به گزارش کنکاش فردا، علی علیزاده علی آبادی در همایش روز ملی گل محمدی و گلاب در محل باغ گیاهشناسی ملی ایران با بیان اینکه درآمد ارزی کشور از محل خام فروشی گیاهان دارویی حدود ۸۰۰ تا ۹۰۰ میلیون دلار است، اظهار کرد: با فرآوری ساده در بسته بندی این درآمد دو برابر می شود.
وی افزود: اگر این محصولات در حوزههایی مانند دارو و لوازم آرایشی استفاده شود می واند ۵ برابر ارزش افزوده ایجاد کند.
رئیس موسسه تحقیقات جنگلها و مراتع کشور با اشاره به اینکه ۷۱ درصد تولید گل محمدی متعلق به ایران است، گفت: عایدی ما از این تولیدات فقط یک درصد درآمد جهانی در این حوزه است.
علیزاده اضافه کرد: از ۹۰ درصد گل محمدی تولید شده در کشور گلاب میگیریم در حالی که دنیا از ۹۰ درصد این محصول اسانس و سایر فرآوردهها تولید میکند و مابقی را به تولید گلاب اختصاص میدهد.
رئیس موسسه تحقیقات جنگلها و مراتع کشور در ادامه به افتتاح پایلوت کارگاه اسانسگیری در باغ گیاهشناسی اشاره کرد و گفت: هدف از راهاندازی کارگاه اسانسگیری از گل محمدی توسط این موسسه تحقیقاتی نیز تولید اسانس استاندارد است که امروز به طور رسمی راه اندازی می شود.
وی درباره شناسایی و شناخت گونههای گیاهان دارویی نیز گفت: این موسسه تحقیقاتی به این نتیجه رسیده که از ۸۰۰۰ گونه شناسایی شده ۲۲۰۰ گونه گیاهان دارویی و معطر هستند و از این رو نسبت به جمع آوری بذر و نمونه های کلکسیونی آنها اقدام کرده است.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دستگیری پنجهزار و ۳۴۴ زمینخوار و متعرض به اراضی ملی، افزایش ۲۷ درصدی آتشسوزی عرصههای منابع طبیعی، ضرورت تخصیص اعتبار برای هوشمندسازی نظارتها و استفاده از ریزپرندهها، ۲ شهید و ۴۶ مجروح در مسیر حفاظت از اراضی ملی و معدومسازی ۷۶۰ کوره زغالگیری، گوشهای از تلاشهای فرماندهی یگان حفاظت منابع طبیعی و آبخیزداری کشور از فروردین ۱۴۰۳ تا پایان بهمن است.
معاون سازمان فناوری اطلاعات ایران از آغاز سلسله جلسات انتقال تجربیات ایران به کوبا در زمینه استقرار دولت الکترونیک خبر داد.
سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی (ایمیدرو) اعلام کرد: گوهرسنگها با پیگیری این نهاد از شمول «مقررات واردات و صادرات گروه کالاهای لوکس» خارج شد که این امر زمینه ورود کالای خام و صدور کالای ساخته شده را فراهم می کند.
فناوری هوش مصنوعی، به تکیهگاهی اثربخش در ارتقای بهرهوری و بهبود عملکرد صنایع از جمله نفت، گاز و پتروشیمی تبدیل شده است. توسعه کاربردهای این فناوری نوپدید در صنایع بزرگ به کمک ظرفیتهای موجود در شرکتهای دانشبنیان، اولویتی است که در دستور کار معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاست جمهوری قرار دارد.
دیدگاه بسته شده است.