به گزارش کنکاش فردا، معاملات امروز بازار سهام با تعادل در عرضه و تقاضا همراه بود و در نهایت نوسان زیادی در بورس شاهد نبودیم. بسیاری از کارشناسان معتقدند با انتشار گزارشهای ۶ ماهه شرایط بورس بهتر خواهد شد، ولی همان کارشناسان به این نکته اعتراف میکنند حتی گزارشهای مطلوب هم در صورتی که اعتماد به سیاستگذار تقویت نشود، نمیتواند بورس را تقویت کند.
به عبارت دیگر، به نظر میرسد معاملهگران برای گزارشهای مثبت کدال وزن چندانی قائل نیستند. با آن که تحلیلگران بنیادی معامله گران را به توجه به کدال تشویق میکنند؛ اما امروز شاخص بورس تهران با آن که دقایقی را زیر سطح ۲ میلیونی به سر برد، اما در نهایت از سقوط به زیر این مرز مهم فرار کرد.
چالشهای بورس در هفتههای آینده
حمید دستجردی، کارشناس بازار سرمایه، درباره رفت و برگشت بورس در جریان معاملات امروز گفت: بازارساز میداند در صورت ازدسترفتن مرز حمایتی ۲ میلیون واحدی، موج های فروش تازهای وارد و عملا حمایت و تثبیت روند حرکتی سهام مختلف دشوارتر خواهد شد.
این کارشناس بازار سرمایه افزود: ترغیب حقوقیهای بزرگ به نقشآفرینی بیشتر در راستای حمایت مخصوصا در شرایطی که ریسک بازار با توجه به افت قیمتها کاهش پیدا کرده و جذابیت بالایی برای خریدهای بزرگ وجود دارد، عامل رفت و برگشت امروز بورس بوده است.
وی ادامه داد: در نگاه کلانتر مهمترین محرک بورس می تواند گزارش های ۶ ماهه و رویکرد دولت در زمینه شیوه بودجهریزی سال آینده باشد.
دستجردی تاکید کرد: امروز علاوه بر تحولات بین المللی و افزایش ریسک های بیرون از بازار، کنترل تعمدی بازارها توسط دولت با افزایش نرخ بهره و کاهش جذابیت بازارهای کالایی و دارایی، جزو اصلیترین چالشها بورس است.
شاخصهای بورس سبزپوش شدند
در پایان معاملات روز چهارشنبه، شاخص کل بورس هزار و ۷۳۲ واحد نسبت به روز کاری گذشته بالاتر ایستاد و به سطح ۲ میلیون و ۲ هزار و ۷۳ واحد رسید. بازدهی این شاخص مثبت ۹ صدم درصد بوده است.
شاخص کل هموزن بورس نیز با افزایش ۵۷۸ واحد در رقم ۶۷۶ هزار و ۷۲۳ واحدی ایستاد. بازدهی این شاخص نیز مثبت ۹ صدم درصد بوده است.
شاخص کل فرابورس با رشد ۶ واحدی به رقم ۲۴ هزار و ۵۷۵ واحد رسید. همچنین شاخص هم وزن فرابورس با صعود ۳۵۰ واحد به سطح ۱۲۰ هزار و ۱۷۴ واحد رسید.
هفتمین روز خروج پول حقیقی از بازار سرمایه
روز چهارشنبه خالص تغییر مالکیت حقوقی به حقیقی بازار برای هفتمین روز متوالی منفی شد و ۲۶۲ میلیارد تومان پول حقیقی از بازار سهام خارج شد.
امروز نماد شستا (شرکت سرمایه گذاری تامین اجتماعی)، ثفارس (عمران و توسعه فارس) و وبملت (بانک ملت) بیشترین خروج پول حقیقی را داشتند. در میان گروهها نیز، شرکتهای چندرشتهای صنعتی، شیمیاییها و پالایشیها بیشترین خروج سرمایه حقیقی را ثبت کردند. در سوی دیگر، بیشترین ورود پول حقیقی به نمادهای نیان (نیان الکترونیک)، وآیند (بانک آینده) و سبهان (سیمان بهبهان) تعلق داشت.
کاهش ارزش معاملات خرد بازار سهام
امروز ارزش معاملات کل بازار سهام به ۷ هزار و ۴۷۵ میلیارد تومان رسید. ارزش معاملات اوراق بدهی در بازار ثانویه هزار و ۴۹ میلیارد تومان بود که ۱۴ درصد از ارزش کل معاملات بازار را در این روز شامل میشود.
ارزش معاملات خرد نیز با کاهش ۲۴ درصدی به نسبت روز معاملاتی قبل به رقم ۳ هزار و ۱۸۶ میلیارد تومان رسید.
رشد ارزش صفهای خرید بورس
در پایان معاملات امروز، تعداد نماد های مثبت ۳۰۲ نماد و تعداد نمادهای منفی ۴۹۹ نماد بوده است. یعنی حدود ۶۲ درصد نمادها با کاهش قیمت روبرو شدند.
در جریان معاملات روز چهارشنبه، ۴۷ نماد صف خرید داشتند و ۸۱ نماد با صف فروش مواجه بودند. مجموع ارزش صفهای خرید با رشد ۱۶۲ درصدی نسبت به روز کاری قبل به ۱۳۱ میلیارد تومان کاهش یافت و مجموع ارزش صفهای فروش نیز با کاهش ۲۶ درصدی به ۴۳۰ میلیارد تومان رسید.
سرانه خرید اشخاص حقیقی نیز در پایان معاملات به ۲۲.۷ میلیون تومان و سرانه فروش آنها به ۲۳.۶ میلیون رسید.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
معاون امور تعاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: بخش تعاون بهترین مدل و روش تجمیع سرمایههای خُرد مردمی و تبدیل آنها به تولید و اشتغال است که رهبر معظم انقلاب نیز بر آن تاکید دارند.
صنایع آهن و فولاد از بخش های پیشرو و پربازده در بازار سرمایه به شمار می روند که هم در زمینه فروش داخلی و هم صادرات به بازارهای جهانی توانسته اند موفق عمل کنند و به نظر می رسد این پیشتازی نه تنها دامنه دار خواهد بود بلکه با رفع موانع می تواند این صنعت را به پیشران توسعه صادرات غیرنفتی تبدیل کند.
دانشکده فرش دانشگاه هنر اسلامی تبریز به عنوان تنها دانشکده فرش کشور، با هدف تکمیل هرم تحصیلی رشته فرش در ایران، موفق به کسب مجوز پذیرش دانشجو در مقطع دکتری «مطالعات فرش» شد.با تصویب مقطع دکتری مطالعات فرش و اخذ مجوزهای لازم، پذیرش دانشجو از مهرماه سالجاری آغاز میشود.
به صورت عادی برای نتیجه مذاکرات میان ایران و آمریکا دو سناریو پیشبینی میشود؛ اول توافق و رفع تحریمها، دوم شکست مذاکرات و تشدید تحریمها.
دیدگاه بسته شده است.