به گزارش کنکاش فردا، علی علیزاده علی آبادی در همایش روز ملی گل محمدی و گلاب در محل باغ گیاهشناسی ملی ایران با بیان اینکه درآمد ارزی کشور از محل خام فروشی گیاهان دارویی حدود ۸۰۰ تا ۹۰۰ میلیون دلار است، اظهار کرد: با فرآوری ساده در بسته بندی این درآمد دو برابر می شود.
وی افزود: اگر این محصولات در حوزههایی مانند دارو و لوازم آرایشی استفاده شود می واند ۵ برابر ارزش افزوده ایجاد کند.
رئیس موسسه تحقیقات جنگلها و مراتع کشور با اشاره به اینکه ۷۱ درصد تولید گل محمدی متعلق به ایران است، گفت: عایدی ما از این تولیدات فقط یک درصد درآمد جهانی در این حوزه است.
علیزاده اضافه کرد: از ۹۰ درصد گل محمدی تولید شده در کشور گلاب میگیریم در حالی که دنیا از ۹۰ درصد این محصول اسانس و سایر فرآوردهها تولید میکند و مابقی را به تولید گلاب اختصاص میدهد.
رئیس موسسه تحقیقات جنگلها و مراتع کشور در ادامه به افتتاح پایلوت کارگاه اسانسگیری در باغ گیاهشناسی اشاره کرد و گفت: هدف از راهاندازی کارگاه اسانسگیری از گل محمدی توسط این موسسه تحقیقاتی نیز تولید اسانس استاندارد است که امروز به طور رسمی راه اندازی می شود.
وی درباره شناسایی و شناخت گونههای گیاهان دارویی نیز گفت: این موسسه تحقیقاتی به این نتیجه رسیده که از ۸۰۰۰ گونه شناسایی شده ۲۲۰۰ گونه گیاهان دارویی و معطر هستند و از این رو نسبت به جمع آوری بذر و نمونه های کلکسیونی آنها اقدام کرده است.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
فرآورده دارویی مبتنی بر سلولهای کشنده طبیعی روش نوین درمان تومورهای مغزی در بزرگسالان و کودکان است که از سوی محققان یکی از شرکتهای دانشبنیان ارائه شد و به گفته آنها این روش نویدبخش در فاز کارآزمایی بالینی نشان داد که تا ۶۰ درصد میتواند در درمان مبتلایان مؤثر باشد و با این دستاورد کارآزمایی بالینی بر روی ۱۰ کودک مبتلا به گلیومهای مغزی غیر قابل جراحی و گلیومهای مقاوم به درمان، انجام شده و تحت سلول درمانی با این سلولها قرار گرفتهاند.
منطقه ویژه اقتصادی صنایع معدنی و فلزی خلیج فارس، بزرگترین منطقه ویژه اقتصادی کشور به شمار میرود که با ایجاد بستر مناسب برای جذب سرمایه و توسعه متوازن زیرساختهای ضروری برای صنایع انرژیبر، نقش بسزایی در تحقق توسعه و تولید پایدار ایفا میکند. سیاستگذاریها و برنامهها در این منطقه به گونهای تدوین و اجرا میشوند که با جذب سرمایه کافی، بیشترین امکانات و مزایا برای تولیدکنندگان ایجاد شود که در این راستا میتوان به سرمایهگذاری در توسعه ظرفیتهای اسکلههای حمل و بارگیری، تخصیص زمین برای احداث نیروگاه و تعریف و سرمایهگذاری در پروژههای گازرسانی اشاره کرد. به طور کلی، سرمایهگذاریهای هدفمند منطقه ویژه اقتصادی خلیج فارس در سالهای اخیر، منجر به توسعهای متوازن در زنجیرههای ارزش شده است؛ به طوری که میتوان این منطقه را قطب ویژه توسعه معدنی و صنعتی در کشور به شمار آورد.
عضو هیئت مدیره و معاون اجرایی شرکت فولاد اکسین خوزستان گفت: در سالیان اخیر توانستهایم با توسعه کمی و کیفی تولیدات خود، بخش عمدهای از نیاز کشور را به ورقهای فولادی آلیاژی و «API» رفع کنیم و علاوهبراین با توسعه بازارهای صادراتی، نام خود را به عنوان یک برند معتبر در بازارهای جهانی و بینالمللی برجسته کنیم.
محمد مهدی فضلی رئیس هیئتمدیره پتروپالایش لعل دریا گفت: این شرکت بهعنوان یکی از تازهترین ابتکارات صنعت پتروشیمی ایران، گامی نوین در بهینهسازی فرآوری محصولات نفتی و تقویت حضور کشور در بازارهای جهانی برداشته است و با تمرکز بر تولید نفتا و حل چالشهای صادراتی آن به دنبال گسترش سهم ایران در بازارهای شرق آسیا و مناست و می کوشد تا جایگاه کشور را بهعنوان هاب انرژی منطقه تثبیت کند.
دیدگاه بسته شده است.