به گزارش کنکاش فردا، در پروژه فیبرنوری منازل و کسب و کارهای شهرهای میبد، بافق و حمیدیا که از طریق اپراتور پیشگامان اجرا شده، بیش از ۱۶۰۰ میلیارد ریال سرمایه گذاری دولتی و خصوصی صورت گرفته تا دسترسی بیش از ۵۳ هزار خانوار به سرعت های چندصدمگابیتی اینترنت فراهم شود. وزیر ارتباطات همچنین ضمن بازدید از روند احداث این پروژه در شهرستان یزد، ۲۹۹ پروژه ارتباطی این استان را که با سرمایهگذاری بیش از ۷۲۵ میلیارد تومان احداث شده را نیز افتتاح کند.
از جمله این پروژهها میتوان اشاره کرد به راه اندازی سه سایت ۵G تلفن همراه در شهر یزد، احداث ۱۵ سایت ارتباطی در بخش روستایی، راهاندازی باجههای پست بانک روستایی در شهرک صنعتی، عقدا و ترک آباد و همچنین فاز دوم توسعه شبکه IP ملی در این استان که افزایش ۲۵ درصدی ظرفیت را در استان بهمراه دارد.
علاوه بر آن، وی ضمن بررسی کیفیت پروژه فیبرنوری منازل و کسب و کارها در شهرهای میبد و یزد و حضور در مراسم آغاز عملیات اجرایی پروژه فیبرنوری منازل و کسب و کارهای شهر اردکان، از خط تولید فیبرنوری در مجموعه کارخانجات کابل های مخابراتی شهید قندی نیز بازدید می کند.
در همین رابطه همزمان با سفر وزیر ارتباطات به استان یزد و افتتاح و صددرصدی پروژه فیبرنوری منازل و کسب و کارها در سه شهر بافق، میبد و حمیدیا در این استان، میزان پوشش فیبرنوری در سراسر کشور از ۶ میلیون خانوار فراتر رفت.
ایجاد ۶ میلیون پوشش در پروژه فیبرنوری منازل و کسب و کارها درحالیست که هم اکنون این پروژه در بیش از ۲۰۰ شهر در تمام استان های کشور در دست اجراست و وزیر ارتباطات نیز در سکوی بومی ویراستی اعلام کرده بود که تا پایان دهه فجر، رسیدن به شش میلیون خانوار و کسب و کار تحت پوشش را جشن خواهیم گرفت.
در پروژه فیبرنوری منازل و کسب وکارهای شهرهای میبد، بافق و حمیدیا به ترتیب ۴۸، ۱۳ و ۳۵ کیلومتر عملیات اجرایی صورت گرفته و بیش از ۵۳ هزار خانوار تحت پوشش فیبرنوری قرار گرفتهاند.
طبق اعلام وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، ابتدای دی ماه نیز با حضور رئیس جمهوری، پروژه فیبرنوری منازل و کسب و کارهای استان گلستان افتتاح شد تا تمام ۳۷ شهر این استان به عنوان نخستین استان کشور به صورت کامل تحت پوشش فیبرنوری قرار گیرد.
بر اساس برنامه وزارت ارتباطات تا پایان دولت باید ۲۰ میلیون خانوار در کشور تحت پوشش فیبرنوری قرار گیرند که در پایان برنامه هفتم توسعه این ۲۰ میلیون پوشش باید به ۲۰ میلیون اتصال برسد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
صنایع آهن و فولاد از بخش های پیشرو و پربازده در بازار سرمایه به شمار می روند که هم در زمینه فروش داخلی و هم صادرات به بازارهای جهانی توانسته اند موفق عمل کنند و به نظر می رسد این پیشتازی نه تنها دامنه دار خواهد بود بلکه با رفع موانع می تواند این صنعت را به پیشران توسعه صادرات غیرنفتی تبدیل کند.
پژوهشگر، مدرس و مشاور در حوزه دادهکاوی و هوش مصنوعی در خوزستان معتقد است دیگر نمیتوان هوش مصنوعی را تنها یک گزینه برای کشورها، سازمانها و افراد دانست. این فناوری اکنون یک "ضرورت راهبردی" برای حفظ رقابت، بهرهوری و توسعه پایدار است.
انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران، تولید فولاد در سال ۱۴۰۳ را معادل ۳۰ میلیون و ۲۰۰ هزار تن اعلام کرد.
شرکت فولاد مبارکه اصفهان با تعریف پویش «هر نفر یک قدم روبهجلو»، یک نگاه و جریان ملی را در شرایط حساس اقتصاد کشور راهاندازی کرده است که در صورت اجرای موفق آن، میتواند به الگویی برای دیگر صنایع بزرگ همچون نفت، گاز و پتروشیمی، خودروسازی و... تبدیل شود و نام «فولاد» را بیش از گذشته در مسیر توسعه و پیشرفت صنعت و اقتصاد کشور بر سر زبانها بیندازد.
دیدگاه بسته شده است.