به گزارش کنکاش فردا، این پژوهش در حالی انجام میشود که مصر در حال حاضر در بریکس جای گرفته است که شامل برزیل، روسیه، هند، چین، آفریقای جنوبی، اتیوپی، ایران، عربستان سعودی و امارات است.
در این پژوهش، به «فرهنگ» به عنوان یکی از مهمترین جنبههای «قدرت نرم» مصر پرداخته شده است. مصر در سال ۲۰۲۲ میلادی در رتبه ۳۱ جهان در شاخص جهانی قدرت نرم قرار گرفت که در مقایسه با سال قبل از آن، ۳.۳ واحد افزایش داشت.
مصر به دنبال تقویت روابط خود با کشورهای عضو بریکس پلاس است و افتتاح مراکز فرهنگی در کشورهایی مانند چین، با این هدف انجام میشود و دفتر فرهنگی مصر در این کشور به منظور ارتقای روابط مصر و چین فعالیت میکند.
در ماه اوت، عبدالفتاح السیسی، رئیسجمهور مصر، گفت: من برای بیانیه گروه بریکس مبنیبر دعوت از مصر برای پیوستن به این بلوک اقتصادی از ژانویه ۲۰۲۴ میلادی، ارزش قائل میشوم.
وی افزود: ما از اعتماد همه کشورهای عضو بریکس که روابطی مستحکم با آنها داریم قدردانی میکنیم.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
شرکت ملی نفت ایران امروز یکی از بزرگترین قراردادهای تاریخ صنعت نفت را با شرکتهای پتروپارس، قرارگاه سازندگی خاتمالانبیا، اویک و مپنا به ارزش ۱۷ میلیارد دلار امضا کرد.
بازارهای جهانی با وجود تحریمهای جدیدی که از سوی دولت آمریکا بر صنعت نفت ایران تحمیل شده، همچنان تشنه طلای سیاهی است که از سرزمین آریاییها استخراج می شود و به اذعان کارشناسان داخلی و خارجی و تجربه بیش از یک دهه گذشته نشان می دهد که نفت ایران تحریم شدنی نیست.
مدیرکل امور فناوری وزارت نفت گفت:حرکت به سمت اقتصاد دانشبنیان برای تقویت زیرساختها و توسعه فناوریهای داخلی صنعت نفت اهمیت فراوانی دارد.
مدیرعامل سازمان مدیریت صنعتی گفت: بنگاه های اقتصادی و سازمان ها باید به سمت هوش مصنوعی و تحلیل اطلاعات حرکت تا به استراتژی قابل قبولی دست پیدا کنند.
دیدگاه بسته شده است.