به گزارش کنکاش فردا، سال آبی جاری که از ابتدای مهر ۱۴۰۲ آغاز شده و تا آخر شهریور ۱۴۰۳ تداوم دارد، نخستین ماه خود را با بارش های نسبتا خوب گرچه نه در همه حوضه های آبریز، پشتسر گذاشت.
همین بهبود اندک وضع بارشها سبب افزایش میزان تامین آب در برخی سدها شده است.
در همین زمینه، سخنگوی صنعت آب ایران اظهار داشت: در مهرماه میزان خروجی آب از سدهای کشور ۳۱ درصد رشد نسبت به سال گذشته داشت، نشانگر افزایش میزان تامین مصارف بخشهای مختلف از محل سدها بوده است.
«فیروز قاسمزاده» درباره وضعیت مخازن سدهای کشور از ابتدای سال آبی جاری تا ۲۹ مهر ماه، ادامهداد: ورودی سدهای کشور از ۸۵۰ میلیون متر مکعب در سال گذشته به یک میلیارد و ۱۲۰ میلیون متر مکعب افزایش یافته است که نشان از رشد ۳۱ درصدی ورودی سدهای کشور دارد.
وی درباره خروجی سدهای کشور نیز گفت: خروجی سدهای کشور از یک میلیارد و ۹۲۰ میلیون مترمکعب در سال آبی گذشته به حجم ۲ میلیارد و ۵۲۰ میلیون مترمکعب رسیده است که نشانگر افزایش میزان تامین مصارف بخشهای مختلف از محل سدها نسبت به سال گذشته است.
قاسمزاده با بیان اینکه کل حجم آب موجود در مخازن سدهای کشور در تاریخ ۲۹ مهر ۱۴۰۲ معادل ۲۰ میلیارد و ۳۰۰ میلیون مترمکعب بوده است، گفت: این میزان، در مدت مشابه سال گذشته ۱۸ میلیارد و ۶۰ میلیون متر مکعب بوده است.
وی خاطرنشانکرد: این میزان، معادل ۴۱ درصد پُرشدگی است و نشان میدهد که حجم آب موجود در سدهای کل کشور ۱۲ درصد نسبت به سال گذشته بیشتر است.
با این حال، طبق اعلام شرکت آب منطفه ای تهران وضع سدهای این استان چندان مطلوب نیست.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
صنایع آهن و فولاد از بخش های پیشرو و پربازده در بازار سرمایه به شمار می روند که هم در زمینه فروش داخلی و هم صادرات به بازارهای جهانی توانسته اند موفق عمل کنند و به نظر می رسد این پیشتازی نه تنها دامنه دار خواهد بود بلکه با رفع موانع می تواند این صنعت را به پیشران توسعه صادرات غیرنفتی تبدیل کند.
انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران، تولید فولاد در سال ۱۴۰۳ را معادل ۳۰ میلیون و ۲۰۰ هزار تن اعلام کرد.
وزیران «آموزش و پرورش»، «نیرو » و «تعاون، کار و رفاه اجتماعی» با انعقاد تفاهمنامهای سه جانبه همکاریهای جدید خود را برای کاهش ناترازی آب و انرژی در کشور آغاز کردند.
شرکت فولاد مبارکه اصفهان با تعریف پویش «هر نفر یک قدم روبهجلو»، یک نگاه و جریان ملی را در شرایط حساس اقتصاد کشور راهاندازی کرده است که در صورت اجرای موفق آن، میتواند به الگویی برای دیگر صنایع بزرگ همچون نفت، گاز و پتروشیمی، خودروسازی و... تبدیل شود و نام «فولاد» را بیش از گذشته در مسیر توسعه و پیشرفت صنعت و اقتصاد کشور بر سر زبانها بیندازد.
دیدگاه بسته شده است.