به گزارش کنکاش فردا، امروز نشست بررسی و تبادل نظر پیرامون انجام تعهدات اپراتورها برای بهبود کیفیت اینترنت با توجه به تغییرات تعرفهای با حضور امیر محمد زاده لاجوردی- رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، مدیران و نمایندگان اپراتورهای ارتباطی برگزار شد.
در ابتدای این جلسه مدیران و نمایندگان اپراتورهای تلفن همراه به تشریح کیفیت شبکه و وضعیت سرمایه اپراتورها طی سالهای اخیر و لزوم افزایش تعرفه پرداختند.
بیژن عباسی آرند- مدیرعامل اپراتور دوم تلفن همراه در این جلسه تشریح کرد: اپراتورهای سیار در طول ۱۰ سال اخیر تلاش جدی برای توسعه شبکه به خصوص نسل چهارم و پنجم کردند. اپراتورها تلاش کردند که بهترین کیفیت را به شهروندان ارایه کنند و در حال حاضر هم از نظر پوشش ۹۰ درصد جمعیت کشور پر سرعت است و در بسیاری از شهرها این عدد نزدیک به ۱۰۰ است؛ در برخی جادهها و روستاها دسترسی به نسل چهارم کمتر است که در برنامه قرار دارد توسعه پیدا کنند.
مدیر این اپراتور اعلام کرد با توجه به ترافیک جدی که در طی چند سال اتفاق افتاده، پیش بینی اپراتورها جوابگو بود و این نشان داد که برنامه توسعه پیشبینی شده تا حد نیازی خوب بود. او تأکید کرد اما با گذشت زمان و افزایش تقاضا و استفاده زیر ساختهای ارتباطی ظرفیت پر شد و ضرورت توسعه و سرمایه گذاری را دو چندان کرد.
در ادامه حمید بهروزی-قائم مقام اپراتور اول تلفن همراه- به چرایی و ضرورت افزایش تعرفهها پرداخت. به گفته او این موضوع برای اپراتورها یک موضوع جدی بود و در طی سالها افزایش تعرفهای نداشتند.
او تاکید کرد: اگر نرخ تورم و دلار در طی سالها افزایش قیمتی نداشت به نحوی می شد رکود ۶ ساله قبل را حفظ کرد، به همین دلیل رگولاتوری و وزارت ارتباطات در این زمینه همکاری و جلسات متعددی برگزار کردند، بنابراین مانند هر صنعت دیگه به اجبار به توسعه نیاز داشتیم و در نهایت موظف شدیم همه درآمدی ناشی از افزایش تعرفه را برای توسعه زیرساخت در نظر بگیریم و امیدواریم بتوانیم بهترین خدمات را به مردم ارایه دهیم.
در ادامه محمد علی یوسفی زاده-مدیرعامل یک اپراتور دیگر -هم تصریح کرد که از سال ۱۳۹۵ تا ۱۴۰۳ بر اساس هزینههای حقوق و دستمزد در اپراتور مذکور، هزینههای سرمایه انسانی بیش از ۱۶ برابر افزایش داشته است.
وی در ادامه با بیان اینکه در صورتهای مالی شرکتها به خصوص شرکتهای سهامی عام نکتهای وجود دارد تصریح کرد: نرخ برق هشت برابر شده است، در صورتی که در مراکز داده و بحث زیرساختها، نگهداری و توسعه محتوا همچنان هزینه برق تجاری وجود دارد. از سوی دیگر نرخ ارز از سال ۱۳۹۵ تاکنون، افزایش داشته است و درحالی که درآمد این اپراتور از سال ۱۳۹۵ تا ۱۴۰۲، بیش از پنج برابر افزایش داشته است.
همچنین نماینده این اپراتور تلفن همراه درباره تاثیر مصوبه تمرکز زدایی در افزایش هزینه تمام شده محتوای داخلی، توضیح داد که طبق مصوبه ۳۴۴ (طرح توزیع ترافیک و تمرکززدایی شبکه ارتباطی کشور)، شبکه ارتباطی کشور به پنج ناحیه اصلی تقسیم شده و تعرفه ابر انتقال بین این نواحی، ۵ برابر شده است، بنابراین سازمانها یا باید هزینه پنج برابری بابت انتقال پرداخت کنند یا اینکه اقدام Core، BRAS، CGNAT و تجهیزات مربوطه برای نزدیک شدن به کاربر کنند.
در پایان رضا خلیلی – معاون فنی شرکت مخابرات ایران- با بیان اینکه این شرکت در حوزه ثابت پوشش کشوری را برعهده دارد به دنبال این مسئولیت همه شهرها و روستاها را پوشش می دهد، گفت در حال حاضر ۳۰ میلیون تلفن و حدود ۴۰ میلیون زوج در شبکه حضور دارند که موضوع نگهداری و نوسازی را برای شرکت مخابرات ایران سخت و پر هزینه کرده است.
معاون فنی شرکت مخابرات ایران در ادمه صحبت هایش تاکید کرد که هزینه برق این شرکت در سال گذشته ۴۵۰ میلیارد بود که رشد حدود ۷۰ درصدی را شاهد بودیم. شرکت مخابرات ایران از سالهای گذشته در بخش سرعت، گذر از ADSL به FTTH و FTTx را در دستور کار دارد و ۳۴ درصد افزایش تعرفه عددی است که در ارتقای فناوری به ما کمک می کند، اگرچه این رقم کافی نیست اما میتواند کمک کننده باشد تا کاربران سرویس بهتری را در حوزه ثابت دریافت کنند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
مجتمع صنعتی اسفراین از جمله تولیدکنندگان مقاطع و قطعات فولاد آلیاژی کشور به شمار میآید که با بهرهگیری از فناوریهای پیشرفته، دانش فنی روز و منابع انسانی متخصص، نقش بیبدیلی در تامین نیازهای حیاتی صنایع استراتژیک کشور ایفا میکند و توانسته است با تولید قطعات سنگین و خاص فولادی، بخشی از نیاز صنایع به این محصولات را پوشش دهد. این مجتمع در ماههای اخیر با هدف توسعه بازارها و ایجاد فرصتهای نقشآفرینی در نمایشگاههای بینالمللی حضور یافته و توانمندیها و دستاوردهای خود را به عرصه نمایش گذاشته است، اقدامی که نتیجه آن، علاوه بر معرفی توانمندیها و پتانسیلهای درخشان این شرکت، منجر به عقد تفاهمنامههای ساخت ماشینآلات طرح توسعه معدن مس میدوک، ساخت بلوک سیلندر و چرخهای قطار شده است.
رقابتپذیری و رشد جایگاه در فضای پیچیده امروز کسبوکارها، پیشنیازهای بسیاری را میطلبد که بیتردید ارتقای بهرهوری از مهمترین آنها است. این موضوع در صنعت فولاد به عنوان صنعتی مادر که به طور مستقیم بر پیشبرد فعالیتها در بسیاری از صنایع دیگر و در نهایت توسعه صنعتی و اقتصادی کشور تاثیرگذار است، اهمیت ویژهای دارد. شرکت فولاد اکسین خوزستان با تولید محصولات ارزشافزای فولادی، نقش منحصربهفردی در حلقه نهایی زنجیره فولاد ایران ایفا میکند. این شرکت گامهای استواری را در راستای ارتقای بهرهوری تولید و تاثیرپذیری حداقلی از چالشها و موانع موجود برداشته؛ مسیری که با دستاوردهای قابلتوجهی نیز برای این شرکت همراه بوده است.
بهرهوری در محیط کسبوکار به صورت استفاده بهینه و کارآمد از مواد و منابع در دسترس تعریف میشود. این مقوله در صنعت آلومینیوم کشور که به لحاظ تامین مواد اولیه با محدودیت مواجه است و به عنوان صنعتی انرژیبر شناخته میشود، اهمیت دوچندانی دارد. شرکت مجتمع صنایع آلومینیوم جنوب (سالکو)، به عنوان یکی از بزرگترین تولیدکنندگان آلومینیوم کشور، موضوع ارتقای مستمر بهرهوری را در همه ابعاد و جوانب فعالیت خود در قالب برنامههای مختلف دنبال میکند. به علاوه، این شرکت با بهرهمندی از تکنولوژیهای پیشرفته و بهکارگیری منابع انسانی متخصص، عملکرد و کارایی فرایندها را تا حد ممکن افزایش داده است که این امر در رشد رقابتپذیری و سودآوری این شرکت نیز موثر واقع میشود.
شرکت صنایع مس شهید باهنر با بهرهگیری از تجربه چندین دهه فعالیت در صنعت مس، به عنوان یکی از پیشگامان تولید محصولات مسی شناخته میشود. این شرکت با تکیه بر فناوریهای نوین و فرایندهای پیشرفته، توانسته است علاوه بر تامین بخشی از نیاز داخلی، در مسیر توسعه صادرات و نقشآفرینی در بازارهای بینالمللی گام بردارد. محصولات مسی شرکت صنایع مس شهید باهنر از استانداردهای بینالمللی برخوردارند و در صنایع مختلف مانند الکترونیک، خودروسازی، انرژی و ساختوساز کاربرد دارند. بنابراین تمرکز این شرکت بر رشد تولید و توسعه سبد محصولات علاوه بر اینکه میتواند منجر به تامین نیاز صنایع پاییندستی و تکمیل زنجیرههای ارزش شود، جایگاه و عملکرد این شرکت را در تولید محصولات استراتژیگ، جلوگیری از خامفروشی و توسعه صادرات ارتقا میدهد.
دیدگاه بسته شده است.