به گزارش کنکاش فردا، ایران از سال ۹۶ در تولید گاز از میدان مشترک پارسجنوبی (گنبد شمالی) از طرف قطری پیشی گرفته و هماکنون با تولید روزانه ۷۰۰ میلیون متر مکعب، با وجود سهم دو برابری قطر از این میدان، حدود ۱۲ درصد تولید بیشتری دارد.
تولید ۷۰۰ میلیون متر مکعب گاز ایران از میدان پارس جنوبی معادل تولید روزانه ۴ میلیون بشکه نفت یا دو برابر رقم صادرات نفت ایران در دوران اجرای برجام است که البته به دلیل مصرف بالای گاز در داخل کشور، به درآمد ارزی صادراتی ختم نمیشود.
پروژه توسعه ۱۷ فاز پارسجنوبی برای رساندن تولید گاز ایران ۲۸۵ به ۷۰۰ میلیون متر مکعب در روز از دولت دهم آغاز شد و طبق آمار وزارت نفت با مجموع پیشرفت ۷۰ درصد به دولت یازدهم تحویل داده شد تا با تکمیل آنها، ایران از رقیب قطری جلو بیفتد.
سرانجام در شهریور امسال نیز فاز ۱۱؛ مرزیترین فاز پارس جنوبی با تولید ۱۰ میلیون متر مکعب به بهرهبرداری رسید تا پرونده توسعه همه فازهای این میدان در طرف ایران بسته شود.
جواد اوجی وزیر نفت میگوید که برای افتتاح این فاز، ما منتظر رفع تحریم و حضور شرکتهای خارجی نماندیم و الان «شرکتهای توتال و شل، انگشت به دهان ماندهاند که چگونه این کار را ظرف ۲۰ ماه و با کمک متخصصان ایرانی انجام دادیم».
این مطلب بدون برچسب می باشد.
معاون شرکت فرودگاهها و ناوبری هوایی ایران با صدور دستورالعمل 12مادهای، بر صرفهجویی و بهینهسازی مصرف انرژی در تمام فرودگاههای کشور تاکید کرد.
فرآورده دارویی مبتنی بر سلولهای کشنده طبیعی روش نوین درمان تومورهای مغزی در بزرگسالان و کودکان است که از سوی محققان یکی از شرکتهای دانشبنیان ارائه شد و به گفته آنها این روش نویدبخش در فاز کارآزمایی بالینی نشان داد که تا ۶۰ درصد میتواند در درمان مبتلایان مؤثر باشد و با این دستاورد کارآزمایی بالینی بر روی ۱۰ کودک مبتلا به گلیومهای مغزی غیر قابل جراحی و گلیومهای مقاوم به درمان، انجام شده و تحت سلول درمانی با این سلولها قرار گرفتهاند.
معاون هماهنگی توزیع شرکت مدیریت تولید، انتقال وتوزیع نیروی برق (توانیر)گفت: برنامه مدیریت بار صنایع با توجه به محدودیت تامین سوخت نیروگاهها ابلاغ و اجرایی شده است.
مدیرعامل هلدینگ پتروشیمی خلیج فارس گفت: صنعت پتروشیمی کشور با محدودیت جدی در تأمین نیازهای اولیه مواجه بوده که مهمترین چالش، در بخش خوراک است.
دیدگاه بسته شده است.