به گزارش کنکاش فردا، مهرزاد احسانی اگفت: بر اساس ارزیابی عملکرد کمیتههای ملی عضو که در سال ۲۰۲۳ میلادی برای یک دوره سهساله توسط کمیسیون بینالمللی آبیاری و زهکشی انجام شده، کمیته ملی آبیاری و زهکشی ایران بهعنوان بهترین و فعالترین کمیته ملی از میان ۷۸ کشور عضو کمیسیون بینالمللی آبیاری و زهکشی انتخاب شده است.
وی افزود: کمیسیون بینالمللی آبیاری و زهکشی باهدف شناسایی و تقدیر از فعالترین کمیتههای ملی عضو، هر سه سال یکبار و همزمان با برگزاری کنگرههای بینالمللی، اقدام به ارزیابی عملکرد کمیتههای ملی عضو میکند.
احسانی ادامه داد: در هفتمین دوره ارزیابی عملکرد از سال ۲۰۲۰ تا ۲۰۲۲، کمیته ملی آبیاری و زهکشی ایران برای سومین بار در هفت دوره گذشته از سوی داوران بینالمللی بهعنوان بهترین کمیته ملی برگزیده شده است.
دبیر کمیته ملی آبیاری و زهکشی ایران با بیان اینکه برای بررسی عملکرد کمیتههای ملی، حدود ۵۰ شاخص عملکردی، مورد ارزیابی و مقایسه قرار میگیرد، گفت: بهمنظور تجلیل از فعالیتها و عملکرد کمیته ملی آبیاری و زهکشی ایران، مقرر است در مراسم رسمی در بیست و پنجمین کنگره بینالمللی آبیاری و زهکشی که در آبانماه سال جاری در کشور هند برگزار میشود، با اهدای لوح تقدیر و تندیس از نمایندگان کمیته ملی ایران تقدیر به عمل آید.
احسانی با اشاره به پیشینه کمیسیون بینالمللی آبیاری و زهکشی ادامه داد: این کمیسیون در سال ۱۹۵۰ باهدف توسعه علوم و فنون آبیاری و زهکشی شکلگرفته است.
وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر دبیرخانه این کمیسیون بینالمللی در دهلینو در کشور هند مستقر بوده و ۷۸ کشور دنیا عضو این کمیسیون بینالمللی هستند. کمیته ملی آبیاری و زهکشی ایران نیز از سال ۱۳۴۷ تأسیس شده و در حال فعالیت است.
برگزیدگان بهترین کمیته ملی در ادوار گذشته شامل کره جنوبی در سال ۲۰۰۲، مصر در سال ۲۰۰۵، ایران در سال ۲۰۰۸، آفریقای جنوبی در سال ۲۰۱۱، کره جنوبی در سال ۲۰۱۴، ایران در سال ۲۰۱۷ و ایران در سال ۲۰۲۳.می شوند
این مطلب بدون برچسب می باشد.
صنایع آهن و فولاد از بخش های پیشرو و پربازده در بازار سرمایه به شمار می روند که هم در زمینه فروش داخلی و هم صادرات به بازارهای جهانی توانسته اند موفق عمل کنند و به نظر می رسد این پیشتازی نه تنها دامنه دار خواهد بود بلکه با رفع موانع می تواند این صنعت را به پیشران توسعه صادرات غیرنفتی تبدیل کند.
انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران، تولید فولاد در سال ۱۴۰۳ را معادل ۳۰ میلیون و ۲۰۰ هزار تن اعلام کرد.
وزیران «آموزش و پرورش»، «نیرو » و «تعاون، کار و رفاه اجتماعی» با انعقاد تفاهمنامهای سه جانبه همکاریهای جدید خود را برای کاهش ناترازی آب و انرژی در کشور آغاز کردند.
شرکت فولاد مبارکه اصفهان با تعریف پویش «هر نفر یک قدم روبهجلو»، یک نگاه و جریان ملی را در شرایط حساس اقتصاد کشور راهاندازی کرده است که در صورت اجرای موفق آن، میتواند به الگویی برای دیگر صنایع بزرگ همچون نفت، گاز و پتروشیمی، خودروسازی و... تبدیل شود و نام «فولاد» را بیش از گذشته در مسیر توسعه و پیشرفت صنعت و اقتصاد کشور بر سر زبانها بیندازد.
دیدگاه بسته شده است.