به گزارش کنکاش فردا، احمد اسدزاده معاون امور بینالملل و بازرگانی وزارت نفت با اشاره به شرکت وزیر نفت در روز ملی عربستان در سفارت آن کشور عنوان کرد: عربستان در مذاکرات انجام شده برای توسعه همکاری با جمهوری اسلامی ایران در صنعت نفت خصوصا در حوزه پتروشیمی اعلام آمادگی کرده است.
وی در بخش دیگری از اظهارات خود درباره وضعیت صادرات نفت ایران گفت: افزایش انکارناپذیر فروش نفت ایران که توسط موسسات بینالمللی و خود آمریکاییها اعلام و تایید شده است، محصول ریسکپذیری مدیران وزارت نفت خصوصا شخص وزیر نفت، عدم تکیه و دلخوشی به برجام و استفاده از برخی راهکارهایی است که قبلا نیز مطرح بود، ولی اهتمامی راجع به آنها مشاهده نمیشد.
اسدزاده توضیح داد: اکنون مسئولان دولت گذشته به جای متهم کردن این دولت خدمتگزار، باید پاسخ بدهند که چرا و بر چه مبنایی از ظرفیتها و فرصتهای راهبردی کشورمان در اقصی نقاط عالم با دلخوشی به برجام غفلت کردهاند و کشورمان را از میلیاردها دلار درآمد نفتی که میتوانست نصیب کشور شده و صرف آبادانی کشور شود محروم ساختند.
معاون امور بینالملل و بازرگانی وزارت نفت ادامه داد: متاسفانه در زمانهای که قدرتهای دنیا به سمت تقویت بلوکهای قدرتی نظیر بریکس و شانگهای معطوف شدهاند، هنوز برخی از افراد مشغول بزرگنمایی قدرت آمریکا هستند.
وی در بخش دیگری از گفتگوی خود با اشاره به تنگنای شدید مردم پاکستان در تامین سوخت مجددا آمادگی وزارت نفت را جهت صادرات گاز به پاکستان در قالب قرارداد منعقده با آن کشور اعلام کرده و تاکید کرد: برخی طرحها جهت برونرفت از این وضعیت مطرح شده و لازم است آن کشور تصمیم جدی در این زمینه اتخاذ کند. وزارت نفت حقوق خود را در این قرارداد محفوظ میداند.
اسدزاده افزود: در خلا برنامههای مدون و زیربنایی مانند ایجاد خط لوله گاز در پاکستان جهت تامین سوخت آن کشور، شرایط برای شبکههای قاچاق سوخت فراهم میشود. بهگونهای که اخیرا صدای اعتراض مقامات آن کشور هم شنیده میشود، چرا که درآمدی که میتواند به صورت مشروع نصیب دولتهای دو کشور شود، وارد شبکههای غیررسمی و بعضاً مسألهساز میشود.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
صنایع آهن و فولاد از بخش های پیشرو و پربازده در بازار سرمایه به شمار می روند که هم در زمینه فروش داخلی و هم صادرات به بازارهای جهانی توانسته اند موفق عمل کنند و به نظر می رسد این پیشتازی نه تنها دامنه دار خواهد بود بلکه با رفع موانع می تواند این صنعت را به پیشران توسعه صادرات غیرنفتی تبدیل کند.
انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران، تولید فولاد در سال ۱۴۰۳ را معادل ۳۰ میلیون و ۲۰۰ هزار تن اعلام کرد.
شرکت فولاد مبارکه اصفهان با تعریف پویش «هر نفر یک قدم روبهجلو»، یک نگاه و جریان ملی را در شرایط حساس اقتصاد کشور راهاندازی کرده است که در صورت اجرای موفق آن، میتواند به الگویی برای دیگر صنایع بزرگ همچون نفت، گاز و پتروشیمی، خودروسازی و... تبدیل شود و نام «فولاد» را بیش از گذشته در مسیر توسعه و پیشرفت صنعت و اقتصاد کشور بر سر زبانها بیندازد.
مجتمع صنعتی اسفراین را میتوان یکی از الگوهای تجلی و شکوفایی توانمندیهای داخلی برشمرد. این مجتمع در طول سالهای گذشته، بیش از ۲۵۰ گرید فولادهای آلیاژی مطرح و استراتژیک در مقیاس جهانی را تولید کرده و به شکلی مستمر، توانمندیهای خود را در زمینه تولید قطعات و تجهیزات فولادی بزرگ با تناژ بالا توسعه داده است؛ مسیری که هماکنون نیز ادامه دارد و مجتمع صنعتی اسفراین با بلوغ، تجربه و دانشی که در حوزه قطعات فولادی آلیاژی کسب کرده، امروز قدم در راه جدیدی در عرصه ماشینسازی گذاشته و قرارداد ساخت ماشینآلات فوق سنگین معدنی را منعقد کرده است.
دیدگاه بسته شده است.