به گزارش کنکاش فردا، ناصر فخاری درباره مهمترین اقدامات این سازمان در زمینه خود کفایی اظهار کرد: در حوزه امنیت غذایی ما به چند بخش وابستهایم یکی از آن واردات سطح ژنتیکی مرغ است.
وی افزود: امروز هیچ نیازی به واردات جوجه های سطوح بالای ژنتیکی نداریم و انتظار داریم نوسانات قیمت مرغ که برای مردم آزار دهنده است تا حد زیادی مدیریت شود. همچنین باقی مانده های نهاده است که دستگاههایی اعم از بخش خصوصی و دولتی با هم همت کنند تامین نهاده را در داخل کشور انجام دهند ولو کشت فراسرزمینی که تولید گوشت در کشور است خودکفا شود.
فخاری در ادامه تشریح کرد: ما از نظر ژنتیک کشور را خودکفا کردیم اما کشور در حوزه تامین نهادهها و خوراک دام به آن طرف وابسته است و واردات انجام می شود. سازمان اقتصادی کوثر هم تولید جوجه را در کشور خودکفا کرده است. هفت کشور در دنیا بودند که امروز هشتمین کشور جمهوری اسلامی ایران است. همچنین در حوزه ماشین های جوجه کشی به دلیل تحریم این انگیزه ایجاد شد که خودکفا شدیم. بقیه حوزه های ما مربوط به تامین نیازهای معیشتی جامعه ایثارگری است.
رئیس سازمان اقتصادی کوثر تاکید کرد: به عبارتی این تکلیف را برای خودمان داریم که به کل کشور کمک کنیم که خودکفایی بوده است. اما در بقیه خودکفاییها و کارهای اقتصادی باید بتواند به معیشت جامعه ایثارگری کمک کند. ما در تلاشیم سهام شرکت هایمان را تا حد زیادی به نام جامعه ایثارگری منتقل کنیم.
وی درباره پروژه تولید مرغ آرین و آخرین وضعیت آن اظهار کرد: در حوزه تولید مرغ در کشور بعد از تحریم سولهای داشتیم به نام آرین که قدمت ۴۰ ساله در کشور دارد و در شروع تحریم آرین و سازمان اقتصادی کوثر کمک کرد نیاز به واردات را مرتفع کرد. اما به دلیل استقبال کمی که بخش خصوصی از مرغ آرین داشت ما بنا داشتیم سویه بهتر ورود کنیم به نام آمین که در طراز بهترین سویه های دنیا قرار دارد. درحال حاضر مرغ آمین و آرین در داخل سازمان اقتصادی کوثر درحال تولید است که با توجه به سلیقه مصرف کننده استفاده می شود.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به ظرفیت های گسترده همکاری ایران و آفریقا، از برنامه ریزی برای افزایش ۱۰ برابری مبادلات تجاری تا سقف ۱۰ میلیارد دلار خبر داد.
مجتمع بندری شهید رجایی که قلب تپنده تجارت کشور محسوب می شود، با تلاش دستگاهها و مسئولان مربوطه در کمتر ۲۴ ساعت به مدار فعالیت بازگشت تا خللی در امر صادرات و واردات کالا و حتی ترانزیت پیش نیاید.
معاون امور تعاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: بخش تعاون بهترین مدل و روش تجمیع سرمایههای خُرد مردمی و تبدیل آنها به تولید و اشتغال است که رهبر معظم انقلاب نیز بر آن تاکید دارند.
صنایع آهن و فولاد از بخش های پیشرو و پربازده در بازار سرمایه به شمار می روند که هم در زمینه فروش داخلی و هم صادرات به بازارهای جهانی توانسته اند موفق عمل کنند و به نظر می رسد این پیشتازی نه تنها دامنه دار خواهد بود بلکه با رفع موانع می تواند این صنعت را به پیشران توسعه صادرات غیرنفتی تبدیل کند.
دیدگاه بسته شده است.
Sorry. No data so far.