به گزارش کنکاش فردا، نبیاله خون میرزایی افزود: تمام حلقههای زنجیره پرورش ماهیان خاویاری اعم از حلقههای مولدسازی، تکثیر، تولید بچه ماهی، کارخانه خوراک، مزارع حد واسط پرورشی، مزارع پرورشی، کارخانجات فرآوری و بسته بندی و شبکه صادرات در برنامه تحولی وزیر جهاد کشاورزی مورد توجه قرار گرفته است.
وی میزان تولید گوشت ماهیان خاویاری در ۸ ماهه امسال را ۱۴۰۰ تن و خاویار پرورشی را ۱۱ تن اعلام کرد.
خون میرزایی افزود: در حال حاضر بیش از ۱۷۵ مزرعه فعال پرورش ماهیان خاویاری در کشور فعال هستند که شامل مزارع تجاری شناسنامهدار و مزارع خرد خانگی میشوند.
وی ادامه داد: از این تعداد بیش از ۱۴۵ مزرعه تجاری و شناسنامهدار هستند.
رییس سازمان شیلات ایران اظهار داشت: ظرفیت تولید سالانه گوشت ماهیان خاویاری در این مزارع بیش از ۷۵۰۰ تن و خاویار پرورشی بیش از ۱۰۰ تن است.
وی گفت: در استان گیلان ۷۱ مزرعه بزرگ تجاری و خرد خانگی پرورش ماهیان خاویاری فعالیت می کنند که بیش از ۱۲۰۰ تن ظرفیت تولید گوشت و بیش از ۱۲ تن خاویار دارند.
خون میرزایی اذعان داشت: در ۸ ماهه امسال در مزارع استان گیلان بیش از ۱۸۰ تن گوشت ماهیان خاویاری و حدود ۴۵۰۰ کیلوگرم خاویار تولید شده است.
وی با بیان این که در حال حاضر در ۲۱ استان کشور ماهیان خاویاری پرورش داده می شوند، تصریح کرد: برنامه پرورش ماهیان خاویاری را در ۳۱ استان کشور در دستور کار این سازمان قرار داده ایم.
خون میرزایی درباره صادرات این محصولات گفت: بر اساس آمار گمرک در ۹ ماهه سال جاری نزدیک به ۳۳۰۰ کیلوگرم خاویار پرورشی به ۲۷ کشور دنیا صادر شده است.
وی افزود: عمده گوشت این ماهیان در داخل کشور مصرف می شود و مقدار کمی از آن صادر می شود.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
یک شرکت هندی با پذیرش بیتکوین بهعنوان ذخایر خزانه اولیه خود، تاریخساز شده و نشاندهنده تغییری جسورانه در استراتژیهای مالی این شرکت به سمت داراییهای دیجیتال است.
مدیرعامل مجتمع فولاد میانه گفت: ورود به حلقههای نهایی با تولید محصولات ارزشافزا، یکی از استراتژیهای سازنده برای رشد درآمدهای عملیاتی و نقشآفرینی پررنگتر در زنجیره فولاد است؛ موضوعی که مجتمع فولاد میانه به آن توجه ویژهای داشته و در مسیر توسعه خود پروژههای احداث واحد فولادسازی با ظرفیت تولید سالانه ۸۰۰ هزار تن فولاد و نورد مقاطع فولاد کیفی (SBQ) با ظرفیت تولید سالانه ۳۰۰ هزار تن را در دستور کار قرار داده است.
امروز چهارشنبه هفتم آذر ماه ۱۴۰۳ محمد کلانتری، عضو هیئت مدیره هلدینگ مادر تخصصی گسترش صنایع معدنی کاوه پارس از کارخانه فولاد کاوه اروند به عنوان یکی از شرکتهای زیرمجموعه این هلدینگ بازدید به عمل آورد.
به گزارش کنکاش فردا، سید موسی موسوی با بیان اینکه در زمان ناترازی گاز، موضوع بهینهسازی مصرف مقوله بسیار با اهمیتی تلقی میشود، اظهار کرد: باید با جذب سرمایهگذاری و تولید بیشتر، ناترازی گاز در کشور را به حداقل رساند. وی با بیان اینکه در بحث گاز ناترازیهایی داریم که رفع آن زمانبر است، گفت: […]
دیدگاه بسته شده است.