به گزارش کنکاش فردا، انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران در مدت یاد شده ۱۸ میلیون و ۴۹۷ هزار تن فولاد میانی تولید شد که این آمار نسبت به مدت مشابه سال گذشته که ۱۸ میلیون و ۳۶۶ هزار تن بود، رشد هفتدهم درصدی نشان می دهد.
در این مدت ۸۵۱ هزار تن تیرآهن، ۶ میلیون و ۱۰۳ هزار تن میلگرد و ۵۳۵ هزار تن نبشی، ناودانی و سایر مقاطع تولید شد. بر این اساس کل تولید مقاطع طویل فولادی در این مدت هفت میلیون و ۴۸۹ هزار تن به ثبت رسید.
برپایه این آمارها، در هفت ماهه امسال شاهد رشد ۲۱.۱ درصد تولید تیرآهن هستیم، اما تولید میلگرد با افت ۲.۲ درصدی همراه شد.
در مدت یاد شده، همچنین پنج میلیون و ۲۷۵ هزار تن ورق گرم، یک میلیون و ۴۱۱ هزار تن ورق سرد، یک میلیون و چهار هزار تن ورق پوششدار تولید شد. به این ترتیب مجموع تولید کل مقاطع تخت فولادی به پنج میلیون و ۵۱۱ هزار تن رسید که در همسنجی با پارسال رشد ۳.۷ درصدی نشان میدهد.
بر اساس گزارش انجمن تولیدکنندگان فولاد، تا پایان مهرماه امسال ۱۸ میلیون و ۴۹۷ هزار تن فولاد میانی شامل ۱۱ میلیون و ۶۹۳ هزار تن بیلت و بلوم و ۶ میلیون و ۸۰۴ هزار تن اسلب تولید شد. جمع تولید فولاد میانی در مقایسه با مدت مشابه پارسال رشد اندک هفتدهم درصدی داشته است.
همچنین در این مدت ۲۲ میلیون و ۱۱۲ هزار تن آهن اسفنجی تولید شد که این آمار نسبت به مدت مشابه سال گذشته که ۲۰ میلیون و ۹۸۴ هزار تن بوده است، رشد ۵.۴ درصدی را نشان می دهد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
رئیس انجمن سنگ ایران با اشاره لزوم سرمایه گذاری جدید در حوزه معادن کشور گفت: بخش معدن از اکتشاف تا استخراج و فرآوری، صنایع پایین دستی و زنجیره معدنی نیاز به سرمایه گذاری دارد تا از خام فروشی فاصله بگیرد.
وزیر صنعت، معدن و تجارت، نخستین طرح تولید مونازیت (نوعی عنصر نادر خاکی) ایران را افتتاح کرد و با بهرهبرداری از این طرح، کشورمان در ساخت و تولید تجهیزات فوق پیشرفته گامهای جدیدی خواهد برداشت.
شرکت مهندسی معادن و فلزات (MME) با شرکتهای مطرح چینی فعال در صنعت فولاد تفاهمنامه همکاری امضا کرد.
مدیر روابط عمومی سیمیدکو گفت: بخش معدن و صنایع معدنی به عنوان محرکهای اصلی رشد اقتصادی، اشتغالزایی و توسعه زیرساختها، نقش حیاتی در اقتصاد کشور ایفا میکنند. بر همین اساس، شرکت صنعتی و معدنی توسعه فراگیر سناباد به عنوان یکی از بازیگران کلیدی زنجیره فولاد کشور با درک این نقش، توسعه متوازن اقتصادی و زیرساختی در استان خراسان رضوی و به ویژه شهرستان خواف را در کانون توجه خود قرار داده است.
دیدگاه بسته شده است.