به گزارش کنکاش فردا، رئیس انجمن ارگانیک ایران با بیان اینکه تولید محصولات ارگانیک باعث سلامت مردم و محیط زیست میشود، گفت: کشاورزی پایدار راهکار دنیا برای تأمین غذا در آینده است و تمام کشورها در این مورد برنامه دارند که تولید محصولات ارگانیک راهی به سوی کشاورزی پایدار است.
به گفته نورانی، ایران در حال حاضر جایگاه پنجاه و نهم دنیا را در تولید محصولات ارگانیک دارد و همسو با کشورهای دنیا برنامهریزی برای افزایش تولید و صادرات انجام شده است تا در آینده این جایگاه را به دهم دنیا کاهش دهیم.
وی با بیان اینکه در حال حاضر ۸۵ هزار هکتار از زمینهای کشور به کشت ارگانیک از جمله کشت حبوبات، روغن، برنج، چای، زعفران و انواع میوه اختصاص دارد، گفت: حدود ۱۲۰ فروشگاه رسمی زیر نظر انجمن ارگانیک در کشور محصولات ارگانیک عرضه می کنند.
رئیس انجمن ارگانیک ایران تأکید کرد:در حال حاضر کمتر از یک درصد مصرف مردم کشور محصولات ارگانیک است و نیاز است که مصرف اینگونه محصولات به خاطر اینکه سلامت مردم را در پی خواهد دارد، افزایش یابد.
به گفته نورانی، از سال ۱۳۸۵ انجمن محصولات ارگانیک تاسیس شده و طی این مدت توانسته تقاضای مصرف برای محصولات ارگانیک را از صفر به ۳۰ درصد افزایش دهد.
وی با بیان اینکه در تمام دنیا با افزایش مخاطرات سلامت و محیط زیستی گرایش به مصرف محصولات ارگانیک افزایش یافته است، گفت: طبق آخرین آمار در کشورهای مثل ژاپن و کرهجنوبی سالانه ۱۵ تا ۲۰ درصد مصرف محصولات ارگانیک بیشتر شده است.
وی به نحوه تشخیص محصولات ارگانیک سالم و تقلبی اشاره کرد و گفت: به محصولات ارگانیک زیر نظر انجمن QRکد اختصاص یافته که محصولات سالم را از ناسالم میتوان تشخیص داد.
نورانی از عدم حمایت از محصولات ارگانیک انتقاد کرد و گفت: در سالهای گذشته یارانه به کود و سم و تولیدکنندگان سنتی داده شده اما هیچ وقت یارانه به تولیدکنندگان محصولات ارگانیک داده نشده است.
وی در پاسخ به سوال که تفاوت قیمت بین محصولات ارگانیک و معمولی در بازار وجود دارد آیا نهاد خاصی برای قیمتگذاری این قبیل محصولات وجود دارد، گفت: هیچ نهادی مسؤولیت قیمتگذاری برای محصولات ارگانیک را ندارد و این قیمتها توافقی بین تولیدکننده مصرفکننده است.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی ایران از ذخایر استراتژیک گندم تا ۶ ماه آینده خبر داد و گفت: از ۱۵ اردیبهشت ماه دوره اوج خرید گندم از کشاورزان آغاز میشود.
فرمانده یگان حفاظت سازمان امور اراضی کشور از آغاز اجرای طرح تشدید رصد هوشمند و گشتزنی حضوری زمینهای کشاورزی توسط یگان حفاظت سازمان امور اراضی در کشور از ۲۶ اسفند ۱۴۰۳ خبر داد و اعلام کرد که اجرای این طرح تا ۱۶ فروردین ۱۴۰۴ ادامه دارد.
با حکم وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و نائب رییس شورای عالی عتف، «غلامرضا گلمحمدی» رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، به عنوان رئیس کمیسیون تخصصی کشاورزی، امنیت غذایی، آب و منابع طبیعی منصوب شد.
دفتر مدیریت بحران و پدافند غیرعامل بخش کشاورزی، با اعلام وضعیت سطح زرد هواشناسی، نسبت به احتمال وقوع خسارت به محصولات کشاورزی و مناطق ساحلی هشدار داد.
دیدگاه بسته شده است.