به گزارش کنکاش فردا، مشکل رطوبت بالای پی وی سی های تولیدی پتروشیمی آبادان که کارش به سازمان استاندارد هم کشیده بود، به زودی رفع خواهد شد. امید بچاری مدیرعامل پتروشیمی آبادان دلیل اصلی کیفیت پایین محصولات را در عدم تعمیرات و نوسازی این واحد پتروشیمی می داند، بعد از ۷ سال این واحد پتروشیمی را اورهال کرده و مشکلاتی که در پیش از این در روند تولید محصولات وجود داشت، برطرف خواهد شد.
بر اساس استانداردهای تعیین شده مقدار رطوبت pvc باید ۰.۷ درصد باشد، اما با تغییراتی که انجام شده مقدار رطوبت محصولات تولید شده در این واحد حالا به ۰.۳ درصد رسیده است
او ادامه داد: با توجه به تغییراتی که در بخش خنک کننده پتروشیمی آبادان صورت گرفته دیگر مشکلی در تولید و کیفیت محصولات پی وی سی وجود نخواهد داشت و رطوبت pvc های تولید شده در این واحد مطابق با استاندارد تعیین شده و حتی کمتر از آن خواهد بود.
او با بیان اینکه بر اساس استانداردهای تعیین شده مقدار رطوبت pvc باید ۰.۷ درصد باشد، ادامه داد: با تغییراتی که انجام شده مقدار رطوبت محصولات تولید شده در این واحد حالا به ۰.۳ درصد رسیده است. به عبارت دیگر محصولی حتی با کیفیتی بالاتر از استاندارد تعیین شده در اختیار مشتریان خود قرار خواهیم داد.
پرونده عرضه pvc های غیر استاندارد بسته می شود
در این میان اما مشتریان نگران این هستند که به بهانه موجودی انبارها تا زمان رسیدن کالاهای با استاندارد بالا به دست آنها بازهم چند ماهی زمان ببرد و چالش های فعالین صنعت پلیمر همچنان ادامه داشته باشد. اما مدیرعامل پتروشیمی آبادان می گوید که عرضه محصولات با رطوبت استاندارد شروع شده است. به طوری که در عرضه ای که در شنبه این هفته صورت گرفت، ۲۸۰ تن از محصولات ما در بورس خریداری شد. حالا این مشتریان باید تکمیل وجه کنند تا pvc ها با کیفیت جدید در اختیار آنها قرار گیرد.
در جلسه ای که حدود یک ماه پیش در شرکت مادر تخصصی صنایع پتروشیمی ایران برگزار شد، قول دادیم که مشکل رطوبت و کیفیت محصولات را ظرف دو ماه آینده حل شود. این وعده حالا محقق شده و حداکثر از دو هفته آینده دیگر مشکلی در زمینه رطوبت بالای محصولات وجود نخواهد داشت
او همچنین در پاسخ به این سوال که حداکثر از چه تاریخی دیگر pvc با رطوبت بالا در بازار عرضه نخواهد شد، گفت: در جلسه ای که حدود یک ماه پیش در شرکت مادر تخصصی صنایع پتروشیمی ایران برگزار شد، قول دادیم که مشکل رطوبت و کیفیت محصولات را ظرف دو ماه آینده حل شود. این وعده حالا محقق شده و حداکثر از دو هفته آینده دیگر مشکلی در زمینه رطوبت بالای محصولات وجود نخواهد داشت.
مشکل بسته بندی محصولات پتروشیمی آبادان رفع می شود؟
اما بسته بندی نامناسب از دیگر انتقادات فعالین صنعت پلیمر به محصولات تولید شده در پتروشیمی آبادان بود. حدادی نایب رییس انجمن پلیمر تهران پیشتر گفته بود که کیفیت پایین بسته بندی نه تنها خسارت مالی شدیدی را به فعالین این صنعت وارد می کند، بلکه در برخی موارد حتی سلامت و جان فعالین این صنعت را هم تهدید می کند.
مشکلی که آقای مدیرعامل هم آن را قبول داشته و البته از حل آن خبر می دهد. او در ادامه می افزاید: متاسفانه شرکتی که کاغذ های بسته بندی را از آن تهیه می کردیم، کاغذ با کیفیت مناسب در اختیار ما قرار نمی داد و همین مساله باعث شده بود که کیفیت بسته بندی محصولات ما به شدت افت کند. البته این مشکل را هم حل کرده و محصولات تولیدی این واحد بعد از این در شرایط خوبی بسته بندی خواهند شد. ضمن اینکه پالت ها را از چوبی پلاستیکی(پلی اتیلن) تبدیل کرده ایم.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
مدیر روابط عمومی سیمیدکو گفت: بخش معدن و صنایع معدنی به عنوان محرکهای اصلی رشد اقتصادی، اشتغالزایی و توسعه زیرساختها، نقش حیاتی در اقتصاد کشور ایفا میکنند. بر همین اساس، شرکت صنعتی و معدنی توسعه فراگیر سناباد به عنوان یکی از بازیگران کلیدی زنجیره فولاد کشور با درک این نقش، توسعه متوازن اقتصادی و زیرساختی در استان خراسان رضوی و به ویژه شهرستان خواف را در کانون توجه خود قرار داده است.
قائم مقام مدیرعامل شرکت آهن و فولاد غدیر ایرانیان گفت: سال 1404، سالی درخشان برای «فغدیر» خواهد بود و قادر هستیم که به بهترین شکل و با بالاترین نرخ بهرهوری از ظرفیتها و منابع در دسترس خود در مسیر رشد تولید، خلق ارزش افزوده و نقشآفرینی پررنگتر در مسیر توسعه صنعت فولاد ایفای نقش کنیم.
آلومینیوم یکی از مولفههای شکلگیری جهان مدرن است و تجربه نشان میدهد تحقق مقوله توسعهیافتگی در هر کشور، حداقل طی چند دهه گذشته، ارتباط مستقیمی را با رشد بازارهای مصرف آلومینیوم داشته است. موضوعی که موجب شده تا رفتهرفته، جایگاه این فلز در تعاملات و مراودات تجاری و اقتصادی جهان پررنگتر شود. ایران نیز نظر به سرمایهگذاریها و ظرفیتهای ایجاد شده برای تولید این فلز طی سالهای گذشته و همچنین پتانسیلها و مزیتهای ویژه بالقوه تولید آلومینیوم، از فرصت مناسبی برای رشد تولید آلومینیوم برخوردار است تا به این ترتیب ضمن تامین نیاز داخلی، از طریق توسعه جایگاه خود در بازارهای بینالمللی، زمینه ارزشآفرینی و اشتغالزایی مضاعف در کشور ایجاد شود و بستر مناسبی برای تحقق اقتصاد و صادرات غیرنفتی فراهم آید.
عملکرد زنجیره فولاد ایران در سالهای اخیر به شدت تحتالشعاع ناترازیهای انرژی قرار گرفته و محدودیتهای مصرف برق و گاز، موجب شدهاند تا بخش عمدهای از ظرفیتهای این صنایع عملا از دست برود. شرکت آهن و فولاد غدیر ایرانیان نیز به عنوان یکی بازیگران عرصه تولید آهن اسفنجی کشور از این موضوع مستثنی نیست و در ماههای اخیر به شکل بیسابقهای با شدیدترین محدودیتهای مصرف برق و گاز دست و پنجه نرم کرده است.
دیدگاه بسته شده است.