به گزارش کنکاش فردا، مدیرعامل شرکت مدیریت شبکه برق ایران با بیان اینکه شرکتهای خردهفروش نقش پُر رنگی در تسهیل معاملات و کاهش ریسک خرید و فروش برق برای مصرفکنندگان کوچک و متوسط دارند، ادامهداد: از ابتدای راه اندازی معاملات سبز در بورس، برنامهریزی لازم برای ورود شرکتهای مذکور به تابلوی سبز بورس انرژی آغاز شد که در نخستین گام شرکت مدیریت شبکه برق ایران زیرساخت لازم برای فراهم کردن امکان تخصیص برق خریداری شده توسط شرکت های خرده فروش به مصرف کنندگان نهایی در «سامانه معاملات خارج از بازار برق ایران» را طراحی و پیاده سازی کرد.
سخنگوی صنعت برق بیانداشت: با هماهنگیهای انجام شده با بورس انرژی، سازمان انرژیهای تجدیدپذیر و بهره وری برق ایران (ساتبا) و سایر ذینفعان در تاریخ ۲۳ مهر ۱۴۰۲، شرکت بورس انرژی مجوز حضور شرکتهای خرده فروش در تابلوی سبز را صادر کرد و نخستین معامله برق سبز در ۲۴ مهر ماه به میزان هفتهزار و ۲۰۰ کیلووات ساعت انجام و نهایی شد.
رجبی مشهدی تصریحکرد: در روز ۲۵ مهر امسال نیز علاوه بر شرکت فوق، سه شرکت خرده فروش دیگر نیز در مجموع بیش از ۵۴۰ هزار کیلووات ساعت برق برای تحویل آبان ماه ۱۴۰۲ از تابلوی سبز خریداری کردند و بر اساس برنامه ریزی انجام شده، شرکت های خرده فروشی مذکور می توانند میزان برق خریداری شده خود را در موعدهای تعیین شده در سامانه معاملات شرکت مدیریت شبکه به مصرف کنندگان طرف قرارداد خود تخصیص دهند.
سخنگوی صنعت برق اضافهکرد: اطلاعات این مصرف کنندگان نیز از طریق سامانههای بازار برق برای شرکتهای مالک شبکه ارسال می شود تا در قبوض برق مصرفی مصرف کنندگان اعمال شود.
وی درپایان ضمن ابراز امیدواری از ورود شرکتهای خردهفروش به معاملات برق سبز، گفت: انتظار میرود با ورود شرکتهای یاد شده، معاملات در این بازار توسعه یابد.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
صنایع آهن و فولاد از بخش های پیشرو و پربازده در بازار سرمایه به شمار می روند که هم در زمینه فروش داخلی و هم صادرات به بازارهای جهانی توانسته اند موفق عمل کنند و به نظر می رسد این پیشتازی نه تنها دامنه دار خواهد بود بلکه با رفع موانع می تواند این صنعت را به پیشران توسعه صادرات غیرنفتی تبدیل کند.
انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران، تولید فولاد در سال ۱۴۰۳ را معادل ۳۰ میلیون و ۲۰۰ هزار تن اعلام کرد.
شرکت فولاد مبارکه اصفهان با تعریف پویش «هر نفر یک قدم روبهجلو»، یک نگاه و جریان ملی را در شرایط حساس اقتصاد کشور راهاندازی کرده است که در صورت اجرای موفق آن، میتواند به الگویی برای دیگر صنایع بزرگ همچون نفت، گاز و پتروشیمی، خودروسازی و... تبدیل شود و نام «فولاد» را بیش از گذشته در مسیر توسعه و پیشرفت صنعت و اقتصاد کشور بر سر زبانها بیندازد.
مجتمع صنعتی اسفراین را میتوان یکی از الگوهای تجلی و شکوفایی توانمندیهای داخلی برشمرد. این مجتمع در طول سالهای گذشته، بیش از ۲۵۰ گرید فولادهای آلیاژی مطرح و استراتژیک در مقیاس جهانی را تولید کرده و به شکلی مستمر، توانمندیهای خود را در زمینه تولید قطعات و تجهیزات فولادی بزرگ با تناژ بالا توسعه داده است؛ مسیری که هماکنون نیز ادامه دارد و مجتمع صنعتی اسفراین با بلوغ، تجربه و دانشی که در حوزه قطعات فولادی آلیاژی کسب کرده، امروز قدم در راه جدیدی در عرصه ماشینسازی گذاشته و قرارداد ساخت ماشینآلات فوق سنگین معدنی را منعقد کرده است.
دیدگاه بسته شده است.