به گزارش کنکاش فردا، سید رسول خلیفه سلطانی امروز سه شنبه در خصوص ناترازی انرژی اظهار داشت: همه در حوزه مدیریت بهینه مصرف مسئول هستند اینکه فقط برای بخش مولد یعنی صنعت محدودیت اعمال شود و انرژی به بخش غیرمولد جامعه برده شود سیاست غلطی بود که متاسفانه از چند سال گذشته اعمال شد.
وی با اشاره به اینکه رسالت اصلی افزایش تولید است، گفت: صنعت مکلف به ساخت نیروگاه نیست اما در عین حال در جهت یاری دولت، صنایع فولادی و معدنی داوطلبانه خود را متعهد به ساخت نیروگاه کرده اند، فولادسازان برای ساخت نیروگاههای خود، نیازمند سرمایه گذاری حداقل ۶ میلیارد دلاری برای تولید ۱۰ هزار مگاوات برق هستند.
دبیر انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران ادامه داد: فولادی ها باید ابتدا خودشان بتوانند به خوبی تولید کنند و بفروشند و درآمد داشته باشند، پیش نیاز تولید هم انرژی است، متاسفانه در تابستان به دلیل خاموشی اعمال شده بر صنایع، فولادسازان امکان تولید نداشتند و اکنون هم نیاز مبرم به گاز دارند که بتوانند برنامه تولید خود را محقق کنند.
خلیفه سلطانی با بیان اینکه صنعت فولاد فقط پنج درصد گاز و هفت درصد برق کشور را مصرف می کند، گفت: بیش از ۵۰ درصد محدودیت های انرژی بر فولادی ها اعمال می شود که موجب بیش از ۳۱۰ هزار میلیارد تومان ارزش تولید از دست رفته شده است.
وی عنوان کرد: اگر گاز و برق تولیدکنندگان فولاد همچنان قطع شود، چگونه می توان از آنان انتظار سرمایه گذاری و کمک به دولت داشت؟ یک سرمایه گذار اگر سودآوری نداشته باشد، با کدام منابع می تواند سرمایه گذاری کند؟
این مطلب بدون برچسب می باشد.
مدیرعامل شرکت صنایع آهن و فولاد سرمد ابرکوه یزد گفت: کارخانه کلافسازی با ظرفیت تولید ۴۵۰ هزار تن کلاف فولادی، به رغم چالشها و موانع متعدد از جمله تحریم، مشکلات مالی و انتقال فنآوری که در مسیر هفت ساله ساخت با آنها مواجه بودیم، با پیشرفت صد درصدی تا پایان دیماه امسال افتتاح میشود.
روز سهشنبه چهارم دی ماه 1403، مجمع عمومی عادی سالیانه صاحبان سهام مجتمع فولاد غدیر نیریز در سال مالی منتهی به 31 شهریور 1403 با تصویب سود یک هزار و ۵۳۰ ریالی برای هر سهم برگزار شد.
مدیرکل سامانههای مقیاس کوچک ساتبا گفت: سامانه ملی مجوزها زمینهای کشاورزی را برای احداث نیروگاه تأیید نمیکند و برای حل این مشکل، نیازمند همکاری وزارت جهاد کشاورزی و منابع طبیعی هستیم.
فرآورده دارویی مبتنی بر سلولهای کشنده طبیعی روش نوین درمان تومورهای مغزی در بزرگسالان و کودکان است که از سوی محققان یکی از شرکتهای دانشبنیان ارائه شد و به گفته آنها این روش نویدبخش در فاز کارآزمایی بالینی نشان داد که تا ۶۰ درصد میتواند در درمان مبتلایان مؤثر باشد و با این دستاورد کارآزمایی بالینی بر روی ۱۰ کودک مبتلا به گلیومهای مغزی غیر قابل جراحی و گلیومهای مقاوم به درمان، انجام شده و تحت سلول درمانی با این سلولها قرار گرفتهاند.
دیدگاه بسته شده است.