به گزارش کنکاش فردا، «سهراب سهرابی» درخصوص وضعیت تولید و واردات برنج افزود: امسال با چهار میلیون و ۷۰۰ هزار تن شلتوک، تولید ۲ میلیون و ۷۰۰ هزار تن برنج در سطح ۷۵۰ هزار هکتار اراضی کشاورزی پیشبینی می شود که بخش عمده نیاز داخلی را تامین می کند.
مجری طرح برنج وزارت جهاد کشاورزی اظهار داشت: پیش بینی میزان تولید برنج امسال نسبت به سال گذشته ۲۰۰ هزار تن و نسبت به سال ۱۴۰۰ حدود ۷۰۰ هزار تن رشد را نشان میدهد.
وی تصریحکرد: با توجه به شرایط اقلیمی مناسب در فصل بهار و اقدامات فنی و ترویجی از جمله استفاده از بذور اصلاح شده، مصرف کودهای شیمیایی مورد نیاز، مبارزه با علف های هرز، توسعه کشت مکانیزه، مجموعه اقدامات فنی در زراعت برنج و مدیریت آبیاری محصول این میزان تولید محقق خواهد شد.
سهرابی گفت: بر اساس برنامه هفتم توسعه، برای دستیابی به خودکفایی ۹۰ درصدی اجرای الگوی کشت را هدفگذاری کردیم.
وی با بیان اینکه ۷۵ درصد تولید برنج کشور مربوط به استان های شمالی از جمله گیلان، مازندران و گلستان است، افزود: بقیه برنج از سایر استان های کشور نیز در حال تامین است.
واردات ۵۰۰ هزار تن برنج خارجی
مجری طرح برنج وزارت جهاد کشاورزی اظهار داشت: از ابتدای سال تاکنون ۵۰۰ هزار تن برنج خارجی از مبدا کشورهای مختلف تامین و وارد شده است که با احتساب برنج تولید داخلی، نیاز کشور تامین است و دیگر تا پایان سال نیازی به واردات برنج نداریم.
سهرابی تصریحکرد: اکنون همه انبارهای استانهای شمالی کشور مملو از برنج تولید داخل است، بنابراین با توجه به حجم برنج وارداتی انجام شده نه تنها دیگر نیازی به واردات نیست، بلکه قیمت برنج نیز افزایشی نخواهد بود.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
مدیرکل سامانههای مقیاس کوچک ساتبا گفت: سامانه ملی مجوزها زمینهای کشاورزی را برای احداث نیروگاه تأیید نمیکند و برای حل این مشکل، نیازمند همکاری وزارت جهاد کشاورزی و منابع طبیعی هستیم.
تابش مداوم و ۳۰۰ روزه خورشید در آسمان پهناور و اراضی وسیع بیابانی قم، فرصتی طلایی برای توسعه انرژیهای تجدیدپذیر بهویژه خورشیدی است؛ ظرفیتی که چشم انتظار جذب سرمایهگذاران داخلی و خارجی است تا به موتور محرک اقتصاد سبز در ایران تبدیل شود.
سرپرست مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی کوثر سمنان گفت: عمل جراحی ترمیم نای کاملقطعشده در این بیمارستان با موفقیت انجام و بیمار با بهبود کامل مرخص شد.
معاون برنامه ریزی و امور اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی گفت: پیش از پیروزی انقلاب اسلامی میزان تولیدات کشاورزی ۳۳ میلیون تن بوده که امروز این رقم به ۱۳۵ میلیون تن رسیده که مدیون پژوهش و فناوری بخش تحقیقات کشاورزی است.
دیدگاه بسته شده است.