به گزارش کنکاش فردا، تالار محصولات صنعتی و معدنی میزبان عرضه ۷۱۲ هزار تن گندله سنگ آهن، ۹۷ هزار و ۳۹۰ تن شمش بلوم، ۹۴ هزار تن آهن اسفنجی، ۱۹ هزار و ۴۶۰ تن میلگرد، ۴ هزار و ۸۶۲ تن تیرآهن، یک هزار و ۳۰۰ تن ورق سرد خودرو و ۲۰۰ تن ورق سرد لوازم خانگی است.
۶۰۷ هزار و ۸۰۰ تن کنسانتره سنگ آهن، ۱۱۵ هزار تن سنگ آهن دانه بندی، ۵۰ هزار تن سنگ آهن کلوخه، ۲۰ هزار تن وکیوم باتوم و ۳۹۴ تن متیلن دی فینیل دی ایزوسیانات در تالار حراج باز عرضه می شود.
تالار پتروشیمی و فرآورده های نفتی عرضه ۵۰ هزار و ۲۵۲ تن مواد پلیمری و شیمیایی را تجربه می کند.
در تالار صادراتی ۷۳ هزار و ۱۰۰ تن قیر، ۵ هزار تن مس کاتد، ۵ هزار تن گوگرد گرانوله، یک هزار و ۱۷۰ تن روغن پایه و ۳۰۰ تن عایق رطوبتی روی تابلو می رود.
بازار فرعی شاهد عرضه ۹ هزار و ۳ تن میلگرد کلاف، ۲۰ تن ضایعات فلزی تاسیساتی و ۴ تن ضایعات فلزی لکوموتیو است.
معامله ۲۸۹ هزار تن محصول در بورس کالا
۲۸۹ هزار تن انواع کالا و محصول به ارزش ۴ هزار و ۸۵۸ میلیار تومان در بازار فیزیکی بورس کالا دادوستد شد. بیشترین حجم معاملات هم برای تالار صنعتی و تالار حراج باز بود.
بیشترین حجم معاملات برای تالار صنعتی به میزان ۱۴۷ هزار و ۹۰۸ تن به ارزش ۲ هزار و ۷۲۸ میلیارد تومان بود.
همچنین در تالار حراج باز؛ ۷۵ هزار و ۲۴۲ تن، تالار پتروشیمی؛ ۳۳ هزار و ۲۲۴ تن و تالار سیمان؛ ۲۵ هزار و ۴۵۵ تن بود.
حجم معامله انواع کالا و محصول در سایر تالارها به شرح زیر بود:
تالار کالای صادراتی کیش؛ ۷ هزار و ۴۰۰ تن
تالار فرآوردههای نفتی؛ ۳۱۳ تن
تالار فرعی؛ ۲۵ تن
این مطلب بدون برچسب می باشد.
صنایع آهن و فولاد از بخش های پیشرو و پربازده در بازار سرمایه به شمار می روند که هم در زمینه فروش داخلی و هم صادرات به بازارهای جهانی توانسته اند موفق عمل کنند و به نظر می رسد این پیشتازی نه تنها دامنه دار خواهد بود بلکه با رفع موانع می تواند این صنعت را به پیشران توسعه صادرات غیرنفتی تبدیل کند.
انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران، تولید فولاد در سال ۱۴۰۳ را معادل ۳۰ میلیون و ۲۰۰ هزار تن اعلام کرد.
شرکت فولاد مبارکه اصفهان با تعریف پویش «هر نفر یک قدم روبهجلو»، یک نگاه و جریان ملی را در شرایط حساس اقتصاد کشور راهاندازی کرده است که در صورت اجرای موفق آن، میتواند به الگویی برای دیگر صنایع بزرگ همچون نفت، گاز و پتروشیمی، خودروسازی و... تبدیل شود و نام «فولاد» را بیش از گذشته در مسیر توسعه و پیشرفت صنعت و اقتصاد کشور بر سر زبانها بیندازد.
مجتمع صنعتی اسفراین را میتوان یکی از الگوهای تجلی و شکوفایی توانمندیهای داخلی برشمرد. این مجتمع در طول سالهای گذشته، بیش از ۲۵۰ گرید فولادهای آلیاژی مطرح و استراتژیک در مقیاس جهانی را تولید کرده و به شکلی مستمر، توانمندیهای خود را در زمینه تولید قطعات و تجهیزات فولادی بزرگ با تناژ بالا توسعه داده است؛ مسیری که هماکنون نیز ادامه دارد و مجتمع صنعتی اسفراین با بلوغ، تجربه و دانشی که در حوزه قطعات فولادی آلیاژی کسب کرده، امروز قدم در راه جدیدی در عرصه ماشینسازی گذاشته و قرارداد ساخت ماشینآلات فوق سنگین معدنی را منعقد کرده است.
دیدگاه بسته شده است.