به گزارش کنکاش فردا، سرپرست سازمان دامپزشکی کشور تأکید کرد: در حال حاضر تولید واکسن، دارو، تجهیزات مرتبط با دامپزشکی، وضعیت بسیار خوبی در کشور دارد، بهویژه در حوزه دام درصد بالایی از اقلام مصرفی در داخل تولید میشود و زمینه صادرات به کشورهای دیگر هم وجود دارد.
وی با بیان اینکه خوداتکایی مطلوبی در تولیدات دامی و اقلام دامپزشکی وجود دارد، گفت: با این شرایط به دنیا نشان دادهایم که توانایی انتقال فنی و بهویژه واکسن و دارو را هم داریم.
لزوم پیوند دانشگاه و سازمان دامپزشکی
سرپرست سازمان دامپزشکی کشور به لزوم پیوند دانشگاه و سازمان دامپزشکی تأکید کرد: و گفت: به تجربه دیدهایم هر زمان رابطه خوبی بین دانشگاه و سازمان دامپزشکی وجود داشته، تولیدات ما پیشرفتهای خوبی داشته است و هر زمان فاصله بین این دو افتاده، عواقب بدی برای تولیدات این حوزه رقم خورده است.
صالحی در ادامه به برونسپاری وظایف در سازمان دامپزشکی تأکید کرد و گفت: ما بسیاری از موفقیتهای امروزه حوزه دامپزشکی را مرهون برونسپاری و حمایتهای بخش خصوصی بودهایم. همچنین در حوزه سلامت هم دامپزشکان کشور اتفاقات خوبی را رقم زدهاند.
وی از تولید پایدار در این سازمان حمایت کرد و گفت: همه تلاش ما این است که هر تولیدی انجام میدهیم به وضعیت ثبات و پایدار برسد.
سرپرست سازمان دامپزشکی کشور از انجام پدافند غیرعامل در این سازمان خبر داد و اظهار داشت: مدیریت تولید در سازمان دامپزشکی کشور باید با رصد بحرانها انجام شود که در این صورت امنیت غذایی ارتقا مییابد.
صالحی همچنین از لزوم برنامهریزی برای بیماریهای دامی با علوم و فنون جدید خبر داد و گفت: نمیتوان در این مسیر بدون آگاهی از فنون روزآمد دنیا پیش رفت و همچنین مدیریت و برنامهریزی هم باید به این علوم مجهز باشد.
دغدغههای مرکز پژوهشهای مجلس در حوزه دامپزشکی
در این مراسم، نگاهداری از مرکز پژوهشهای مجلس هم طی صحبتهایی به چند نگرانی در حوزه دامپزشکی اشاره کرد و گفت: نخست اینکه ورود بیضابطه دام از مرزهای شرقی به داخل کشور نگرانکننده است و از سوی دیگر باید برای سویههای تب برفکی که در مرزهای غربی (عراق) وجود دارد، تدابیر جدی اندیشیده شود.
نماینده مرکز پژوهشهای مجلس تأکید کرد: باید نظارتهای بیشتری بر تولید و استفاده از واکسن و داروهای دامپزشکی اعمال شود.
وی در ادامه به نظارت بیشتر بر کشتار دام و جلوگیری از حضور غیرمجاز اتباع در این مراکز تأکید کرد.
نگاهداری همچنبن بر لزوم افزایش مصرف آبزیان در کشور اشاره کرد و گفت: مصرف بیشتر این گونه محصولات میتواند فشار را از مصرف محصولات پروتئینی مانند گوشت و مرغ کم کند.
وی همچنین به لزوم مشارکت دامداران در تصمیمسازیها تأکید کرد و گفت: هر چقدر این بخش مردمیسازی بشود نتیجه مطلوبتری خواهد داشت.
نماینده مرکز پژوهشهای مجلس اظهار داشت: در حوزه تولیدات دامی باید از شرکتهای دانش بنیان و همچنین استارت آپها کمک گرفت. به تجربه دیده شده است هرچه در این حوزه فعالتر میشویم نتیجه بهتری در تولید به دست میآید.
مراسم روز جهانی دامپزشکی امروز با حضور مسئولان وزارت جهاد کشاورزی، نمایندگان مجلس، اساتید دانشگاهها و دامپزشکان در سالن خوشه وزارت جهاد کشاورزی برگزار شد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
صنایع آهن و فولاد از بخش های پیشرو و پربازده در بازار سرمایه به شمار می روند که هم در زمینه فروش داخلی و هم صادرات به بازارهای جهانی توانسته اند موفق عمل کنند و به نظر می رسد این پیشتازی نه تنها دامنه دار خواهد بود بلکه با رفع موانع می تواند این صنعت را به پیشران توسعه صادرات غیرنفتی تبدیل کند.
انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران، تولید فولاد در سال ۱۴۰۳ را معادل ۳۰ میلیون و ۲۰۰ هزار تن اعلام کرد.
شرکت فولاد مبارکه اصفهان با تعریف پویش «هر نفر یک قدم روبهجلو»، یک نگاه و جریان ملی را در شرایط حساس اقتصاد کشور راهاندازی کرده است که در صورت اجرای موفق آن، میتواند به الگویی برای دیگر صنایع بزرگ همچون نفت، گاز و پتروشیمی، خودروسازی و... تبدیل شود و نام «فولاد» را بیش از گذشته در مسیر توسعه و پیشرفت صنعت و اقتصاد کشور بر سر زبانها بیندازد.
مجتمع صنعتی اسفراین را میتوان یکی از الگوهای تجلی و شکوفایی توانمندیهای داخلی برشمرد. این مجتمع در طول سالهای گذشته، بیش از ۲۵۰ گرید فولادهای آلیاژی مطرح و استراتژیک در مقیاس جهانی را تولید کرده و به شکلی مستمر، توانمندیهای خود را در زمینه تولید قطعات و تجهیزات فولادی بزرگ با تناژ بالا توسعه داده است؛ مسیری که هماکنون نیز ادامه دارد و مجتمع صنعتی اسفراین با بلوغ، تجربه و دانشی که در حوزه قطعات فولادی آلیاژی کسب کرده، امروز قدم در راه جدیدی در عرصه ماشینسازی گذاشته و قرارداد ساخت ماشینآلات فوق سنگین معدنی را منعقد کرده است.
دیدگاه بسته شده است.