به گزارش کنکاش فردا، سید رسول خلیفه سلطانی امروز سه شنبه در خصوص ناترازی انرژی اظهار داشت: همه در حوزه مدیریت بهینه مصرف مسئول هستند اینکه فقط برای بخش مولد یعنی صنعت محدودیت اعمال شود و انرژی به بخش غیرمولد جامعه برده شود سیاست غلطی بود که متاسفانه از چند سال گذشته اعمال شد.
وی با اشاره به اینکه رسالت اصلی افزایش تولید است، گفت: صنعت مکلف به ساخت نیروگاه نیست اما در عین حال در جهت یاری دولت، صنایع فولادی و معدنی داوطلبانه خود را متعهد به ساخت نیروگاه کرده اند، فولادسازان برای ساخت نیروگاههای خود، نیازمند سرمایه گذاری حداقل ۶ میلیارد دلاری برای تولید ۱۰ هزار مگاوات برق هستند.
دبیر انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران ادامه داد: فولادی ها باید ابتدا خودشان بتوانند به خوبی تولید کنند و بفروشند و درآمد داشته باشند، پیش نیاز تولید هم انرژی است، متاسفانه در تابستان به دلیل خاموشی اعمال شده بر صنایع، فولادسازان امکان تولید نداشتند و اکنون هم نیاز مبرم به گاز دارند که بتوانند برنامه تولید خود را محقق کنند.
خلیفه سلطانی با بیان اینکه صنعت فولاد فقط پنج درصد گاز و هفت درصد برق کشور را مصرف می کند، گفت: بیش از ۵۰ درصد محدودیت های انرژی بر فولادی ها اعمال می شود که موجب بیش از ۳۱۰ هزار میلیارد تومان ارزش تولید از دست رفته شده است.
وی عنوان کرد: اگر گاز و برق تولیدکنندگان فولاد همچنان قطع شود، چگونه می توان از آنان انتظار سرمایه گذاری و کمک به دولت داشت؟ یک سرمایه گذار اگر سودآوری نداشته باشد، با کدام منابع می تواند سرمایه گذاری کند؟
این مطلب بدون برچسب می باشد.
رئیس انجمن سنگ ایران با اشاره لزوم سرمایه گذاری جدید در حوزه معادن کشور گفت: بخش معدن از اکتشاف تا استخراج و فرآوری، صنایع پایین دستی و زنجیره معدنی نیاز به سرمایه گذاری دارد تا از خام فروشی فاصله بگیرد.
وزیر صنعت، معدن و تجارت، نخستین طرح تولید مونازیت (نوعی عنصر نادر خاکی) ایران را افتتاح کرد و با بهرهبرداری از این طرح، کشورمان در ساخت و تولید تجهیزات فوق پیشرفته گامهای جدیدی خواهد برداشت.
وزیران «آموزش و پرورش»، «نیرو » و «تعاون، کار و رفاه اجتماعی» با انعقاد تفاهمنامهای سه جانبه همکاریهای جدید خود را برای کاهش ناترازی آب و انرژی در کشور آغاز کردند.
مدیر توسعه اقتصادی و سرمایهگذاری سازمان منطقه ویژه اقتصادی پارس از معرفی ۱۲ طرح صنعتی، رفاهی و زیربنایی به سرمایهگذاران خبر داد و گفت: شرکت نفت و گاز پارس نیز طرحهای مهم توسعهای خود در میدانهای گازی و نفتی را که در مناطق سهگانه ویژه اقتصادی انرژی پارس قرار دارند، به زودی به سرمایهگذاران نفتی معرفی میکند.
دیدگاه بسته شده است.