به گزارش کنکاش فردا، مسعود منصور رئیس سازمان جنگلها و مراتع کشور افزود: کوه دماوند جزو انفال و متعلق به بیت المال و ثروتی بین نسلی است.
وی گفت: مجموع آن چیزی که به عنوان کوه دماوند میشناختیم ۱۰ پلاک ثبتی با مساحت ۱۸ هزار و ۲۰۰ هکتار بود که با تلاش سازمان جنگلها و مراتع و کمک سازمان ثبت و اسناد املاک کشور، سند ۸ پلاک به مساحت ۱۴ هزار و ۲۰۰ هکتار به نام این سازمان صادر شد.
وی گفت: در ماه اخیر توانستیم یک پلاک دیگر به مساحت ۲۲۴۵ هکتار که در واقع همان پلاک نهم است را از سازمان ثبت اسناد و املاک کشور سند بگیریم که مجموع اراضی تحت تصرف سازمان ملی جنگلها و بازگشت داده شده به بیتالمال امروز به ۱۶ هزار و ۵۰۰ هکتار رسیده است.
وی افزود: تنها یک پلاک دیگر از قله دماوند باقی مانده که مساحت آن هزار و ۶۰۰ هکتار است و در تلاش هستیم و امیدواریم با تعاملی که با سازمان ثبت و سازمان اوقاف داریم سند آن را هم به نام سازمان جنگلها و مراتع صادر شود.
رئیس سازمان جنگلها و مراتع در پایان گفت: آن بخشهایی از قله دماوند که سابقه مستثنیات و غیر ملی و بخشی هم که سابقه وقفیت دارد برای ما محترم است.
مدیرکل سامانههای مقیاس کوچک ساتبا گفت: سامانه ملی مجوزها زمینهای کشاورزی را برای احداث نیروگاه تأیید نمیکند و برای حل این مشکل، نیازمند همکاری وزارت جهاد کشاورزی و منابع طبیعی هستیم.
معاون برنامه ریزی و امور اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی گفت: پیش از پیروزی انقلاب اسلامی میزان تولیدات کشاورزی ۳۳ میلیون تن بوده که امروز این رقم به ۱۳۵ میلیون تن رسیده که مدیون پژوهش و فناوری بخش تحقیقات کشاورزی است.
رئیس موسسه پژوهشهای وزارت جهاد کشاورزی با بیان اینکه وظیفه اصلی کشاورزی تحقق امنیت غذایی است گفت: تحقق امنیت غذایی در صورت مدیریت یکپارچه زنجیره تامین، تولید و توزیع امکانپذیر است.
رئیس سازمان تحقیقات آموزش و ترویج کشاورزی گفت: در حال حاضر رشد طرحهای فناورانه در این سازمان بین ۱۰ تا ۱۲ درصد است که تلاش داریم طی مدت چهار سال آینده این رقم را به ۲۰ درصد برسانیم.