به گزارش کنکاش فردا،، فریدون کردزنگنه در نشست هماندیشی شرکت ملی نفت ایران با شرکتهای بیمهای با اشاره به اینکه رشد و توسعه اقتصادی هر کشور در گرو مدیریت مطلوب پروژههاست، اظهار کرد: صنعت نفت بهعنوان بازوهای اقتصادی کشور، طرحهای آن نیاز به تأمین مالی مناسب و بهینه دارد.
وی با بیان اینکه در سالهای اخیر بهدلیل تحریم، سرمایهگذاری خارجی محدود شده است، افزود: در جریان توسعه شرکت ملی نفت حداکثر تلاش را برای استفاده از توان داخلی برای اجرای پروژهها داشته است.
مدیر سرمایهگذاری و کسبوکار شرکت ملی نفت ایران با بیان اینکه شرکت ملی نفت همسو با اجرای سیاستهای دولت سیزدهم مبنی بر بهرهگیری از منابع خدادادی کشور در جهت توسعه متوازن، عدالتمحوری و فقرزدایی حرکت کرد، گفت: نخستین نشست شرکت ملی نفت ایران با فعالان بازار پولی و بانکی کشور بهمنماه سال ۱۴۰۰ با حضور فعالان این عرصه برگزار شد.
کردزنگنه تصریح کرد: مذاکرات در سطوح کارشناسی و مدیریتی بین شرکت ملی نفت ایران و بانکها برای تأمین مالی بانکهای داخلی در طرحهای نفتی کشور آغاز شد.
وی ادامه داد: برای تشکیل شرکت دشت آزادگان اروند با مشارکت هشت بانک و دو شرکت اکتشاف و تولید ایرانی با هدف توسعه یکپارچه میدان مشترک نفتی آزادگان تفاهمنامهای امضا شد. این شرکت با سرمایهگذاری ۷ میلیارد دلاری ایجاد شده و قرارداد آن تا یک ماه آینده امضا میشود.
مدیر سرمایهگذاری و کسبوکار شرکت ملی نفت ایران اظهار کرد: همسو با سیاستهای مدیریت شرکت ملی نفت ایران بهمنظور نگهداشت و افزایش تولید با استفاده از ظرفیت فعالان نظام مالی کشور در دستور کار است.
کردزنگنه افزود: با توجه به تجربه موفق همکاری با نظام مالی کشور در اجرای طرحهای نفتی ایران، استفاده از توانمندیهای صنعت بیمه کشور در تأمین مالی و اجرای طرحهای بالادستی در دستور کار قرار گرفته است.
وی گفت: شرکت ملی نفت ایران قصد دارد با معرفی طرحهای سرمایهپذیر و مشارکت شرکتهای بیمه تأمین مالی طرحهای صنعت نفت را اجرا کند و امید است به نقشه راه مناسبی برسیم.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
صنایع آهن و فولاد از بخش های پیشرو و پربازده در بازار سرمایه به شمار می روند که هم در زمینه فروش داخلی و هم صادرات به بازارهای جهانی توانسته اند موفق عمل کنند و به نظر می رسد این پیشتازی نه تنها دامنه دار خواهد بود بلکه با رفع موانع می تواند این صنعت را به پیشران توسعه صادرات غیرنفتی تبدیل کند.
انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران، تولید فولاد در سال ۱۴۰۳ را معادل ۳۰ میلیون و ۲۰۰ هزار تن اعلام کرد.
شرکت فولاد مبارکه اصفهان با تعریف پویش «هر نفر یک قدم روبهجلو»، یک نگاه و جریان ملی را در شرایط حساس اقتصاد کشور راهاندازی کرده است که در صورت اجرای موفق آن، میتواند به الگویی برای دیگر صنایع بزرگ همچون نفت، گاز و پتروشیمی، خودروسازی و... تبدیل شود و نام «فولاد» را بیش از گذشته در مسیر توسعه و پیشرفت صنعت و اقتصاد کشور بر سر زبانها بیندازد.
مجتمع صنعتی اسفراین را میتوان یکی از الگوهای تجلی و شکوفایی توانمندیهای داخلی برشمرد. این مجتمع در طول سالهای گذشته، بیش از ۲۵۰ گرید فولادهای آلیاژی مطرح و استراتژیک در مقیاس جهانی را تولید کرده و به شکلی مستمر، توانمندیهای خود را در زمینه تولید قطعات و تجهیزات فولادی بزرگ با تناژ بالا توسعه داده است؛ مسیری که هماکنون نیز ادامه دارد و مجتمع صنعتی اسفراین با بلوغ، تجربه و دانشی که در حوزه قطعات فولادی آلیاژی کسب کرده، امروز قدم در راه جدیدی در عرصه ماشینسازی گذاشته و قرارداد ساخت ماشینآلات فوق سنگین معدنی را منعقد کرده است.
دیدگاه بسته شده است.