به گزارش کتکاش فردا، حسین حسین زاده با اشاره به دومین سالگرد استقرار دولت سیزدهم و تنفیذ حکم ریاست جمهوری آیت الله سیدابراهیم رئیسی با اشاره به اقدامات وزارت نفت دولت سیزدهم در حوزه نفتی و پالایشگاهی، تاسیس پالایشگاههای فراسرزمینی را یکی از سیاست های مهم این وزارتخانه عنوان کرد و گفت: من به همراه جمعی از اعضای کمیسیون انرژی مجلس از پالایشگاه ال پالیتو در ونزئولا بازدید کردیم و مشخص شد از زمان حضور متخصصان ایران، ظرفیت تولید نفت خام این پالایشگاه به ۹۰ هزار بشکه در روز افزایش یافته است.
عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی افزود: برای اجرای این طرح بیش از دو میلیون و ۸۰۰ هزار قطعه فنی از طریق هزار و ۶۰۰ شرکت تولیدکننده داخلی تهیه و به محل این پروژه حمل و نصب شد و اگرچه فرآیند انجام آن به دلیل طولانی بودن مسیر و نحوه اجرا با سختیهای زیادی همراه بود ولی وزارت نفت موفق به اجرای آن شد.
وی با بیان اینکه یکی از اهداف حضور ایران در پروژه نوسازی پالایشگاههای ونزوئلا، امکان پالایش نفت خام و میعانات گازی صادراتی ایران در این کشور است، یادآور شد: تراز تجاری دو کشور حدود چهار میلیارد دلار برآورد میشود که بخش عمده آن مربوط به روابط ایران و ونزوئلا در حوزه پالایشگاهی است.
حسین زاده با بیان اینکه منتقدان دولت بدون توجه به عملکرد شرکتهای ایرانی اقدام به تخریب وزارت نفت و عملکرد دولت در ونزوئلا میکنند، اظهار داشت: برای نخستین بار توسعه دیپلماسی انرژی در دولت سیزدهم توسط این شرکت ها محقق شد.
این نماینده مجلس شورای اسلامی با یادآوری اینکه برخی از اقدامات مهم و اساسی وزارت نفت در ونزوئلا به دلیل ملاحظات سیاسی و محرمانگی اطلاعات امکان انتشار در رسانهها را ندارد، تصریح کرد: صدور خدمات فنی و مهندسی به دیگر کشورهای آمریکای لاتین در حال انجام است و باید گفت که توسعه پالایشگاههای فراسرزمینی برای نخستین بار در دولت سیزدهم شکل گرفت.
نماینده مردم لارستان در مجلس تصریح کرد: اگر مدعی خنثی کردن تحریمها هستیم یکی از راهکارهای آن، توسعه پالایشگاههای فراسرزمینی است و اکنون متخصصان ایرانی در ونزوئلا در حال فعالیت در این زمینه هستند.
حسین زاده با بیان اینکه توسعه پالایشگاههای فراسرزمینی در دیگر کشورها هم میتواند در دستور کار باشد، افزود: توسعه این روش در سایر کشورهای آمریکای لاتین در زمانی که تحریمها بر کشور فشار وارد میکند، راهکار موثری برای خنثی سازی تحریمهاست.
وی خاطرنشان کرد: فعالیت وزارت نفت در ونزوئلا، کار فنی و علمی است که علاوه بر اشتغال زایی، درآمد ارزی در خوراک فرآورده و تولید آن دارد و بهتر است برخی از رسانهها به جای شایعه پراکنی دروغین، منافع ملی و واقعیتها را در نظر بگیرند و همراه با همدلی برای توسعه و پیشرفت ایران اسلامی یکصدا شوند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
مدیر روابط عمومی سیمیدکو گفت: بخش معدن و صنایع معدنی به عنوان محرکهای اصلی رشد اقتصادی، اشتغالزایی و توسعه زیرساختها، نقش حیاتی در اقتصاد کشور ایفا میکنند. بر همین اساس، شرکت صنعتی و معدنی توسعه فراگیر سناباد به عنوان یکی از بازیگران کلیدی زنجیره فولاد کشور با درک این نقش، توسعه متوازن اقتصادی و زیرساختی در استان خراسان رضوی و به ویژه شهرستان خواف را در کانون توجه خود قرار داده است.
قائم مقام مدیرعامل شرکت آهن و فولاد غدیر ایرانیان گفت: سال 1404، سالی درخشان برای «فغدیر» خواهد بود و قادر هستیم که به بهترین شکل و با بالاترین نرخ بهرهوری از ظرفیتها و منابع در دسترس خود در مسیر رشد تولید، خلق ارزش افزوده و نقشآفرینی پررنگتر در مسیر توسعه صنعت فولاد ایفای نقش کنیم.
شرکت ملی نفت ایران امروز یکی از بزرگترین قراردادهای تاریخ صنعت نفت را با شرکتهای پتروپارس، قرارگاه سازندگی خاتمالانبیا، اویک و مپنا به ارزش ۱۷ میلیارد دلار امضا کرد.
رئیس هیئت مدیره اتحادیه صادرکنندگان فرآوردههای نفت، گاز و پتروشیمی گفت: ایجاد رقابت برابر، شفافیت و تعهد به خصوصیسازی واقعی سه خواسته بخش خصوصی از حاکمیت است.
دیدگاه بسته شده است.
Sorry. No data so far.