به گزارش کنکاش فردا، علیرضا سلمانزاده با اشاره به جزئیات تولید از میدان نفتی گلخاری، اظهار کرد: در حال حاضر، عملیات حفاری چاههای ۲۰، ۲۱ و ۲۲ میدان نفتی گلخاری توسط حفاری شمال تکمیل شده که با تکمیل خط لوله جریانی تا انتهای آذر ماه، به تولید و بهرهبرداری رسیده و تحویل شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب به عنوان کارفرمای پروژه طرح توسعه میدان نفتی گلخاری میشود.
وی با بیان اینکه چاههای شماره ۲۳ و ۲۴ میدان نفتی گلخاری نیز توسط دستگاههای حفاری خشکی ۱۱۰ و ۱۱۶ حفاری شمال در حال حفاری است که تا پایان سال به تولید و بهرهبرداری میرسند و تحویل میشوند، افزود: ضمن اینکه برنامهریزیهای لازم به منظور شروع حفاری چاههای ۲۵ و ۲۶ این میدان نفتی نیز از نیمه دوم امسال انجام شده است.
مدیرعامل شرکت حفاری شمال وابسته به بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی در خصوص طرح توسعه میدان نفتی گلخاری توضیح داد: پروژه طرح توسعه میدان نفتی گلخاری شامل دو بخش تحتالارض و سطحالارض است که هدف شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب از انجام این طرح، افزایش تقریبی تولید روزانه نفت به میزان ۱۴ هزار بشکه نسبت به تولید کنونی و جبران کاهش تقریبی ۸۰۰۰ بشکه در روز است که در مجموع منجر به افزایش تولید روزانه ۲۲ هزار بشکه نفت میشود.
به گفتهی سلمانزاده، حفاری ۱۳ حلقه چاه نفتی جدید، تعمیر و نصب تلمبههای درون چاهی روی ۲ حلقه چاه نفتی موجود، عملیات درون چاهی شامل مشبک کاری و مسدود سازی، لوله مغزی سیار، آزمایشات درون چاهی و انگیزش چاهها و احداث محوطه چاه به همراه جاده دسترسی و خط لوله جریانی از جمله اقدامات بخش تحتالارضی این پروژه است.
طبق اعلام وزارت نفت، وی همچنین احداث خط لوله آب در حد فاصل تلمبه خانه آب سردشت تا سیاهمکان، بی بی حکیمه۲، بینک و گوره به طول ۱۰۰ کیلومتر به منظور تامین آب واحدهای فوق، احداث خط لوله ۱۶ اینچ نفت به طول تقریبی ۱۶.۵ کیلومتر از واحد بهرهبرداری بینک تا تلمبهخانه گوره و توسعه و تجهیز واحد تفکیک و تقویت فشار نفت گلخاری ۳ جهت افزایش ۳۰ هزار بشکه در روز به ظرفیت موجود را از جمله اقدامات بخش سطحالارضی این پروژه عنوان کرد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
صنایع آهن و فولاد از بخش های پیشرو و پربازده در بازار سرمایه به شمار می روند که هم در زمینه فروش داخلی و هم صادرات به بازارهای جهانی توانسته اند موفق عمل کنند و به نظر می رسد این پیشتازی نه تنها دامنه دار خواهد بود بلکه با رفع موانع می تواند این صنعت را به پیشران توسعه صادرات غیرنفتی تبدیل کند.
انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران، تولید فولاد در سال ۱۴۰۳ را معادل ۳۰ میلیون و ۲۰۰ هزار تن اعلام کرد.
شرکت فولاد مبارکه اصفهان با تعریف پویش «هر نفر یک قدم روبهجلو»، یک نگاه و جریان ملی را در شرایط حساس اقتصاد کشور راهاندازی کرده است که در صورت اجرای موفق آن، میتواند به الگویی برای دیگر صنایع بزرگ همچون نفت، گاز و پتروشیمی، خودروسازی و... تبدیل شود و نام «فولاد» را بیش از گذشته در مسیر توسعه و پیشرفت صنعت و اقتصاد کشور بر سر زبانها بیندازد.
مجتمع صنعتی اسفراین را میتوان یکی از الگوهای تجلی و شکوفایی توانمندیهای داخلی برشمرد. این مجتمع در طول سالهای گذشته، بیش از ۲۵۰ گرید فولادهای آلیاژی مطرح و استراتژیک در مقیاس جهانی را تولید کرده و به شکلی مستمر، توانمندیهای خود را در زمینه تولید قطعات و تجهیزات فولادی بزرگ با تناژ بالا توسعه داده است؛ مسیری که هماکنون نیز ادامه دارد و مجتمع صنعتی اسفراین با بلوغ، تجربه و دانشی که در حوزه قطعات فولادی آلیاژی کسب کرده، امروز قدم در راه جدیدی در عرصه ماشینسازی گذاشته و قرارداد ساخت ماشینآلات فوق سنگین معدنی را منعقد کرده است.
دیدگاه بسته شده است.