به گزارش کنکاش فردا، دومین رویداد از سلسله رویدادهای پل سرمایهگذاری توسط شرکت سرمایهگذاری خطرپذیر بنیاد مستضعفان و در راستای حمایت از ایدههای نوآورانه و رفع نیاز شرکتهای زنجیره ارزش بنیاد برگزار شد. این رویداد تحت عنوان «لجستیک و حملونقل » و به همت شرکت توسعه دانشبنیان سینا (SinaVC) در محل خانه نوآوری و فناوری ایران (IHIT) برگزار شد.
هیئتهای تجاری کشورهای روسیه، مالزی، صربستان و کرواسی از دستاوردهای شرکتهای دانشبنیان فعال در حوزه لجستیک و حملونقل بنیاد مستضعفان بازدید کرده و به مذاکره و تبادل دیدگاههای خود پرداختند.
یاسر خانی – مدیرعامل سینا ویسی و مسئول برگزاری این رویداد- درباره برگزاری این رویداد گفت: دومین رویداد پل سرمایهگذاری بر موضوع لجستیک و حملونقل متمرکز است، چرا که کشور ایران در این زمینه ظرفیت بالقوه کمنظیری دارد که باید به بهترین شکل از آن استفاده کرد.
وی در ادامه افزود: فعالیت سینا ویسی سرمایهگذاری در پروژههای خطرپذیر برای حمایت از طرحها و ایدههای جوانانی است که میتوانند باری از دوش کشور و مسائل زنجیره ارزشبنیاد مستضعفان بردارند.
رونمایی از تمبر پل سرمایهگذاری
در حاشیه رویداد پل سرمایه گذاری دوم، به منظور تجلیل از فعالیتهای شرکتهای دانش بنیان از تمبر پل سرمایهگذاری رونمایی شد.
مدیرعامل شرکت توسعه دانشبنیان سینا ضمن تشریح برنامهها، هدف از این رویداد را شناسایی و سرمایهگذاری در شرکتهای دانشبنیان حوزه حملونقل و لجستیک عنوان کرد.
وی افزود، با توجه به اینکه شرکت توسعه دانشبنیان سینا، بهعنوان بازوی سرمایهگذاری خطر پذیر بنیاد مستضعفان در اکوسیستم نوآوری کشور فعال است، به دنبال تکمیل زنجیرههای ارزشبنیاد از طریق سرمایهگذاری در شرکتهای دانشبنیان هستیم.
انعقاد قرار داد با ۴ شرکت دانشبنیان
در حاشیه برگزاری رویداد پل سرمایهگذاری دوم، سرمایهگذاری بر چهار شرکت دانشبنیان صورت پذیرفت.
سید طاها میرمحمدی – مدیر سرمایهگذاری شرکت توسعه دانشبنیان سینا (سینا ویسی) – ضمن تشریح برنامههای رویداد پل سرمایهگذاری، گفت: از ابتدای سال تاکنون بیش از ۶۰۰ طرح دانشبنیان مورد بررسی قرار گرفته است و در نهایت شرکت سینا ویسی چهار طرح را برای سرمایهگذاری انتخاب کرد که در نهایت عقد قرارداد با این شرکتها صورت پذیرفت.
میر محمدی همچنین افزود: همه این شرکتها، مراحل ارزشگذاری و ارزیابی را طی کردهاند و درنهایت با آنها توافق صورت پذیرفته است. از ویژگیهای این شرکتها این است که همگی در راستای تکمیل زنجیره ارزش بنیاد و محرومیتزدایی مناطق محروم، فعالیت میکنند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
صنایع آهن و فولاد از بخش های پیشرو و پربازده در بازار سرمایه به شمار می روند که هم در زمینه فروش داخلی و هم صادرات به بازارهای جهانی توانسته اند موفق عمل کنند و به نظر می رسد این پیشتازی نه تنها دامنه دار خواهد بود بلکه با رفع موانع می تواند این صنعت را به پیشران توسعه صادرات غیرنفتی تبدیل کند.
انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران، تولید فولاد در سال ۱۴۰۳ را معادل ۳۰ میلیون و ۲۰۰ هزار تن اعلام کرد.
شرکت فولاد مبارکه اصفهان با تعریف پویش «هر نفر یک قدم روبهجلو»، یک نگاه و جریان ملی را در شرایط حساس اقتصاد کشور راهاندازی کرده است که در صورت اجرای موفق آن، میتواند به الگویی برای دیگر صنایع بزرگ همچون نفت، گاز و پتروشیمی، خودروسازی و... تبدیل شود و نام «فولاد» را بیش از گذشته در مسیر توسعه و پیشرفت صنعت و اقتصاد کشور بر سر زبانها بیندازد.
مجتمع صنعتی اسفراین را میتوان یکی از الگوهای تجلی و شکوفایی توانمندیهای داخلی برشمرد. این مجتمع در طول سالهای گذشته، بیش از ۲۵۰ گرید فولادهای آلیاژی مطرح و استراتژیک در مقیاس جهانی را تولید کرده و به شکلی مستمر، توانمندیهای خود را در زمینه تولید قطعات و تجهیزات فولادی بزرگ با تناژ بالا توسعه داده است؛ مسیری که هماکنون نیز ادامه دارد و مجتمع صنعتی اسفراین با بلوغ، تجربه و دانشی که در حوزه قطعات فولادی آلیاژی کسب کرده، امروز قدم در راه جدیدی در عرصه ماشینسازی گذاشته و قرارداد ساخت ماشینآلات فوق سنگین معدنی را منعقد کرده است.
دیدگاه بسته شده است.