به گزارش کنکاش فردا، درباره تصمیم شورای عالی نظارت بر اتاق بازرگانی در مورد برکناری حسین سلاح ورزی از ریاست اتاق بازرگانی ایران اظهار کرد: انتخابات دهمین دوره هیئت رئیسه اتاق بازرگانی از ابتدا ایراد داشت و انجمن نظارت بر انتخابات این اتاق شرایط برگزاری را نداشت.
عضو اتاق بازرگانی ایران ادامه داد: این انجمن به دلیل شیوه انتخاب نمیتوانست رعایت بی طرفی و حل موضوع تعارض منافع را داشته باشد. به دلیل اینکه اعضای این انجمن که قرار بود، نظارت بر انتخابات را برعهده داشته باشند، ولی هم مجری انتخابات بودند و هم خودشان به عنوان کاندیدا در انتخابات شرکت کرده بودند.
وی افزود: انتخابات هیات نمایندگان استانها هم به همین دلیل در برخی استان ها مانند لرستان باید ابطال میشد. سلاح ورزی در انتخابات خرم آباد نیز نمیتوانست شرکت کند، اما انتخابات این استان هم با فشار عدهای برگزار شد.
حسینی در ادامه با بیان اینکه تعدادی از اتاقها هم نمایندهای در انتخابات نداشتند، تصریح کرد: یعنی آیین نامهای که مطابق با آن این انتخابات برگزار شد، ناقص و دارای اشکالات فراوانی بود. عدهای که این آیین نامه را به نگارش درآودند میخواستند، اتاق ایران همیشه در سیطره آنها بماند.
عضو هیئت مدیره اتاق مشترک ایران و عراق، تاکید کرد: نکته مهم دیگری که در زمینه تائید صلاحیت سلاح ورزی مطرح میشود، تاخیر در ارسال عدم صلاحیت است، اما مراجع ذی صلاح چندین بار پیش از انتخابات تاکید کردهاند صلاحیت نامبرده تائید نشده است.
وی افزود: عدهای در دولت تصمیم داشتند، ماجرا را با کدخدامنشی حل کنند که ورود وزاری اقتصاد، صمت و کشاورزی و تشکیل جلسه شورای عالی نظارت در روز گذشته، در نهایت منجر به تصمیم برکناری سلاح ورزی شد.
حسینی با تاکید بر اینکه آیین نامه نوشته شده نمیتواند خلاف قانون باشد، ادامه داد: مراجع ذی صلاح در بحث اعلام صلاحیت موعد یک ماهه را برای اعلام رد یا تائید صلاحیت افراد بیان کردهاند، اما آیین نامه انتخابات اتاق مدت ده روز را ملاک عمل قرار داده است.
عضو اتاق بازرگانی ایران اظهار کرد: طی ماههای گذشته و با توجه به حواشی مختلف، جایگاه اتاق در تصمیم سازیهای اقتصادی در کشور به شدت تضعیف شده است و شورای عالی نظارت باید هرچه سریعتر انتخابات بعدی را برگزار کند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
صنایع آهن و فولاد از بخش های پیشرو و پربازده در بازار سرمایه به شمار می روند که هم در زمینه فروش داخلی و هم صادرات به بازارهای جهانی توانسته اند موفق عمل کنند و به نظر می رسد این پیشتازی نه تنها دامنه دار خواهد بود بلکه با رفع موانع می تواند این صنعت را به پیشران توسعه صادرات غیرنفتی تبدیل کند.
انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران، تولید فولاد در سال ۱۴۰۳ را معادل ۳۰ میلیون و ۲۰۰ هزار تن اعلام کرد.
شرکت فولاد مبارکه اصفهان با تعریف پویش «هر نفر یک قدم روبهجلو»، یک نگاه و جریان ملی را در شرایط حساس اقتصاد کشور راهاندازی کرده است که در صورت اجرای موفق آن، میتواند به الگویی برای دیگر صنایع بزرگ همچون نفت، گاز و پتروشیمی، خودروسازی و... تبدیل شود و نام «فولاد» را بیش از گذشته در مسیر توسعه و پیشرفت صنعت و اقتصاد کشور بر سر زبانها بیندازد.
مجتمع صنعتی اسفراین را میتوان یکی از الگوهای تجلی و شکوفایی توانمندیهای داخلی برشمرد. این مجتمع در طول سالهای گذشته، بیش از ۲۵۰ گرید فولادهای آلیاژی مطرح و استراتژیک در مقیاس جهانی را تولید کرده و به شکلی مستمر، توانمندیهای خود را در زمینه تولید قطعات و تجهیزات فولادی بزرگ با تناژ بالا توسعه داده است؛ مسیری که هماکنون نیز ادامه دارد و مجتمع صنعتی اسفراین با بلوغ، تجربه و دانشی که در حوزه قطعات فولادی آلیاژی کسب کرده، امروز قدم در راه جدیدی در عرصه ماشینسازی گذاشته و قرارداد ساخت ماشینآلات فوق سنگین معدنی را منعقد کرده است.
دیدگاه بسته شده است.