به گزارش کنکاش فردا، از اجرای طرح «بهنگامسازی چارچوب کارگاههای کشاورزی کشور» در زمستان ۱۴۰۱ خبر داد. طبق اعلام مرکز آمار، طرح «بهنگامسازی چارچوب کارگاههای کشاورزی کشور» با هدف «یکپارچهسازی فایل جغرافیایی» و «تهیه و بهروز رسانی فهرست نام و نشانی» واحدهای «گاوداری صنعتی»، «مرغداری صنعتی»، «پرورش قارچ خوراکی»، «کشت گلخانهای»، «پرورش آبزیان خوراکی» و «کشتارگاههای رسمی دام و طیور» در زمستان سال ١٤٠١ بهصورت سرشماری در کل کشور به اجرا درآمد.
بر اساس نتایج حاصل از این طرح، تعداد ۹۲ هزار و ۶۳۰ واحد کارگاهی کشاورزی در کشور وجود دارد که شامل ۲۷ هزار و ۱۱۹ گاوداری صنعتی، ۲۲ هزار و ۱۹۳ مرغداری صنعتی، ۲۳ هزار و ۸۴۴ واحد کشت گلخانهای، ۱۶ هزار ۹۴۰ واحد پرورش آبزیان خوراکی، ١٨٥٧ واحد پرورش قارچ خوراکی و ٦٧٧ کشتارگاه رسمی دام و طیور است.
یافتههای دیگر این طرح نشان میدهد که ۷۱ هزار و ۴۴۰ کارگاه کشاورزی در نقاط روستایی و ۲۱ هزار و ۱۹۰ کارگاه، در مناطق شهری واقع شدهاند.
بر اساس نتایج این طرح، بیشترین تعداد کارگاههای کشاورزی کشور به ترتیب در استانهای اصفهان، تهران، مازندران، خراسان رضوی و فارس قرار دارند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی ایران از ذخایر استراتژیک گندم تا ۶ ماه آینده خبر داد و گفت: از ۱۵ اردیبهشت ماه دوره اوج خرید گندم از کشاورزان آغاز میشود.
فرمانده یگان حفاظت سازمان امور اراضی کشور از آغاز اجرای طرح تشدید رصد هوشمند و گشتزنی حضوری زمینهای کشاورزی توسط یگان حفاظت سازمان امور اراضی در کشور از ۲۶ اسفند ۱۴۰۳ خبر داد و اعلام کرد که اجرای این طرح تا ۱۶ فروردین ۱۴۰۴ ادامه دارد.
با حکم وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و نائب رییس شورای عالی عتف، «غلامرضا گلمحمدی» رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، به عنوان رئیس کمیسیون تخصصی کشاورزی، امنیت غذایی، آب و منابع طبیعی منصوب شد.
دفتر مدیریت بحران و پدافند غیرعامل بخش کشاورزی، با اعلام وضعیت سطح زرد هواشناسی، نسبت به احتمال وقوع خسارت به محصولات کشاورزی و مناطق ساحلی هشدار داد.
دیدگاه بسته شده است.