نشد؛ قانونی که به عنوان یک راهکار برای تعیین تکلیف پروژه های نیمه تمام در دستور کار قرار گرفت.
وی بیان کرد: از ظرفیت بسیار خوب مولدسازی باید در تکمیل پروژه های نیمه تمام استان ها استفاده شود و حتی یک ریال از این درآمد در هزینه های جاری حق هزینه کرد داده نشده است.
پروژه هایی با ۱۵ سال بلاتکلیفی
از ظرفیت بسیار خوب مولدسازی باید در تکمیل پروژه های نیمه تمام استان ها استفاده شود و حتی یک ریال از این درآمد در هزینه های جاری حق هزینه کرد داده نشده است رحمتی ادامه داد: به عنوان مثال در استان یزد پروژه های نیمه تمام زیادی وجود دارد که به طور میانگین بیش از ۱۵ سال بلاتکلیف است و تعداد آن به اندازه یکی از کشورهای اتحادیه اروپاست و برای تکمیل آنها نیز با توجه به بودجه موجود بیش از ۳۰ سال زمان نیاز است.
معاون وزیر اقتصاد و رییس سازمان خصوصی سازی گفت: با آیین نامه جدید مولدسازی، اختیارات به استانداران سراسر کشور تفویض شد و به همت شما مدیران باید این پروژه های نیمه تمام به سرانجام رسیده و مردم از نعمت تعیین تکلیف پروژه های نیمه تمام و افتتاح آن ها برخوردار شوند.
رحمتی افزود: در آیین نامه جدید مولد سازی، چندین نقطه ضعف اصلاح شد از جمله اینکه در مولد سازی حتی یک ریال هم نمی شود در هزینه جاری خرج کرد و تماما باید در پروژه های عمرانی استان هزینه شود همچنین در قوانین قبلی پروژه ها زمان دار نبود که در آیین نامه مولد سازی، همه مراحل دارای زمان بندی است و اگر در زمان خود انجام نشود به عنوان دستگاه استنکاف کننده از اجرای این آیین نامه، مشمول مجازات خواهند شد.
در استان یزد پروژه های نیمه تمام زیادی وجود دارد که به طور میانگین بیش از ۱۵ سال بلاتکلیف است و تعداد آن به اندازه یکی از کشورهای اتحادیه اروپاست و برای تکمیل آنها نیز با توجه به بودجه موجود بیش از ۳۰ سال زمان نیاز است معاون وزیر اقتصاد و رییس سازمان خصوصی سازی گفت: برای تکمیل پروژه های نیمه تمام ، مولد سازی فرصت بسیار خوبی است و در آیین نامه جدید نیز همه مشکلات رفع شده و مصونیت های لازم نیز برای بعد از تصمیمات لحاظ شده است و مدیران نباید نگرانی داشته باشند.
رحمتی ادامه داد: توقف و کُند بودن روند مولدسازی در کشور به این دلیل بود که همه اقدامات در مرکز و تهران انجام می شد اما اخیرا همه وظایف قانونی هیات عالی که قانون مجوز داده است به استانداران سراسر کشور ابلاغ و تفویض شد تا باعث تسریع در انجام و تعیین تکلیف پروژه های نیمه تمام و همچنین اجرای مولدسازی در کشور شود.
رییس سازمان خصوصی سازی گفت: اگر تلاش ها منجر به خروجی ملموس نشود و در جامعه امید ایجاد نکند، همه کار و فعالیت های ما بی فایده خواهد ماند؛ بنابراین ضرورت دارد که پروژه های کلیدی و مهم در دستور کار قرار گیرد تا مردم بصورت ملموس این خدمات را ببینند.
مهران فاطمی استاندار یزد و تعدادی از مدیران دستگاههای اجرایی نیز در این نشست گزارشی از اقدامات انجام شده را مطرح کردند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
مدیرعامل شرکت صنایع آهن و فولاد سرمد ابرکوه یزد گفت: کارخانه کلافسازی با ظرفیت تولید ۴۵۰ هزار تن کلاف فولادی، به رغم چالشها و موانع متعدد از جمله تحریم، مشکلات مالی و انتقال فنآوری که در مسیر هفت ساله ساخت با آنها مواجه بودیم، با پیشرفت صد درصدی تا پایان دیماه امسال افتتاح میشود.
روز سهشنبه چهارم دی ماه 1403، مجمع عمومی عادی سالیانه صاحبان سهام مجتمع فولاد غدیر نیریز در سال مالی منتهی به 31 شهریور 1403 با تصویب سود یک هزار و ۵۳۰ ریالی برای هر سهم برگزار شد.
معاون فنی شرکت شهرکهای صنعتی یزد گفت: فاز دوم تصفیهخانه شهرک صنعتی یزد پس از گذشت ١١ ماه از آغاز عملیات اجرایی، به پیشرفت نزدیک به ۵٠ درصدی رسیده است.
اعضای کمیته ارزی اتاق ایران، مقرر کردند با همکاری سازمان برنامه و بودجه، صندوق توسعه ملی و اتاق ایران بدهیهای ارزی به این دو صندوق، تعیین تکلیف شود.
دیدگاه بسته شده است.