به گزارش کنکاش فردا، گواهی سپرده شمش طلا روش نوین جذب نقدینگی و منابع مالی برای حوزه تولید و توسعه معدن و صنایع معدنی است که توسط ایمیدرو ابداع و با همکاری بورس کالا و بانک ملت (به عنوان خزانه دار)، از اسفند ماه سال ۱۴۰۱ اجرایی شده است.
در سال ۱۴۰۲ افزون بر ۴۲ میلیون و ۱۰۴هزار گواهی سپرده شمش طلا به ارزش بیش از ۱۴۷هزار و ۲۸۷ میلیارد ریال معامله شد که برابر با چهار هزار و ۲۱۰ کیلوگرم شمش فلز زرد رنگ بوده است.
این گزارش حاکی است که کل شمش عرضه شده ایمیدرو (مربوط به واحدهای طلای موته و زرشوران) یکهزار و ۸۲۵ کیلوگرم بوده در حالی که «معاملات انجام شده» بر روی اوراق گواهی سپرده، با رشد بیش از ۲ برابری به چهار هزار و ۲۱۰ کیلوگرم رسیده است.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
رئیس انجمن سنگ ایران با اشاره لزوم سرمایه گذاری جدید در حوزه معادن کشور گفت: بخش معدن از اکتشاف تا استخراج و فرآوری، صنایع پایین دستی و زنجیره معدنی نیاز به سرمایه گذاری دارد تا از خام فروشی فاصله بگیرد.
وزیر صنعت، معدن و تجارت، نخستین طرح تولید مونازیت (نوعی عنصر نادر خاکی) ایران را افتتاح کرد و با بهرهبرداری از این طرح، کشورمان در ساخت و تولید تجهیزات فوق پیشرفته گامهای جدیدی خواهد برداشت.
شرکت مهندسی معادن و فلزات (MME) با شرکتهای مطرح چینی فعال در صنعت فولاد تفاهمنامه همکاری امضا کرد.
مدیر روابط عمومی سیمیدکو گفت: بخش معدن و صنایع معدنی به عنوان محرکهای اصلی رشد اقتصادی، اشتغالزایی و توسعه زیرساختها، نقش حیاتی در اقتصاد کشور ایفا میکنند. بر همین اساس، شرکت صنعتی و معدنی توسعه فراگیر سناباد به عنوان یکی از بازیگران کلیدی زنجیره فولاد کشور با درک این نقش، توسعه متوازن اقتصادی و زیرساختی در استان خراسان رضوی و به ویژه شهرستان خواف را در کانون توجه خود قرار داده است.
دیدگاه بسته شده است.