به گزارش کنکاش فزدا، «نیاز به امنیت غذایی» با افزایش جمعیت و تقاضا و تغییرات آب و هوایی و گرم شدن کره زمین بیشتر شده و نیاز است کشور۱۸۰ میلیون تن غذا تا سال ۱۴۳۰ تولید کند.
مجتبی خیام نکویی، معاون وزیر جهاد کشاورزی از «رونمایی سند امنیت غذایی» خبر میدهد که قرار است تا سال ۱۴۱۱ حدود ۱۶۰ میلیون تن غذا در کشور تولید شود و نیاز غذایی کشور را برطرف کند. وی با بیان اینکه این سند یکی از مهمترین رویدادهای حوزه امنیت غذایی در کشور است، گفت: سازمان برنامه و بودجه متولی تامین اعتبار اسناد ملی حوزه علم و فناوری اعتبارات لازم برای ۲۲۱ اقدام ملی پیش بینی شده در سند را در نظر خواهد داشت.
این سند از سال ۱۳۹۹ با محوریت شورای عالی انقلاب فرهنگی و با مشارکت ۲۶ دستگاه از سه قوه مجریه، مقننه و قضاییه در دو سال تدوین و به روز رسانی شد.
سند ملی دانش بنیان امنیت غذایی در جلسه ۸۸۱ مورخ ۱۲/۲/۱۴۰۲ شورای عالی انقلاب فرهنگی و بر اساس مصوبه جلسات ۱۶۶ و ۱۶۷ مورخ ۱۵/۶/۱۴۰۱ و ۱۲/۷/۱۴۰۱ شورای ستاد راهبری اجرای نقشه جامع علمی کشور به تصویب رسیده است.
رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی روح حاکم بر این سند را دانش بنیان کردن بخش کشاورزی از طریق افزایش بهره وری در واحد سطح میداند.
درحال حاضر ۱۲۵ میلیون تن محصولات کشاورزی در کشور محصولات کشاورزی تولید می شود.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
رئیس سازمان امور اراضی کشور گفت: واگذاری زمین های کشاورزی به طرح های انرژی تجدیدپذیر به سرمایهگذاران حداکثر یک ماهه تحویل داده می شود.
روز سهشنبه چهارم دی ماه 1403، مجمع عمومی عادی سالیانه صاحبان سهام مجتمع فولاد غدیر نیریز در سال مالی منتهی به 31 شهریور 1403 با تصویب سود یک هزار و ۵۳۰ ریالی برای هر سهم برگزار شد.
مدیرکل سامانههای مقیاس کوچک ساتبا گفت: سامانه ملی مجوزها زمینهای کشاورزی را برای احداث نیروگاه تأیید نمیکند و برای حل این مشکل، نیازمند همکاری وزارت جهاد کشاورزی و منابع طبیعی هستیم.
معاون برنامه ریزی و امور اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی گفت: پیش از پیروزی انقلاب اسلامی میزان تولیدات کشاورزی ۳۳ میلیون تن بوده که امروز این رقم به ۱۳۵ میلیون تن رسیده که مدیون پژوهش و فناوری بخش تحقیقات کشاورزی است.
دیدگاه بسته شده است.