به گزارش کنکاش فردا، نادر اسدزاده روز سه شنبه ۲۸ آذرماه در مراسم نکوداشت هفته پژوهش که در موسسه تحقیقات علوم دامی کشور مستقر گفت:بخش کشاورزی با برخورداری از ۱۱.۶ درصد تولید ناخالص داخلی، ۱۹ درصد اشتغال و ۴۰ درصد صادرات غیرنفتی، تامین کننده حدود ۷۸ درصد مواد غذایی کشور بوده و جایگاه والایی در اقتصاد ملی کشور دارد.
نادر اسدزاده با بیان اینکه هر کشاورز در ایران مسئول تامین غذای حدود ۲۰ نفر است، افزود: بخش دامپروری بعد از زراعت دومین زیرحوزه در کشاورزی است که این زیربخش سهم ۱۸ درصدی در ارزش افزوده بخش کشاورزی دارد.
وی به سهم ۱۵.۵ میلیون تنی تولیدات دامی کشور اشاره کرد و اظهار کرد: در ایران حدود یک میلیون و ۶۰۰ هزار راس گاو اصیل وجود دارد و بالغ بر ۹۰ هزار و ۹۰۵ هزار تن گوشت قرمز تولید میشود. مصرف سرانه در این بخش هم ۱۱.۱ کیلوگرم است.
اسدزاده گفت: این موسسه به عنوان تنها موسسه ملی و مرجع در امر تحقیقات دام طیور و زنبور عسل در کشور در اجرای طرح های تحقیقاتی است که نقشی راهبردی و هدایت گونه دارد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
صنایع آهن و فولاد از بخش های پیشرو و پربازده در بازار سرمایه به شمار می روند که هم در زمینه فروش داخلی و هم صادرات به بازارهای جهانی توانسته اند موفق عمل کنند و به نظر می رسد این پیشتازی نه تنها دامنه دار خواهد بود بلکه با رفع موانع می تواند این صنعت را به پیشران توسعه صادرات غیرنفتی تبدیل کند.
مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی ایران از ذخایر استراتژیک گندم تا ۶ ماه آینده خبر داد و گفت: از ۱۵ اردیبهشت ماه دوره اوج خرید گندم از کشاورزان آغاز میشود.
انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران، تولید فولاد در سال ۱۴۰۳ را معادل ۳۰ میلیون و ۲۰۰ هزار تن اعلام کرد.
شرکت فولاد مبارکه اصفهان با تعریف پویش «هر نفر یک قدم روبهجلو»، یک نگاه و جریان ملی را در شرایط حساس اقتصاد کشور راهاندازی کرده است که در صورت اجرای موفق آن، میتواند به الگویی برای دیگر صنایع بزرگ همچون نفت، گاز و پتروشیمی، خودروسازی و... تبدیل شود و نام «فولاد» را بیش از گذشته در مسیر توسعه و پیشرفت صنعت و اقتصاد کشور بر سر زبانها بیندازد.
دیدگاه بسته شده است.