به گزارش کنکاش فردا، این پژوهش در حالی انجام میشود که مصر در حال حاضر در بریکس جای گرفته است که شامل برزیل، روسیه، هند، چین، آفریقای جنوبی، اتیوپی، ایران، عربستان سعودی و امارات است.
در این پژوهش، به «فرهنگ» به عنوان یکی از مهمترین جنبههای «قدرت نرم» مصر پرداخته شده است. مصر در سال ۲۰۲۲ میلادی در رتبه ۳۱ جهان در شاخص جهانی قدرت نرم قرار گرفت که در مقایسه با سال قبل از آن، ۳.۳ واحد افزایش داشت.
مصر به دنبال تقویت روابط خود با کشورهای عضو بریکس پلاس است و افتتاح مراکز فرهنگی در کشورهایی مانند چین، با این هدف انجام میشود و دفتر فرهنگی مصر در این کشور به منظور ارتقای روابط مصر و چین فعالیت میکند.
در ماه اوت، عبدالفتاح السیسی، رئیسجمهور مصر، گفت: من برای بیانیه گروه بریکس مبنیبر دعوت از مصر برای پیوستن به این بلوک اقتصادی از ژانویه ۲۰۲۴ میلادی، ارزش قائل میشوم.
وی افزود: ما از اعتماد همه کشورهای عضو بریکس که روابطی مستحکم با آنها داریم قدردانی میکنیم.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
سفیر چین در ایران گفت: شرایط خوزستان در بسیاری از زمینهها از جمله تولید برق خورشیدی منحصر به فرد بوده و میتواند با استفاده از انرژی تجدیدپذیر، در تولید برق موثر باشد.
رقابتپذیری و رشد جایگاه در فضای پیچیده امروز کسبوکارها، پیشنیازهای بسیاری را میطلبد که بیتردید ارتقای بهرهوری از مهمترین آنها است. این موضوع در صنعت فولاد به عنوان صنعتی مادر که به طور مستقیم بر پیشبرد فعالیتها در بسیاری از صنایع دیگر و در نهایت توسعه صنعتی و اقتصادی کشور تاثیرگذار است، اهمیت ویژهای دارد. شرکت فولاد اکسین خوزستان با تولید محصولات ارزشافزای فولادی، نقش منحصربهفردی در حلقه نهایی زنجیره فولاد ایران ایفا میکند. این شرکت گامهای استواری را در راستای ارتقای بهرهوری تولید و تاثیرپذیری حداقلی از چالشها و موانع موجود برداشته؛ مسیری که با دستاوردهای قابلتوجهی نیز برای این شرکت همراه بوده است.
مشخصا این روزها و از زمانی که موضوع توسعه اقتصاد دریامحور وارد ادبیات اقتصادی کشور شده است، توجهات نیز به سمت مناطق ساحلی و بنادر کشورمان معطوف شده و این درحالی است که ایران علاوه بر خزر در شمال و خلیج فارس در جنوب کشور، دریای «مَکُران» یا بهتر بگوییم منطقه مکران را هم در اختیار دارد که نوار ساحلی آن از میناب هرمزگان تا گواتر در جنوب سیستان و بلوچستان ادامه دارد.
توافق اخیر معاونت علمی ریاست جمهوری و بانک مرکزی برای ایجاد بسترهای نظارتی و حمایتی جدید، امنیت و شفافیت در مدیریت کارگزاران رمزپول و پرداخت یاری ها، امیدواری ها برای ساماندهی و بهبود شرایط در حوزه رمزارز و صرافی های رمزارزی را قوت بخشیده است.
دیدگاه بسته شده است.