به گزارش کنکاش فردا، عبدالرضا سید احمدی در خصوص کشت محصولات پاییزه در خوزستان اظهار کرد: امسال سطح زیر کشت پاییزه در استان خوزستان براساس الگوی کشت تعریف شده ۸۷۹ هزار هکتار و شامل کشت آبی و دیم است.
وی افزود: بر این اساس امسال قرار است ۲۵۸ هزار هکتار کشت دیم و ۶۲۱ هزار هکتار نیز کشت آبی پاییزه در خوزستان انجام شود. در این زمینه هماهنگی لازم با سازمان آب و برق خوزستان برای تامین و تخصیص آب موردنیاز کشت انجام شده است و مشکلی برای تامین آب این کشتها در خوزستان وجود ندارد.
سرپرست معاونت بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان گفت: کشت پاییزه در استان خوزستان شامل گندم، جو، کلزا، چغندرقند، انواع سبزی و صیفی، شبدر، باقلا، عدس دیم و نخود دیم است.
سید احمدی با بیان اینکه امسال ۶۵۸ هزار هکتار گندم پاییزه در خوزستان کشت میشود، عنوان کرد: امسال قرار است ۴۷۳ هزار هکتار گندم آبی و ۱۸۵ هزار هکتار گندم دیم در خوزستان کشت شود و تاکنون ۱۷ هزار هکتار کشت گندم آبی انجام شده و عملیات کشت همچنان ادامه دارد.
وی ادامه داد: همچنین تاکنون حدود ۱۷ هزار و ۸۰۰ هکتار چغندرقند کشت شده که نسبت به سال گذشته ۱۶۰۰ هکتار بیشتر کشت شده است.
سرپرست معاونت بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان گفت: در بحث کلزای آبی تاکنون ۲۳ هزار هکتار کشت انجام شده است و براساس برنامهریزیهای انجام شده میخواهیم این میزان را به بیش از ۶۰ هزار هکتار برسانیم در حالی که در سال گذشته کل کشت کلزای آبی انجام شده ۲۲ هزار هکتار بوده است.
سید احمدی در خصوص تامین کود مورد نیاز این کشتها خاطرنشان کرد: از ابتدای امسال تاکنون ۱۶۰ هزار تن انواع کودهای شیمیایی یارانهای برای کشتهای تابستانه و پاییزه توزیع شده است و روند توزیع نیز همچنان ادامه دارد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
صنایع آهن و فولاد از بخش های پیشرو و پربازده در بازار سرمایه به شمار می روند که هم در زمینه فروش داخلی و هم صادرات به بازارهای جهانی توانسته اند موفق عمل کنند و به نظر می رسد این پیشتازی نه تنها دامنه دار خواهد بود بلکه با رفع موانع می تواند این صنعت را به پیشران توسعه صادرات غیرنفتی تبدیل کند.
مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی ایران از ذخایر استراتژیک گندم تا ۶ ماه آینده خبر داد و گفت: از ۱۵ اردیبهشت ماه دوره اوج خرید گندم از کشاورزان آغاز میشود.
انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران، تولید فولاد در سال ۱۴۰۳ را معادل ۳۰ میلیون و ۲۰۰ هزار تن اعلام کرد.
شرکت فولاد مبارکه اصفهان با تعریف پویش «هر نفر یک قدم روبهجلو»، یک نگاه و جریان ملی را در شرایط حساس اقتصاد کشور راهاندازی کرده است که در صورت اجرای موفق آن، میتواند به الگویی برای دیگر صنایع بزرگ همچون نفت، گاز و پتروشیمی، خودروسازی و... تبدیل شود و نام «فولاد» را بیش از گذشته در مسیر توسعه و پیشرفت صنعت و اقتصاد کشور بر سر زبانها بیندازد.
دیدگاه بسته شده است.