به گزارش کنکاش فردا، ابوالفضل حسنی، مدیرعامل این شرکت دانشبنیان گفت: فعالیت اصلی ما در حوزه رباتیک است و اقدام به تولید رباتهای بازرسی چاه عمیق و همچنین رباتهای درون چاهی با قابلیت انجام عملیات احیاء و ترمیم روی دیواره چاه تا عمق ۵۰۰ متری کردیم که در حوزه فاضلاب نیز کاربرد دارد. همچنین رباتهای بازرسی تونلی را ساختیم که منبع تغذیه آنها داخل رباط تعبیه شده و در تونلهایی با طول چند کیلومتر به صورت آنلاین حرکت میکنند.
حسنی با بیان اینکه این ربات مجهز به برخی سنسورها مثل گازهای قابل اشتعال و دما است که میتواند وضعیت تونل را برای ما مانیتور کند، افزود: در حوزه نفت نیز در حال ساخت رباتهای آتشنشان هستیم. این ربات میتواند در محیط های خطرناک و غیرقابل دسترس عملیات اطفای حریق را انجام دهد. از طرفی رباتهای لایه روب را طراحی کردیم که میتوانند برای لایروبی داخل مخازن نفت استفاده شوند.
به گفته وی در حال حاضر این عملیات به صورت دستی انجام میشود و با این رباتها میتوان دورههای این عملیات را کوتاه و از تلفات انسانی جلوگیری کرد.
مدیر عامل این شرکت دانشبنیان با بیان اینکه رباتیک، علمی نو و جدید در دنیا و برای کشور است، خاطر نشان کرد: وارد کردن علم رباتیک در صنایع مختلف دستاورد بزرگی بوده است که طی این سالها توانستهام به آن برسم.
به نقل از دبیرخانه برنامه ملی آبادیران، وی کاربرد محصولات این شرکت را در حوزه توانمندسازی مناطق کمتر برخوردار در حوزههای آب، آبرسانی و کشاورزی دانست و اظهار کرد: ما در خیلی از روستاهای دوردست و مناطق ضعیف توانستیم با تجهیزاتی که ساختیم، هزینههای نگهداری چاههای آب کشاورزی را کاهش دهیم و چاههایی را از خرابی نجات دهیم؛ چرا که سه محصول ما مستقیما به چاههای آب کشاورزی مربوط میشود که باعث کاهش هزینههای تعمیرات و نگهداری شده و عمر چاهها را افزایش میدهد که این میتواند کمک بزرگی به مناطق کمتر برخوردار یا اقشار ضعیف جامعه مانند کشاورزان باشد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
به منظور حفظ و نگهداری نمونههای بیولوژیکی چون خون، پلاسما و واکسن یکی از شرکتهای دانشبنیان ایرانی، تجهیزات پیشرفتهای را عرضه کرده که تا دمای منهای ۸۰ درجه سانتیگراد قادر به نگهداری طولانی مدت این مواد است.
روز سهشنبه چهارم دی ماه 1403، مجمع عمومی عادی سالیانه صاحبان سهام مجتمع فولاد غدیر نیریز در سال مالی منتهی به 31 شهریور 1403 با تصویب سود یک هزار و ۵۳۰ ریالی برای هر سهم برگزار شد.
فرآورده دارویی مبتنی بر سلولهای کشنده طبیعی روش نوین درمان تومورهای مغزی در بزرگسالان و کودکان است که از سوی محققان یکی از شرکتهای دانشبنیان ارائه شد و به گفته آنها این روش نویدبخش در فاز کارآزمایی بالینی نشان داد که تا ۶۰ درصد میتواند در درمان مبتلایان مؤثر باشد و با این دستاورد کارآزمایی بالینی بر روی ۱۰ کودک مبتلا به گلیومهای مغزی غیر قابل جراحی و گلیومهای مقاوم به درمان، انجام شده و تحت سلول درمانی با این سلولها قرار گرفتهاند.
رئیس کمیته علمی کنفرانس مدیریت فناوری گفت: هوش مصنوعی کشور را تحت تاثیر قرار داده و میدهد و باید در همه ابعاد درباره آن چارهاندیشی و به نفع کشور از آن بهرهبرداری کرد.
دیدگاه بسته شده است.