به گزارش کنکاش فردا، تالار محصولهای صنعتی و معدنی میزبان عرضه ۱۶۵ هزار و ۲۱۰ تن شمش بلوم، ۵ هزار تن هیدروکسید آلومینیوم، ۵ هزار تن ورق گالوانیزه، ۵ هزار تن مس کم عیار، ۴ هزار و ۴۰۰ تن شمش آلومینیوم و ۵۵۰ تن شمش روی است.
۶۰ هزار و ۷۹۳ تن مواد پلیمری و شیمیایی در تالار پتروشیمی و فرآوردههای نفتی عرضه میشود.
در تالار سیمان نیز یک میلیون و ۲۲۳ هزار و ۱۲۴ تن سیمان عرضه میشود.
تالار حراج باز میزبان عرضه ۳۲ هزار تن وکیوم باتوم، ۲۵ هزار تن تختال، ۴ هزار تن مس کاتد و ۵۰۶ تن پلی وینیل کلراید است.
تالار صادراتی عرضه ۴۰ هزار تن آهن اسفنجی بریکت، ۲۴ هزار و ۳۰۰ تن قیر، ۲ هزار تن شمش بلوم و ۲۰۰ تن عایق رطوبتی را شاهد خواهد بود.
در بازار فرعی ۶۰ هزار لیتر روغن کارکرده لوکوموتیو، ۳۸۷ تن نخ فیلامنتی پلی استر، ۲۰۰ تن الیاف استیپل پلی استر، ۱۵۰ تن بوتادیان، ۱۰۰ تن روغن نیمه سنگین پایه قطرانی و ۴۰ تن الیاف استیپل اکریلیک روی تابلو میرود.
پذیرش ۱۲ محصول جدید در بورس کالا
بورس کالای ایران از پذیرش ۱۲ محصول متعلق به ۱۱ شرکت در بازار اصلی و فرعی خبر داد.
براساس اطلاعیه مدیریت پذیرش بورس کالای ایران، ۳ کالا در بازار اصلی و ۹ کالا در بازار فرعی پذیرش شد.
پذیرش کالاها و محصولهای یادشده پس از بررسی مدارک و مستندات در سیصد و نود و سومین جلسه کمیته عرضه در ۲۸ شهریور به تصویب رسید.
کالاهای پذیرش شده در بازار اصلی
به این ترتیب، ۴ کالا به شرح زیر در بازار اصلی پذیرش شد:
شمش فولادی (شرکت کیمیاکاران صدر سپاهان)
شمش فولادی (صنایع فولاد و چدن بهمن آسیا)
سنگ آهن دانه بندی (شرکت تماس)
قیر (شرکت کیا گستر اهورا شرق)
کالاهای پذیرش شده در بازار فرعی
همچنین ۹ کالا به شرح زیر در بازار فرعی پذیرش شد:
یک هزار تن ضایعات چوبی (راه آهن ایران)
۳۵۰ تن ضایعات برنجی (پالایش نفت آبادان)
۲ هزار تن ورق برنجی (صنایع مس شهید باهنر)
۳ هزار تن تسمه و نوار برنجی (صنایع مس شهید باهنر)
یک هزار و ۲۰۰ تن روغن نیمه سنگین پایه قطرانی (پالایش قطران ذغال سنگ)
۱۴ هزار تن قیر آند آلومینیوم (پالایش قطران ذغال سنگ)
۴۰ هزار مترمکعب MDF خام (صنعت فیبر وینا)
۱۲۰ تن شمش منیزیم (مجتمع فرآوردههای معدنی تیوا صنعت ماهان)
۷ هزار و ۵۰۰ کیلوگرم گرانول نقره (توسعه منابع انرژی توان)
معامله ۷۰۶ هزار تن محصول در بورس کالا
۷۰۶ هزار تن انواع کالا و محصول در بازار فیزیکی بورس کالا امروز دادوستد شد. بیشترین حجم معاملات برای تالار صنعتی به میزان ۵۴۰ هزار تن کالا و محصول بود.
۷۰۶ هزار و ۷۲۸ هزار تن انواع کالا و محصول به ارزش ۶ هزار و ۴۵۹ میلیارد تومان در بازار فیزیکی بورس کالا امروز (تا ساعت ۱۶) دادوستد شد.
بیشترین حجم معاملات برای تالار صنعتی به میزان ۵۴۰ هزار و ۹۳۸ تن انواع کالا و محصول به ارزش ۵ هزار و ۳۱۶ میلیارد تومان بود.
در تالار حراج باز نیز ۱۲۴ زار و ۲۴۰ تن انواع کالا و محصول و در تالار کالای صادراتی کیش ۲۲ هزر و ۲۴۰ تن کالا و محصول معامله شد.
حجم معامله در سایر تالارا به شرح زیر است:
تالار پتروشیمی؛ ۹ هزار و ۴۷۶ تن
تالار سیمان؛ ۹ هزار و ۶۰ تن
تالار فرآوردههای نفتی؛ ۱۷۴ تن
این مطلب بدون برچسب می باشد.
روز سهشنبه چهارم دی ماه 1403، مجمع عمومی عادی سالیانه صاحبان سهام مجتمع فولاد غدیر نیریز در سال مالی منتهی به 31 شهریور 1403 با تصویب سود یک هزار و ۵۳۰ ریالی برای هر سهم برگزار شد.
نخستین کنفرانس ملی آهنسازی ایران طی روزهای ۲۱ و ۲۲ آذر ماه ۱۴۰۳ به همت شرکت فولاد کاوه جنوب کیش و مشارکت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجفآباد در بندرعباس برگزار شد.
شرکت توسعه معدنی و صنعتی صبانور در ماههای اخیر توانسته است به رتبه نخست رشد تولید و حاشیه سود در میان شرکتهای معدنی کشور دست یابد که این مهم را میتوان ثمره و نتیجه نگاه متعالی و فراگیر این شرکت به توسعه متوازن تولید و همچنین بلوغ و بهرهوری فرایندهای سازمانی در این بنگاه اقتصادی متعالی دانست.
شرکت صنعتی و معدنی چادرملو یکی از بازیگران کلیدی زنجیره فولاد کشور به شمار میآید که در چند سال اخیر با اتخاذ رویکردهای نوین در زمینه مدیریت پایداری تولید توانسته است در بالاترین سطح بهرهوری تولید قرار گیرد. برنامههای این شرکت در خصوص حفظ تولید مستمر شامل دامنه گستردهای از اقدامات و برنامههای توسعهای مانند بهروزرسانی فناوریهای تولید، برنامهریزی برای ارتقای سطح آمادهبهکاری تجهیزات، اتکا به ساخت داخل، توسعه ظرفیتهای معدنی، احداث نیروگاههای سیکل ترکیبی و خورشیدی و مشارکت در طرح انتقال آب است. در واقع نگاه فراگیر شرکت معدنی و صنعتی چادرملو به موضوع پایداری توسعه و تولید موجب شده است که آسیبپذیری این شرکت از چالشهای بالادستی و زیرساختی به حداقل برسد و بتواند به بهترین شکل ظرفیتهای تولید خود را محقق کند.
دیدگاه بسته شده است.