به گزارش کنکاش فردا، علی اکبر محرابیان وزیر نیرو در جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی ودر جریان بررسی گزارش کمیسیون برنامه و بودجه درباره لایحه الحاق یک بند به تبصره ۵ ماده واحده قانون بودجه ۱۴۰۲ که درباره پرداخت بدهی دولت به صنعت برق بود،گفت: از حمایت قاطع نمایندگان از صنعت برق در جریان بررسی دو فوریت لایحه مذکور تشکر می کنم. وزارت نیرو با توجه به نرخ گذاری قیمت برق به استناد قوانین مختلف مطالبات قابل توجهی از دولت دارد و ما به ازای آن نیز بدهی قابل توجهی به صنعت برق، تولیدکنندگان برق، نیروگاه دارها، کارخانجات تولیدکننده تجهیزات و همچنین پیمانکارانی که همراهی می کنند برای توسعه و اعتلای صنعت برق دارد.
وی ادامه داد: با همکاری مجلس، حمایت قاطع دولت و همکاری غیورانه صنعت برق و فعالان بخش خصوصی مجموعه صنعت برق توانست ۲ سال گذشته را سربلند با تامین برق در بخش های مختلف کار خود را ادامه دهد، برای اینکه بتوانیم این صنعت را آماده و نیروگاه ها تعمیر شوند طرح های بسیار خوبی در توسعه نیروگاه ها داریم که یکی پس از دیگری در حال بهره برداری هستند، در بخش نیروگاه های تجدیدپذیر نیز خوشبختانه بالغ بر ۱۰ هزار مگاوات نیروگاه شروع شده که هر روزه یکی از آن ها به بهره برداری می رسد.
عضو کابینه دولت سیزدهم عنوان کرد: مهم تر از همه توسعه شبکه به ویژه در بخش فوق توزیع که بتواند نیروگاه های جدید را پشتیبانی کند و با کمترین مشکل بتوانیم برق را برای بخش های مختلف کشور تامین کنیم.
وی ادامه داد: به استناد قوانین مختلف مانند ماده ۶ قانون حمایت از صنعت برق، ماده ۹ قانون مانع زدایی از توسعه صنعت برق و بند ج ماده ۸ قانون هدفمندسازی یارانه ها، مطالبات وزارت نیرو طی لایحه ای در دولت تصویب شد و با رأی قاطع مجلس در بررسی فوریت آن مورد حمایت قرار گرفت.
محرابیان گفت: از نمایندگان درخواست دارم تا با رأی قاطع خود ما را حمایت کنند تا بتوانیم مطالبات صنعت نیروگاهی را پرداخت کنیم تا این صنعت برای ارائه خدمت به مردم آماده شود.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
صنایع آهن و فولاد از بخش های پیشرو و پربازده در بازار سرمایه به شمار می روند که هم در زمینه فروش داخلی و هم صادرات به بازارهای جهانی توانسته اند موفق عمل کنند و به نظر می رسد این پیشتازی نه تنها دامنه دار خواهد بود بلکه با رفع موانع می تواند این صنعت را به پیشران توسعه صادرات غیرنفتی تبدیل کند.
انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران، تولید فولاد در سال ۱۴۰۳ را معادل ۳۰ میلیون و ۲۰۰ هزار تن اعلام کرد.
وزیران «آموزش و پرورش»، «نیرو » و «تعاون، کار و رفاه اجتماعی» با انعقاد تفاهمنامهای سه جانبه همکاریهای جدید خود را برای کاهش ناترازی آب و انرژی در کشور آغاز کردند.
مدیر توسعه اقتصادی و سرمایهگذاری سازمان منطقه ویژه اقتصادی پارس از معرفی ۱۲ طرح صنعتی، رفاهی و زیربنایی به سرمایهگذاران خبر داد و گفت: شرکت نفت و گاز پارس نیز طرحهای مهم توسعهای خود در میدانهای گازی و نفتی را که در مناطق سهگانه ویژه اقتصادی انرژی پارس قرار دارند، به زودی به سرمایهگذاران نفتی معرفی میکند.
دیدگاه بسته شده است.