به گزارش کنکاش فردا، «شهیاد آبنار» در چهارمین دوره کنفرانس بین المللی «ایران گرین» (درحوزه غلات، نهاده هاب دامی و دانه های روغنی) افزود: ظرفیت ایران در صادرات محصولات کشاورزی و مواد غذایی بینظیر است، به طوری که صنایع تبدیلی صنعت آرد و مشتقات آن ظرفیت ۳۰ میلیون تنی دارد.
مدیرکل دفتر بازرگانی داخلی وزارت جهاد کشاورزی با بیان اینکه کارخانجات صنعت آرد کشور با ۴۰ درصد ظرفیت کار می کنند، اظهار داشت: این ظرفیت بالقوه میتواند علاوه بر نیاز داخلی نیاز کشورهای همسایه را تامین کند.
وی تصریحکرد: با توجه به ظرفیتهای کشور در حوزه محصولات کشاورزی صادرات سالیانه ۶ میلیارد دلار رقم ناچیزی است.
آبنار، ظرفیت سیلوهای ایران با احتساب بخش دولتی و خصوصی را ۲۲ میلیون تن دانست و گفت: ایران با بالقوه کردن ظرفیت ۱۵ میلیون تنی آرد میتواند تامینکننده کشورهای منطقه باشد.
وی با بیان اینکه در صنعت غذا بخش خصوصی نقش اصلی را دارد، افزود: دولت چهاردهم بخش خصوصی را پیشقراول صنعت غذا می داند؛ بنابراین در توسعه صادرات تسهیل گری خواهد کرد.
مدیرکل دفتر بازرگانی داخلی وزارت جهاد کشاورزی درباره کشت فراسرزمینی، اظهار داشت: با توجه به بحران آب در کشور، تولید غلات از طریق کشت فراسرزمینی مسیر دیگری برای تجارت است.
چهارمین کنفرانس بین المللی ایران گرین در حوزه غلات امروز سه شنبه دهم مهرماه با حضور رئیس و اعضای اتاق بازرگانی مشترک ایران و سوئیس، سفیر قزاقستان، مسئولان اتاق هند، تعدادی از بازرگانان روسیه، قزاقستان و برزیل، جمعی از تامینکنندگان تکنولوژی های انتقال و ذخیره غلات اروپا و همچنین مدیران فعال در شرکت های بازرگانی دولتی ایران و پشتیبانی امور دام برگزار شد.
در این رویداد بیش از ۷۰۰ شرکت حضور دارند که تا ۱۱ مهرماه ۱۴۰۳ ادامه خواهد داشت.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
مدیرکل سامانههای مقیاس کوچک ساتبا گفت: سامانه ملی مجوزها زمینهای کشاورزی را برای احداث نیروگاه تأیید نمیکند و برای حل این مشکل، نیازمند همکاری وزارت جهاد کشاورزی و منابع طبیعی هستیم.
معاون برنامه ریزی و امور اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی گفت: پیش از پیروزی انقلاب اسلامی میزان تولیدات کشاورزی ۳۳ میلیون تن بوده که امروز این رقم به ۱۳۵ میلیون تن رسیده که مدیون پژوهش و فناوری بخش تحقیقات کشاورزی است.
رئیس موسسه پژوهشهای وزارت جهاد کشاورزی با بیان اینکه وظیفه اصلی کشاورزی تحقق امنیت غذایی است گفت: تحقق امنیت غذایی در صورت مدیریت یکپارچه زنجیره تامین، تولید و توزیع امکانپذیر است.
رئیس سازمان تحقیقات آموزش و ترویج کشاورزی گفت: در حال حاضر رشد طرحهای فناورانه در این سازمان بین ۱۰ تا ۱۲ درصد است که تلاش داریم طی مدت چهار سال آینده این رقم را به ۲۰ درصد برسانیم.
دیدگاه بسته شده است.