به گزارش کنکاش فردا، عباس علیآبادی در نشست مشترک اعضای کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی، ادامه داد: امید است در دو سال آینده در مجموع در صنعت برق حدود شش هزار مگاوات افزایش ظرفیت را از محل صرفهجویی و غیره رقم زده شود.
وی رفع ناترازی برق در کشور را در کنار پیشبرد بسیاری از امور، مستلزم همکاری و همیاری مجلس شورای اسلامی با بدنه دولت دانست و افزود: من امروز قبول کردم در عرصه خدمترسانی در حوزه صنعت آب و برق وارد شدهام و انتظار دارم نمایندگان خانه ملت برای برونرفت از چالشها و مشکلات پیشروی این صنعت در کنار وزارت نیرو قرار گیرند.
وزیر نیرو خاطرنشان کرد: برنامههای ارایه شده برای صنعت آب و برق درابتدای دولت چهاردهم تقدیم مجلس شورای اسلامی شد که ۱۰۰ درصد آن مورد تأیید نمایندگان قرار گرفت.
علیآبادی به در خواست خود از رئیسجمهور اشاره کرد و گفت: ما به فعالان صنعت برق بدهکاریم و لازم است بدهی دولت به بخش خصوصی تسویه شود تا انتظار تداوم همکاریها وجود داشته باشد. هماکنون بدهی حسابرسی شده به بخش خصوصی ۱۰۰ همت است.
وی تسریع در انجام و پیشبرد امور اداری را درخواست دیگر خود از رئیسجمهور دانست و ادامه داد: طبق قانون باید ساخت داخل رعایت شود؛ در حوزه تجدیدپذیرها در حال حاضر ظرفیت قابل توجهی در حوزه تولید برق وجود ندارد و باید سازوکار توسعه این امر فراهم شود.
عباس علی آبادی در هنگام دفاع از برنامه های خود برای تصدی وزارت نیرو در مجلس شورای اسلامی درباره برنامههای خود در زمینه انرژیهای تجدیدپذیر و هستهای، گفته بود: ما چارهای نداریم جز اینکه به انرژیهای تجدیدپذیر و هستهای برای تولید برق نگاه راهبردی و کلیدی داشته باشیم.
علی آبادی ادامهداد: کشور ما اساساً کشوری آفتابی است و این یعنی ظرفیتی که بسیاری از کشورها از آن بیبهره هستند؛ از طرف دیگر نیز حداکثر مصرف ما در ظهر تابستان است که با بیشترین میزان تولید نیروگاههای خورشیدی همزمان است؛ بنابراین بدون شک سهم تولید برق خورشیدی در دولت چهاردهم افزایش خواهد یافت.
وی افزود: در کنار بهرهگیری از ظرفیتهای مذکور، وزارت نیرو با تدبیر لازم، مدلهای اقتصادی جذب حداکثری سرمایهگذاران در این حوزه را دنبال خواهد کرد و این رمز کاهش وابستگی به سوختهای فسیلی و کاهش آلودگیهای محیط زیستی است که انشاءالله با قدرت دنبال خواهم کرد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
مدیرکل سامانههای مقیاس کوچک ساتبا گفت: سامانه ملی مجوزها زمینهای کشاورزی را برای احداث نیروگاه تأیید نمیکند و برای حل این مشکل، نیازمند همکاری وزارت جهاد کشاورزی و منابع طبیعی هستیم.
فرآورده دارویی مبتنی بر سلولهای کشنده طبیعی روش نوین درمان تومورهای مغزی در بزرگسالان و کودکان است که از سوی محققان یکی از شرکتهای دانشبنیان ارائه شد و به گفته آنها این روش نویدبخش در فاز کارآزمایی بالینی نشان داد که تا ۶۰ درصد میتواند در درمان مبتلایان مؤثر باشد و با این دستاورد کارآزمایی بالینی بر روی ۱۰ کودک مبتلا به گلیومهای مغزی غیر قابل جراحی و گلیومهای مقاوم به درمان، انجام شده و تحت سلول درمانی با این سلولها قرار گرفتهاند.
سرپرست نیروگاه برق مجتمع گاز پارس جنوبی گفت: ظرفیت نامی این نیروگاه ۱۰۰۰ مگاوات است و با راهاندازی طرح توسعهای سیکل ترکیبی سه بلوک بخار این ظرفیت افزایش مییابد.
تابش مداوم و ۳۰۰ روزه خورشید در آسمان پهناور و اراضی وسیع بیابانی قم، فرصتی طلایی برای توسعه انرژیهای تجدیدپذیر بهویژه خورشیدی است؛ ظرفیتی که چشم انتظار جذب سرمایهگذاران داخلی و خارجی است تا به موتور محرک اقتصاد سبز در ایران تبدیل شود.
دیدگاه بسته شده است.