وزیر کشور ادامه داد: واگن پارس، یک صنعتی قدیمی، مجرب و توانمند است که میتواند اضافه بر تولید کنونی و جبران بسیاری از نیازهای کشور، زمینهساز انتقال تکنولوژی قطارهای پیشرفتهتری باشد که کشور احتیاج دارد.
وحیدی اظهار کرد: خط سریع السیری که بین تهران – اصفهان و تهران – مشهد وجود دارد، مسایل آینده قطار کشور است و مترو هم با سرعت در حال افزایش است.
وی، عنوان کرد: این شرکت، لوکوموتیو نیز تولید میکند که باید از این ظرفیت استفاده و بهرهگیری شود.
وزیر کشور، با یادآوری ورود لوکوموتیو از خارج، افزود: سیاست دولت حمایت از تولید داخل است و این قراردادها مربوط به سابق است که در گذشته با فاینانس خارجی برای واردات واگن مترو بسته شده بود و در حال پیگیری است و باید بررسی شود که چه مقدار از این قرارداد قابل انتقال به داخل است.
وحیدی تصریح کرد: باید بررسی شود که چه مقدار قابل تولید در داخل است تا در برنامههای آینده مترو تدوین و دنبال شود.
وی اظهار کرد: واگنپارس کارخانه مهی است و نباید بدون سفارش بماند و ظرفیتش از بین برود.
ادای احترام به مقام شامخ شهدا، دیدار با نماینده ولیفقیه در استان مرکزی، بازدید از صنایع، حضور در برخی جلسات، بازدیدهای میدانی و سخنرانی در یادواره ۲ هزار و ۸۰۰ شهید شهرستان اراک بخشی از برنامههای وزیر کشور در جریان این سفر یک روزه به این استان در اراک است.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
صنایع آهن و فولاد از بخش های پیشرو و پربازده در بازار سرمایه به شمار می روند که هم در زمینه فروش داخلی و هم صادرات به بازارهای جهانی توانسته اند موفق عمل کنند و به نظر می رسد این پیشتازی نه تنها دامنه دار خواهد بود بلکه با رفع موانع می تواند این صنعت را به پیشران توسعه صادرات غیرنفتی تبدیل کند.
انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران، تولید فولاد در سال ۱۴۰۳ را معادل ۳۰ میلیون و ۲۰۰ هزار تن اعلام کرد.
شرکت فولاد مبارکه اصفهان با تعریف پویش «هر نفر یک قدم روبهجلو»، یک نگاه و جریان ملی را در شرایط حساس اقتصاد کشور راهاندازی کرده است که در صورت اجرای موفق آن، میتواند به الگویی برای دیگر صنایع بزرگ همچون نفت، گاز و پتروشیمی، خودروسازی و... تبدیل شود و نام «فولاد» را بیش از گذشته در مسیر توسعه و پیشرفت صنعت و اقتصاد کشور بر سر زبانها بیندازد.
مجتمع صنعتی اسفراین را میتوان یکی از الگوهای تجلی و شکوفایی توانمندیهای داخلی برشمرد. این مجتمع در طول سالهای گذشته، بیش از ۲۵۰ گرید فولادهای آلیاژی مطرح و استراتژیک در مقیاس جهانی را تولید کرده و به شکلی مستمر، توانمندیهای خود را در زمینه تولید قطعات و تجهیزات فولادی بزرگ با تناژ بالا توسعه داده است؛ مسیری که هماکنون نیز ادامه دارد و مجتمع صنعتی اسفراین با بلوغ، تجربه و دانشی که در حوزه قطعات فولادی آلیاژی کسب کرده، امروز قدم در راه جدیدی در عرصه ماشینسازی گذاشته و قرارداد ساخت ماشینآلات فوق سنگین معدنی را منعقد کرده است.
دیدگاه بسته شده است.